Jiri's Reviews > Nejlepší den pro umírání

Nejlepší den pro umírání by Vladimír Šlechta
Rate this book
Clear rating

by
6105710
's review
Oct 05, 2011

really liked it
bookshelves: cesky, fantasy

flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Nejlepší den pro umírání.
Sign In »

Reading Progress

October 5, 2011 – Shelved
October 17, 2011 – Started Reading
October 17, 2011 – Shelved as: cesky
October 17, 2011 – Shelved as: fantasy
October 17, 2011 –
page 51
12.5%
October 18, 2011 –
page 108
26.47%
October 20, 2011 –
page 180
44.12%
October 21, 2011 –
page 217
53.19%
October 22, 2011 –
page 260
63.73%
October 24, 2011 –
page 300
73.53%
October 24, 2011 –
page 343
84.07%
October 25, 2011 –
page 408
100.0%
October 25, 2011 –
page 409
100%
October 25, 2011 – Finished Reading

Comments (showing 1-3 of 3) (3 new)

dateDown arrow    newest »

Moira koukám, že je dočteno.. x)) dle hvězdiček usuzuju, že se celkem líbilo... :D osobně se snažím sehnat druhý díl, ale jako by nikde nebyl k sehnání... o_O


Jiri Mně se to moc líbilo. Díky za tip :) jde o moje první fantasy od českého autora. Nejlepší kapitola byla rozhodně Zkáza Thonnieriky a konec poslední kapitoly mě rozesmál :D
Thompson je výborná postava, trochu parchant, ale ze všeho se vykecá tak, že i já mu věřim. Akorát doufám, že v další knize dostane Čolek a Rrricharrrda více prostoru.
Hmm, to nerad slyším, že se špatně shání, ale rád si přečtu i něco jiného od Šlechty, tak snad se druhý díl do té doby někde objeví.


Moira No - až na první příběh jsem se s Thompsonem smála pořád, zkáza Thonnieriky ale byla vážně geniální.. :D (Kamarádka označila Thompsonovo dumání po celou tu povídku jako "meliení o uber-badass-evil-skazonostnom pláne" a to mi jen přidalo.. xDD). Jop, Richarrdu mám taky obzvláště ráda.. x)) (i když tuším, že kdyby to autor podával z jejího pohledu, zas tak zábavné by to, s největší pravděpodobností, nebylo.. xP)
No, ona se ta kniha špatně shání v MÉM okolí, přes internet se koupit dá vcelku jednoduše... :D


back to top