Χ. ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ's Reviews > Απρόσμενη Καταιγίδα

Απρόσμενη Καταιγίδα by Φένια Κινικλή
Rate this book
Clear rating

by
22899581
's review

it was amazing
bookshelves: αγαπημενα

Η Απρόσμενη καταιγίδα είναι ένα βιβλίο, καλογραμμένο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη σελίδα και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον ως την τελευταία. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, με την ενδιαφέρουσα ιστορία που είναι γεμάτη όμορφες εικόνες και συναισθήματα. Η συγγραφέας μέσα από την υπόθεση του βιβλίου ξετυλίγει τον ψυχικό κόσμο των ηρώων της, και περισσότερο της κεντρικής ηρωίδας της, της Βιβιάννας. Αναλύει αριστοτεχνικά τον ψυχικό κόσμο τους και πως αντιδράει ο καθένας στα χτυπήματα της μοίρας. Η Βιβιάννα έχοντας ζήσει και στο παρελθόν τον απόλυτο πόνο έχοντας χάσει την οικογένεια της, το ξαναζεί αφού καλείται να αποχαιρετήσει τον αρραβωνιαστικό της μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που του αφαιρεί την ζωή . Σε αυτή την δύσκολη στιγμή έχει να αντιμετωπίσει και την οικογένεια του, οι οποίοι αγνοούν την ύπαρξη της και την κατηγορούν για τον θάνατο του ανθρώπου τους. Μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια του, κάνει την εμφάνιση του και ο Μίνως, ξάδερφος του αλλά και συμπαραστάτης της με ένα δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Ανάμεσα τους, θα αναπτυχθούν ποίκιλα συναισθήματα, στην αρχή φόβος και μίσος και μετέπειτα αγάπη. Η πορεία της Βιβιάννας από την απόλυτη μοναξιά και θλίψη μέχρι την χαρά και την ευτυχία είναι γεμάτη περιπέτεια και απρόσμενες ανατροπές.
Η συγγραφέας κατάφερε να συνδυάσει πολλά διαφορετικά συναισθήματα και σκέψεις από όλους τους χαρακτήρες του βιβλίου της και να μας τα ξεδιπλώσει μέσα από την ιστορία της, την απρόσμενη καταιγίδα που είναι ένα ξέσπασμα συναισθημάτων μέχρι να επέλθει η λύτρωση και να βγει το ουράνιο τόξο στην καρδιά των ηρώων της.
6 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Απρόσμενη Καταιγίδα.
Sign In »

Reading Progress

May 20, 2017 – Started Reading
May 22, 2017 – Finished Reading
May 23, 2017 – Shelved
August 30, 2017 – Shelved as: αγαπημενα

Comments Showing 1-1 of 1 (1 new)

dateDown arrow    newest »

message 1: by Φένια (new) - added it

Φένια Κινικλή Ευχαριστώ από καρδιάς για την τόσο ζεστή αγκαλιά στους ήρωες της "Απρόσμενης Καταιγίδας" και για τα τόσο όμορφα και γλυκά λόγια! Με τιμούν και με χαροποιούν ιδιαίτερα.


back to top