Alina's Reviews > Aventuri de excursionist

Aventuri de excursionist by Emilia Muller
Rate this book
Clear rating

by
U 50x66
's review

it was amazing

Dintre toate cartile Emiliei, pana acum, asta e preferata mea. De ce?! Pentru ca avem diversitate, mai multe povesti, cadre diferite, calatorii, personaje ce se disting chiar daca in Moscova si Liverpool li se aplica aceleasi controale. Nu pot divulga mai mult, farmecul consta in a descoperi de unul singur intru ce se pot asemana cele doua orase, atat de indepartate.
Nu doar raportat la titlu dar cartea asta , te face sa te simti cititor excursionist : colturi diferite din Romania, apoi, hop la Budapesta, Wurzburg, Kazan si Moscova cu breton. Credeti ca e un jurnal de calatorie ? Ca Emilia se plimba si apoi va povesteste de pisica din Kazan, de exersatul portughezei, de cumparatul berii in Liverpool sau cat de buna e o masa cu mosquito in the bottle ? No, no, no. E mai mult de atat. Mie imi place povestea Alinei. Suspans, tremuranda, cantand de frica. Mana ii tremura usor atingand intrerupatorul. Buhuhuuuuu ! Ce e oare in spatele usii ?
Daca vrei sa te plimbi de ici colo, prin lume si alaturi de personaje, deschide « Aventuri de excursionist ». Dupa cum zice Emilia, aici « toate dorintele se implinesc ». Make a wish and read what happens !
3 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Aventuri de excursionist.
Sign In »

Reading Progress

Finished Reading
March 1, 2017 – Shelved

Comments Showing 1-1 of 1 (1 new)

dateDown arrow    newest »

message 1: by Emilia (new)

Emilia Muller O recenzie atât de frumoasă! Vă mulțumesc frumos pentru cuvintele minunate!


back to top