Tanja (Tanychy) St. Delphi's Reviews > Obsidian

Obsidian by Jennifer L. Armentrout
Rate this book
Clear rating

by
4465641
's review
Jan 05, 2012

it was amazing
bookshelves: paranormal-romance
Read from April 18 to 21, 2012

I usually don't rate this short stories but this one! I had to!

Merged review:

I was curious about this whole Daemon fever! Really, after hearing all that worshiping I had to read it. I really love Covenant series so I've guessed I might love this one. But not this much! Geez, I'm hooked!

I should start from the beginning, right? So after Shadows story follows second brother Deamon and Katy. Katy is new girl in town, besides that she has a blog that reviews books! Yes I know, cool girl (nice touch Jennifer) and she is also kick-butt girl. Her next door neighbors are twins Dee and Deamon. Dee is sweet girl, trying to live normal life and have a friends although that's kinda impossible and her brother Daemon, well I'll just quote it for you:
Beautiful face. Beautiful body. Horrible attitude. It was the holy trinity of hot boys.
I usually don't fall for bad boys and all that, but let's just say he is more than interesting.

You're probably already guessing that they aren't "normal", yes they're aliens. Like Katy says in this book I also thought that aliens aren't my kind of thing but this type of aliens are my type indeed. How's Katy gonna handle being new girl in town, her arrogant neighbor and aliens and Arums (I won't tell you what they are) around her, well you have to read this book to find out.

My point here is that you need to read this. My another point is if Jennifer ever puts Aiden and Damon in the same book, I'll break myself into two halves. Oh yes I’m overreacting but seriously choosing between them is mission impossible.

I'll stop drooling here. Hey, don't blame me! Jennifer please continue writing these books, we need them and you'll always have at least one reader and that would be me.
12 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Obsidian.
Sign In »

Reading Progress

04/20/2012 page 58
19.0% "Oh now I see! Hello Daemon!" 27 comments
04/20/2012 page 112
37.0% "it's obvious that I won't do any studying before I read this book. It's calling me to read it, I swear! *grins*"
04/21/2012 page 256
86.0% "you got to love this!"
10/27/2016 marked as: read

Comments (showing 37-86)





Becca O__O


Tanja (Tanychy) St. Delphi Nisam pocela. Hhaha samo sam stavila da citam. Veceras cu! ;)


Becca (*relief*) :D tak mi baš paše da završim Bloodlines.


Becca do kud si došla? ja još malo i gotova. joooooj jeva čekam da vidim što misliš!!!


Tanja (Tanychy) St. Delphi gotova sam ;) veceras pisem review! :)


Becca tu si! oh hi :D :D

simply perfect right???


Becca ja sad stavljam Shadows review


Tanja (Tanychy) St. Delphi jeste :) sada cu ti odg na poruku! ;)

ajde jedva cekam. :)


Becca it was crazy...


Glass Yeyyy!:)


Tanja (Tanychy) St. Delphi Nisi valjda sumnjala ;)


Glass Ni najmanje!:)


Tanja (Tanychy) St. Delphi oh yes...


Becca AMAZING review.. i predivna knjiga. jedva čekam Onyx. si čitala teasers??


Tanja (Tanychy) St. Delphi Thanks, ja cekam tvoj :)
Nisam ne citam ti ja teasers, niti blurb. Vecina knjiga koje pocnem citati nemam pojma ni da li su o vampirima ili necemu trecem. :)


Becca evo stiže moj, još malo :)

ne čitaš.. mogu ti reči da je to pametno. ali ja jednostavno nemogu odoliti. i izgleda da će Onyx isto biti super cool.

ovo gore je bilo za teasers. ja prije isto nisam čitala blurbs al mi je onda knjiga jako dosadna i neznam kud ide. sa malim blurb barem znaš o čem se radi i dali da nastaviš čitati


Tanja (Tanychy) St. Delphi Tu sam :)

Ma joj vjeruj hiljadu puta sam se vratila iz biblioteke s nekom knjigom koju sam pocela citati i onda shvatila da nema sanse da mi se svidi :) Ovde nemam poroblema vecinom citam ili cime su cure odusevljene ili neka nova izdanja :)

Vidjela sam vec par sretnika je dobilo ARC od Onyx! (lucky bastards!) i svi su dali 5 :D


Scarlet Becca se navukla, tralalalalalaaaa...;D
jedva čekam Onyx!


Tanja (Tanychy) St. Delphi Zrinka pravi planove za dalje! :) koga da joj damo poslije?? Conrada, Tuckera ili cemo Patcha? :D ili imas neku bolju ideju? ;D


Scarlet Mislim da je Conrada upoznala, a nema neki veliki afinitet prema anđelima kao nas dvije.
Psssssst, moramo ju upoznati s našim frajerima Willom Herondaleom i Jamesom Carstairsom?!


Tanja (Tanychy) St. Delphi Ah jeste imas pravo! :) Pa dobro sad andjeli ili ne, msm Tucker! :D Auuu e to moramo, da prodje kroz agoniju kao i ja i ti ;)


Zemira (Kylo Ren fangirl) Warner Evo i mene. Guram se svugdje. :P

Becca znas li Etienne-a ili Cricketa? Oni su preslatki.


Scarlet Upravo tako! ;) Dakle prvo Infernal Devices, a onda Unearthly?!


Scarlet Samo se ti guraj, tebe volimo! :)
Jesi li njihove scene sad iščitavala?


Glass Haha, ja sam to isto sad htjela da je pitam Zrinka!:)


Scarlet Čitamo si misli, cool.:)


Tanja (Tanychy) St. Delphi jeste sve tu? jeste :)

e da javim da sam dobila Saving Francesca, jer sam 100 follower na nekom tamo blogu :D :D :D


Scarlet Čestitam draga! Baš si nam sretna s tim knjigama. Francesca je odlična! :)


Tanja (Tanychy) St. Delphi Hvala draga!! :) Hhehe hoce me nesto! :) Citam je uskoro, mada vjerujem vam :)


Scarlet Baš mi je drago zbog tebe! :)


Tanja (Tanychy) St. Delphi Hvala draga :*


message 55: by Becca (last edited Apr 24, 2012 10:04AM) (new) - rated it 4 stars

Becca Miss wrote: "Becca se navukla, tralalalalalaaaa...;D
jedva čekam Onyx!"


HEY! navukla gdje draga?? I never back down from a battle (if I remember which one :D :D :D)


message 54: by Becca (last edited Apr 24, 2012 10:12AM) (new) - rated it 4 stars

Becca hmph, Tanychy i Zri, vas dvije planirate! ja sam još uvjek živa :D i nedajem Asha NIKOME :D

P.S.
sad stižu poruke, nisam imala net :S


Becca Zemira wrote: "Evo i mene. Guram se svugdje. :P

Becca znas li Etienne-a ili Cricketa? Oni su preslatki."


hi Zemira, ma ti si dobrodošla gdje god želiš :)

mmmmmm nisam baš čula, to je u Infernal Devices ili?


Becca Tanychy wrote: "jeste sve tu? jeste :)

e da javim da sam dobila Saving Francesca, jer sam 100 follower na nekom tamo blogu :D :D :D"


YAAAAY YAY!!! congrats :D super


Tanja (Tanychy) St. Delphi Polako, polako samo da ja upoznam Asha :) Ako mi ti ne budes dirala Aidena, necu ni ja Asha! Deal? :)

Etienne i Cricket su ti iz dve knjige od Stephanie Perkins, ali pusticu Zemiru da ti nahvali knjige, ona ih obozava! :) Speaking of i ja treba da procitam Lolu!

I hvala! :) :) :)


Becca aaaa tu si! baš sam stavila update... ajde sad slavite :D :D

hahahahahaha :D :D :D ne diram ti Aidena (yet) ali sad kad čitam Half-Blood..... ma isti Dimitri (do sad, tek sam chapter 5)

ah, ok. čekamo Zemiru onda..


Becca dođi ovdje ako imaš vremena (my favorite group, and one of my fav discussions :D)

http://www.goodreads.com/topic/show/8...


Tanja (Tanychy) St. Delphi Oho znaci citas! Nema yet! Jedva sam Zrinku natjerala da mi ga prepusti! Nista to! :) :) :) Aham ima ta cijela serija dosta slicnosti sa VA, posebno prva knjiga, vec u Pure je malo drugacije! :) :)

Uh, vidjecu da svratim nekada, ne mogu sada jer moram da zavrsim The Immortal Rules prije nego sto je pojedem!


Becca :D :D neću ja njega, ne brini ;) :D

ne u cijelu grupu, samo pogledaj ovaj discussion (chivalry) nemoraš sad, kad budeš mogla. anyways sad ću ti poslati invitation za grupu :)


Tamara *besramno ubacivanje* Dok cekamo Zemiru, da ja malo nahvalim knjige Stephanie Perkins.
Ja ih obozavam, jaaako puno. I onda jos malo. :D

E da, @Tanychy, sto mislis o The Immortal Rules? Ja negdje na pola, i jos mi nije bas sjela...


message 45: by Tanja (Tanychy) (last edited Apr 24, 2012 12:03PM) (new) - rated it 5 stars

Tanja (Tanychy) St. Delphi Hhaha Tamara uvijek si dobrodosla! ;) I samo ti kreni, znas da ce Zemira da je nahvali da Becca ce odmah da je cita! :)

E ajoj ne znam sta da kazem, nije losa prica i sve samo je strasno razvucena prica i naporna je za citanje. Nikad kraj. Do kog si djela dosla?

ps Becca hvala za invite! :) Hocu pogledacu! ;)


Tamara Hehe, hvala hvala ;) Samo neka cita, nece pozaliti! :)

Um, da se sjetim hah.. joj, sad cu spojlat ostalima.. ona postala vampirica, i sad ju ovaj na K (eto vidis koliko me nije impresionirala, nemogu se ni imena sjetiti) trenira, ajmo rec. Tu negdje, mislim.


Tanja Evo i ja se ubacujem. Mislila sam pročitati The Immortal Rules, pošto cijelo vrijeme nailazim na to ime, pa da vidim u čemu je stvar. Iako trenutno baš i nisam raspoložena za vampire... Ali vidim da niste baš oduševljene, pa će morati pričekati :D


Tamara Ja sam bas ocekivala da ce me oduseviti, posto sam dosada samo vidjela rejtinge od 4 i 5 zvjezdica.. mozda je u tome stvar, prevelika ocekivanja, ali... meni nije "kliknula".


Tanja (Tanychy) St. Delphi I ja sam ocekivala da ce da me odusevi, zato sam i poslala request na NetGalley. Vidjela sam ovde reviewe i sve. Nije ni meni kliknula. Mislim prica nije stvarno losa, ali nije da me je oduvala kao sto knjige znaju. Nista posebno, sasvim prosjecna prica, ako se nesto posebno ne desi na kraju. Sad je opet pocela da me zamara.


Tamara pa slijedi ti zanimljiv jedan dio, necu ti pricati ali nastavi i onda opet ide jedan dosadan dio, pa opet zanimljiv jedan chapter i sad je opet pocela da smara, ja sam men se cini na 18 chapteru.


Tamara Haha, ajd, barem neka nada.. jedino sto sam pocela BDB *grin* pa je na cekanju sve ostalo ;)


Tanja (Tanychy) St. Delphi Oh pa zar i ti?? Osjecam se kao crna ovca medju vama! :)

i sa zaboravih reci Tanja slobodno sjedi i prikljuci se! Kafa, caj? :D


Tamara Hehe, navukle su me! :)


Zemira (Kylo Ren fangirl) Warner Hej cure evo me. Krecimo moju sobu,pa mi je sav namjestaj vani. Donijela sam samo stolicu i drzim laptop na koljenima. Izgledam presmijesno.

Nije mi nista stizalo kad ste kometarisale,odgovorila bih vam ranije. Tanja cestitam ti,jos jednom. Bas imas srece. :)

Eh,Becca ovako Etienne ti je iz Anna and the French Kiss,a Cricket je iz Lola and the Boy Next Door. Etienne je kombinacija francuza,britanca i amerikanca. Znaci doslovno zamisli nekoga takvog. Totalno je neodoljiv. Cricket ti je streberko.stidljiv,visoki decko. Obje djevojke su super i nisu neke naporne cure. Malo mi se vise svidja Lola,jer me podsjeca na mene. Jesam li dosta nahvalila knjige? Ne znam vise sta reci. Knjige su super! Jedva cekam Islin dio. Steta sto izlazi tek iduce godine.

Citate The Immortal Rules? Valjda ce mi se svidjeti. Narucila sam je. Kako god,ne moze biti gora od Carrier of the Mark. Tu sam propast isto narucila i nisam je do danas zavrsila.

I da se nadovezem na pitanje na pocetku od Zrinke(bas me znas :D). Citala sam sve slatke scene sa Cricketom,onda pao je i Tucker,Rose i njena crna haljina ;),Kellan i njegovo pjevanje(ova je knjiga prepuna sxy scena tako da je malo duze trajalo citanje),ljubljenje sa Willom i Jemom(koja je Tessa sretnica).


« previous 1
back to top