Zuraimah Ismail's Reviews > Bicara Hati

Bicara Hati by Damya Hanna
Rate this book
Clear rating

by
2420023
's review
Apr 18, 2012

liked it
bookshelves: read-2012, ebook
Read on February 01, 2012

Saya mencari novel ni lepas tengok drama siri kat Astro Prima pada setiap hari Selasa. Alhamdulillah, terjumpa plak ebook dalam duk mencari link siri-siri yang terlepas nak tengok, so jimat tak yah beli buku...:)

Early story as compared to drama serial agak lebih kurang sama.

But towards serial yg currently played on TV, dah lari sket and quite dissappointed sbb ada watak2 kat TV tu yg saya amatlah tak suka..:)nyampah gitu..tapi still layan sbb nak tgk ending die macam mana...:)

As of today (30 April 2012), drama ni lom abis lagi kat TV...
1 like · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Bicara Hati.
Sign In »

Comments (showing 1-2 of 2) (2 new)

dateDown arrow    newest »

message 1: by Novelcrazy (new)

Novelcrazy macam mana nak baca??


Zuraimah Ismail google je bicara hati novel online...


back to top