Tanja (Tanychy) St. Delphi's Reviews > The Iron Daughter

The Iron Daughter by Julie Kagawa
Rate this book
Clear rating

by
4465641
's review
May 03, 2012

really liked it
bookshelves: favorites, paranormal-romance, fantasy
Read from May 03 to 08, 2012

I just want to scream in frustration! Damn you book!

Huh, I was so annoyed in some parts of this book, annoyed by Meghan btw. So I was so determinate that I won't give it more than 4 stars. I still love this whole concept and the story basically. Like I said Meghan cought that annoying-girl-cries-all-the-time syndrome but I'm so used to it that I could see it coming.
Beside that story was great. Twist and turns kept the whole story readable and interesting. Ash, my dear was lovely as always. Puck is great and funny and I do really like him. But, there is always that "but", I know which team I'm in.
So I knew what I was going to do with rating here, I really like it, but it wasn't amazing. Until the end. Dammit! I cried like an idiot.
I just can't give it 5 stars, because of Meghan. So my dear, please stop acting like an idiot and be lovely girl like you used to be.
Still I believe that next book will be even better!
4 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read The Iron Daughter.
Sign In »

Reading Progress

05/05 page 53
15.0% "Oh Meghan please don't be an idiot..." 12 comments
05/08 page 231
64.0% "I need to finish this tonight..."
06/10 marked as: read

Comments (showing 1-15 of 15) (15 new)

dateDown arrow    newest »

Scarlet "annoying-girl-cries-all-the-time syndrome"-ovo potpisujem! Pogotovo me iživcirala na Winter´s Courtu.


Tanja (Tanychy) St. Delphi Negdje na pola knjige me je posteno iznervirala, da sam mislila da necu moci dalje...onda kad joj je Ash na Winter's Courtu rekao da je ne voli i sve ono i kad pocela cmizdriti...ali dobro vratila se bar doneke u normalu. :)


Becca sad ćeš viditi u trečoj knjigi.. to je jedna od najboljih stvari u serijama: character development. i samo čekaj dok se upoznaš with my two precious knights Glitch i Razor <3


Tanja (Tanychy) St. Delphi Ma znam, vjerujem da ce postati supergirl, ali opet meni ovo nije trebalo. :D Ohooo znaci nije samo Ash!! ;) Pocecu mozda uskoro. Miss kad ti planiras da nastavis??


Scarlet Ja sam upoznala Glitcha. Prilično mi je primamljiv...
Ja radim predah od kinkarija (doživjet ću srčani), pa se vraćam vilama.


Tanja (Tanychy) St. Delphi Ajde i ja cu poceti danas ili sutra! :)


Scarlet Vidimo se! ;)


Tanja (Tanychy) St. Delphi Pocela sam jutros, ali nisam danas citala, bila sam vani cijeli dan, veceras pred spavanje cu :)


Scarlet I ja. :)


Tanja (Tanychy) St. Delphi smrccccc!! ajoooj treca mi je najbolja!! maloprije sam zavrsila!! obozavam je!!! :) :)

ps Glitch i Razor su super, ali <3 ide za Asha! :D *Becca don't kill me ;)


Scarlet Ja sam dan provela na hitnoj pa se nisam makla s mjesta. :(


Tanja (Tanychy) St. Delphi Sta je biloo???


Scarlet Indii je nešto navodno ušlo u uho pa je užasno plakala. Pošto je naše zdravstvo "predivno" došla sam u dežurnu ambulantu hitne pomoći koja je bila prepuna i starih i mladih, i zaraznih i povrijeđenih, a i onih samo na cijepljenju. Došla je jedna doktorica koja je izgledala kao da ima 12,5 godina. Mi smo stigle na red nakon 2 sata. Doktorica nije znala ni pregledati uho pomoću onog malog pomagala, da ne govorim da joj je nastavak ostao u Indiinom uhu pri pokušaju. Na kraju je zaključila da bi trebali probati isprati oba uha. Kad samo došle k sestri da nam to napravi, ona je rekla da je to jako traumatično iskustvo za malu djecu (pogotovo oba uha, a nju boli jedno), da svi dožive snažnu vrtoglavicu, a velika većina ih i pade u nesvijest. Doktorica je samo rekla:"Stvarno?*blink,blink* Ja to nisam znala! Pa budite nježni...".
Na kraju su zaključili da nemaju fucking tople vode za ispiranje i da bi trebala doći kasnije dok im voda u đezvi provrije. U tom trenutku je urlajući u ordinaciju ušao Indiin prijatelj, a Indy je rekla da joj je uho odjednom prošlo. Noćas je dijete prije spavanja sat vremena plakalo i više mi je pomogla susjeda (veterinar koji radi kao farmaceutski predstavnik za američku firmu) koja je potvrdila moje sumnje da se njoj infekcija gornjih dišnih puteva proširila na uho i da joj je antibiotik preslab. Dala sam joj ibuprofen za djecu njene firme i mala je zaspala za 5 minuta!

ZAKLJUČAK:
1. Ne znam zašto plaćam fu***** zdravstveno osiguranje!


Glass o, majko mila!:( Je li sada dobro?


Tanja (Tanychy) St. Delphi Ja ne mogu da vjerujem. Strasno. Mislim isto je i ovde kod nas. Ali ajde nekako kad su takvi prema odraslim, ali prema djeci strasno...uzasno!

Kako je sad??


back to top