Henna's Reviews > Stalinin lehmät

Stalinin lehmät by Sofi Oksanen
Rate this book
Clear rating

by
5100683
's review
Mar 10, 2011

really liked it
Read from December 26, 2011 to January 10, 2012

Antaisin 3,5 tähteä jos pystyisin, mutta pyöristin nyt ylöspäin. :) Muuten niin huolellisessa kirjakielessä häiritsi, kun yhtäkkiä joistakin sanoista puuttui possessiivisuffiksi (joissa se siis olisi pitänyt olla) ja lisäksi Oksanen käytti paljon pilkuttomia luetteloita, jotka näyttivät ja "kuulostivat" päässä melko kummallisilta. Tarina oli vaikuttava ja hyvin kantaaottava. Oksasen feminismi paistaa läpi, mutta ei liikaa. Teksti oli suurimmalta osin mielenkiintoista ja mukaansatempaavaa, tosin aivan loppu oli melko hätäisen oloinen.
flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Stalinin lehmät.
Sign In »

Reading Progress

12/26/2011 page 2
0.0% "Alotinpa eilen illalla yhden aikaan :D En ihan hirveesti jaksanu lukee ku väsytti..."
01/03/2012 page 270
57.0% "Alku oli tosi hyvä, nyt on jotenkin sellanen suvantopaikka menossa ja vähän tökkii tää lukeminen. Aiheet on aika rankkoja, mutta Oksanen käsittelee niitä hyvin. Tässä lukiessa herää ihanan paljon ajatuksia ja on kiva huomata historiallisia tosiseikkoja sieltä täältä :)"
show 4 hidden updates…

Comments (showing 1-2 of 2) (2 new)

dateDown arrow    newest »

Meri tuliko sullekin sellanen jumahdus jossain puolen välin tienoilla? siitä on niin kauan kun luin tän, mutta muistan että niiden viroon sijoittuvien pätkien lukeminen oli puuduttavaa.


Henna Joo! Kyllä tuli, just jossain hieman puolenvälin jälkeen :D Musta ne viron-pätkät oli hyviä joissa Sofia oli päähenkilönä ja myös ne oli ihan hyviä joissa oli Katariina, mutta ne joissa Anna muisteli jotain kuinka äiti ja isoäiti sitä ja tätä (ja niitä oli montamonta peräkkäin) nii siinä tökkäs.


back to top