Петър Стойков's Reviews > The Tactical Guide to Women: How Men Can Manage Risk in Dating and Marriage

The Tactical Guide to Women by Shawn T. Smith
Rate this book
Clear rating

by
2499456
's review

really liked it

Въпреки заглавието си, The Tactical Guide to Women е една практична психологическа книга, която да помогне на сериозния мъж, който търси жена за сериозна връзка.

В "мъжкото интернет пространство" се въртят десетки книги, които си поставят за цел да ни покажат истината за женската психика, да изобличат феминизма, да ни помогнат да сваляме повече и по-красиви жени. Но какво да прави човек, който не иска да обикаля дискотеки и кафета в търсене на поредната свалка (или, както е по-често случаят с читателите на такива книги, в отчаян опит да направят сефтето)?

Повечето хора не избират партньорите си, а просто... някак попадат във връзка. Примерно спиш с някого и хоп вече сте гаджета. Ако сте гаджета достатъчно дълго време, за да ви мързи да търсите някой друг, вземете, че се ожените. И това е то.

Шон Смит, дългогодишен практикуващ клиничен психолог и семеен терапевт обаче има какво да каже по въпроса с нужните положителни и отрицателни качества, за които е добре да се оглеждаме у жената до себе си (или срещу себе си, щото е добре да почнем от първата среща), ако искаме да имаме успешна дългосрочна връзка или брак. И според него, това оглеждане за тия качества е добре да го правим съвсем целенасочено, за да избегнем както излишни разочарования, така и много драми и нерви в дългосрочен план.
2 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read The Tactical Guide to Women.
Sign In »

Reading Progress

September 1, 2019 – Shelved
September 10, 2019 – Started Reading
September 10, 2019 – Shelved as: to-read
September 10, 2019 – Finished Reading

No comments have been added yet.