Foad Ansari's Reviews > Purple Cow: Transform Your Business by Being Remarkable

Purple Cow by Seth Godin
Rate this book
Clear rating

by
35430744
's review

it was ok

با خوندن 30 صفحه از کتاب میفهمی که قضیه چیه و بقیه کتاب تکرار مکررات و مثالها ی متنوعه
به این نتیجه رسیدم که ست گادین مرد نوشته های کوتاه و کتابهای خیلی کوچکه و اگر بخواهد کتابی را عمیق تر وطولانی تر بنویسد حوصله سر بر است
در حد 2 ستاره خوب بود
-----------------
نظر یکی از خوانندگان که واقعا نظرم من هم بود

Now I know that making my business a purple cow is important. It's critical. My future and the future of the world depends on it. Nothing matters more. I get it.

Unfortunately, I have no idea how.

And that in a nutshell, is this book's problem. It keeps telling you "be excellent and be memorable" in so many different ways. I could have figured that out myself. Without a step-by-step plan customized to my particular situation that tells me *how* I can be excellent and unique, merely telling me to be a purple cow is pointless ....
11 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Purple Cow.
Sign In »

Reading Progress

February 6, 2017 – Shelved
February 6, 2017 – Shelved as: to-read
February 23, 2017 – Started Reading
February 25, 2017 –
page 5
3.13%
February 26, 2017 –
page 10
6.25%
March 5, 2017 –
page 20
12.5%
March 7, 2017 –
page 50
31.25%
March 7, 2017 –
page 60
37.5%
March 11, 2017 –
page 74
46.25%
March 11, 2017 – Finished Reading

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)

dateDown arrow    newest »

Amin Kakavand سلام فواد جان
نظرت برام جالب بود
راستش استفاده من از کتاب‌های ست گادین به این صورته که می‌ذارمش یک گوشه و آروم آروم می‌خونمش، در حین خوندن کتاب کلی ایده جالب به ذهنم می‌رسه و آخر کتاب کلی کاغذ سیاه کردم.
نظرت رو قبول دارم که ست گادین مرد نوشته‌های کوتاه هست، این رو هم قبول دارم که بعد از یک جایی کتاب‌هاش تکرار حرف‌های قبل می‌شه. اما این فقط نصف حقیقته. ست گادین مرد اثرگذار توسط نوشته‌های کوتاه هست و انقدر یک ایده رو از زوایای مختلف بررسی می‌کنه و گوشزد می‌کنه که از اهمیتش آگاه بشیم.

در مورد ادامه نظرت که نقل قولی از شخص دیگه هست، ست گادین این مدل ذهنی رو دام ذهنیت انسان عصر صنعتی می‌دونه.
کسی که می‌گه خوب حالا بهم بگو گام‌های ساختن گاو بنفش چیه.
ست گادین هم در کمال صداقت می‌گه نمی‌دونم و دنبال راهنما گشتن هم کار خیلی درستی نیست. خودت راه بیفت و با هنرت یک گاو بنفش جدید خلق کن.

ببخشید اگر روده درازی کردم. فقط خواستم در مورد مدل ذهنی ست گادین کمی صحبت کنم. مدا رو چه دیدی شاید اصلن همین رو پخته تر‌کردم و شد تمرین درس مدل ذهنی که خیلی ازش ترس دارم 😃


Foad Ansari ممنونم امین جان میدونم که شیفته ی ست گادین هستی و بهش ارادت داری
:)


back to top