Mihaela B.'s Reviews > Acolo unde cântă racii

Acolo unde cântă racii by Delia Owens
Rate this book
Clear rating

by
8347182
's review

it was ok

Văd că sunt în minoritate gravă cu cele două steluțe chinuite ale mele, dar mi-a venit s-o arunc cât colo de câteva ori, prima dată bulversată de „mămicăi” acela atât de supărător (da, știu că e acceptat în DOOM), apoi ori de câte ori, în suferința ei, Kya se mai oprea să recite o poezie. În rest, previzibilă (partea detectivistă) și neverosimilă (partea cu dezvoltarea ei în izolare). Aaa, și plină de „expresii frumoase”, ca în compunerile de clasa a patra. M-am mirat tot timpul că insist s-o termin. În fine, a avut marketing bun și tot felul de reacții entuziasmate, motiv pentru care am cumpărat-o. Tre' să fiu mai atentă la ce cumpăr. Pe asta probabil o s-o fac cadou cuiva care chiar o vrea.
14 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Acolo unde cântă racii.
Sign In »

Reading Progress

March 19, 2020 – Started Reading
March 19, 2020 – Shelved
March 26, 2020 – Finished Reading

Comments Showing 1-8 of 8 (8 new)

dateDown arrow    newest »

Lavinia P. Nu esti in minoritate, nu suntem noi targetul pentru cartea asta. Trebuie sa fim mai atente cand selectam ce e laudat pe piata, eu banuiam ca nu imi va placea, dar m-am lasat sedusa de cronicile entuziaste.


Ionela Dan Buna, oare aveți cumva cartea în format PDF ?


Mihaela B. Lavinia wrote: "Nu esti in minoritate, nu suntem noi targetul pentru cartea asta. Trebuie sa fim mai atente cand selectam ce e laudat pe piata, eu banuiam ca nu imi va placea, dar m-am lasat sedusa de cronicile en..."

Eu nici măcar n-am bănuit. :) Ei, asta e, gusturi și gusturi. Next!


Mihaela B. Ionela wrote: "Buna, oare aveți cumva cartea în format PDF ?"

În perioada asta și nu numai, librăriile și editurile au reduceri. Poți să urmărești s-o cumperi la un preț bun, dacă recenziile noastre nu te-au descurajat. :D


message 5: by Alina (new)

Alina bine de stiut sa ma feresc de ea :))


Mihaela B. Nu știu ce să zic. Multora clar le-a plăcut. Dacă ești curioasă, poate o împrumuți să-ți faci singură o părere. :)


message 7: by Veronica (new) - added it

Veronica Iaca, mă inscriu și eu cu o steluță acordată cu indulgență acestei cărți. Tare rău imi pare că mă las convinsă de comentarii sau recenzii copleșitoare; poate de data aceasta mă învăț minte să nu mai arunc banii pe fereastră. 😤


Mihaela B. Părerile sunt clar împărțite. Am auzit și impresii favorabile, chiar printre cunoștințele cu care împart des cărți și gusturi, dar și altele similare cu a mea și, iată, cu a ta. Asta e. Unii sunt cârcotași și văd doar că povestea e cusută cu ață albă, alții văd doar povestea.


back to top