Bianca's Reviews > Frumuseţi monstruoase

Frumuseţi monstruoase by Marina Neagu
Rate this book
Clear rating

by
55472519
's review

it was ok

Slab. Am citit carti mai bune pe Wattpad.

Chiar mi-am dorit sa-mi placa, serios. I-am dat o sansa pentru ca incerc sa sustin autorii romani contemporani.

Nu regret ca am citit-o, dar nici nu recomand.

Personajul principal e o Mary Sue, totul ii e dat de-a gata, nu se prea chinuie cu nimic, relatiile dintre personaje sunt șubrede si fortate.

Chiar daca twistul de la final e bine livrat si a salvat cartea asta de la un review de o stea, nu e suficient. Tot conflictul cartii e rezolvat printr-un atat de previzibil deus ex machina.

Cand ma uit la cartea asta vad potential irosit. Are niste replici amuzante si un plot twist chiar bun, dar totul e sters de personajele prost construite, dinamica fortata si ritmul confuz. Prea multe lucruri se intampla intr-o singura zi ca apoi vreo doua saptamani sa fie liniste. E ciudat.

De aici incep spoilerele. ⚠️⚠️⚠️

Ar trebui sa ne pese si sa suferim cu moartea calugarului care a crescut-o pe Lara, dar tipul abia a aparut in carte de doua ori si n-am avut timp sa ne atasam de el. Ca rezultat moartea lui e fortata si inutila.

Moartea Ioanei e si mai si. Pare un lucru important ca gardienii o invinovatesc pe Lara si credeam ca o sa aiba de suferit, dar in final moartea ei n-a avut nicio repecusiune. A fosf degeaba.

Scenele grotesti cu animale moarte ca “avertisment” sunt acolo doar pentru ca autoarea credea ca sunt cool, nu servesc niciun scop. Puteau fi livrate altfel si pare ca autoarea se bazeaza doar pe factorul de soc pentru cititori.

Epilogul ala m-a infuriat. Dupa mare plot twist cu Sebasian si Adrian, speram ca in final sa le vad reactia la vestile noi, sa vad cum li se schimba perspectiva, cum reactioneaza Adrian la inregistrarea in care Lara spune ca vrea sa ii omoare mama. In schimb am primit o scena de sex pg-13 fortata acolo doar ca sa atraga pubertarele de 12-13 ani care n-au descoperit inca PornHubul.
flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Frumuseţi monstruoase.
Sign In »

Reading Progress

June 6, 2017 – Shelved
June 6, 2017 – Shelved as: to-read
March 24, 2019 – Started Reading
March 24, 2019 – Finished Reading

No comments have been added yet.