Петър Стойков's Reviews > Нарко-маневри-София-Бургас

Нарко-маневри-София-Бургас by Константин Рашков
Rate this book
Clear rating

by
2499456
's review

it was amazing
Read 2 times. Last read September 12, 2019.

Книгата не е никакъв "спиращ дъха трилър", както твърди описанието й, очевидно писано или от съвършен малоумник, или от някой, който не я е чел.

Нарко-маневри-София-Бургас съдържа истерично смешните приключения на няколко софийски наркомани, попадащи в абсурдни ситуации и измъкващи се от тях сравнително невредими - доколкото, естествено, е възможно да си невредим след дългогодишна злоупотреба с всякакви видове тежки наркотици.

Доколкото мога да преценя от впечатленията, които съм успял да добия от наркоманско-престъпните среди по време на работата си, Константин Рашков очевидно знае доста както за наркотиците и наркоманите, тяхното, така да се каже битие и съзнание, така и за реалностите на софийските и бургаски улици, а и за полицията и действията й срещу "организираната престъпност" в лицето на уличните отрепки. Което прави написаното не само много забавно, но и отрезвяващо истинско.

Езикът на автора е лек и непретенциозен, което подхожда на стила на книгата и само допринася за тя да се чете приятно и бързо. Определено ще следя за следващи негови книги.
9 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Нарко-маневри-София-Бургас.
Sign In »

Reading Progress

August 31, 2019 – Started Reading
August 31, 2019 – Shelved
September 10, 2019 – Finished Reading
September 12, 2019 – Started Reading
September 12, 2019 – Finished Reading

No comments have been added yet.