DrewMenticider's Reviews > alter.ego.

alter.ego. by Ana Mănescu
Rate this book
Clear rating

by
49492898
's review

it was amazing

O carte ce m-a zguduit din temelii si m-a pus in fata cu propriile mele regrete, greseli si goluri. Intr-un fel a fost si un leac si un pas spre a-mi intelege demonii interiori mai bine.
5 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read alter.ego..
Sign In »

Quotes DrewMenticider Liked

Ana Mănescu
“„Mi-am plâns ochii din orbite de atâtea ori încât am epuizat toată apa pe care o aveam în organism. Simțeam nevoia să mă hidratez cu votcă, să îmi umplu toate golurile cu fum și să mă fut fără să știu cum îl cheamă, câți ani are și ce dracu' vrea el de la viață. Să fiu egoistă, infectă, egocentristă, așa cum au fost și ei.”
Ana Mănescu, alter.ego.

Ana Mănescu
“Crezi că lumea este o junglă în care nu supravieţuiesc decât cei puternici. Sentimentele sunt o slăbiciune, aşa că le eviţi pe ale tale şi le foloseşti pe ale celorlalţi. Ai impresia că dacă te străduieşti poţi manipula pe oricine. Susţii că e vina lor fiindcă te joci tu cu ei, pentru că sunt fraieri. Nu stai să te gândeşti că unii îţi permit să-ţi faci de cap pentru că te iubesc.”
Ana Mănescu, alter.ego.

Ana Mănescu
“De fapt, niciunul nu mai are ceva nou de spus, dar din moment ce lumea nu este ideală înseamnă că mesajul încă nu a fost transmis cum trebuie, așa că încercăm. Tu o faci prin muzică, eu prin scris. Până la urmă, amândoi suntem narcisişti. Niște narcisiști cu intenții bune, dar totuși...”
Ana Mănescu, alter.ego.


Reading Progress

Started Reading
April 3, 2016 – Finished Reading
June 3, 2016 – Shelved

No comments have been added yet.