Yiota Misiou's Reviews > Accordance

Accordance by Shelly Crane
Rate this book
Clear rating

by
16785842
's review

really liked it
bookshelves: fantasy

4,5 αστέρια

Ω, πολύ καλύτερο από το 1ο της σειράς. Ένα τρενάκι συναισθημάτων αυτό το βιβλίο. Πάνω κάτω και ξανά πάνω και ξανά κάτω. Ουφ...! Μισό λεπτό να πάρω μια ανάσα.
Εκεί λοιπόν που περιμένεις πως η ιστορία θα πάρει τον δρόμο της, θα βρεθείς λίγο παραπάνω με τους δύο πρωταγωνιστές για να τους χορτάσεις, ευχαριστηθείς και να κατανοήσεις καλύτερα... Έρχονται όλοι οι ενοχλητικοί συγγενείς και φίλοι και σου ανατινάζουν τον εγκέφαλο. Και λες ωχ! Τώρα θα το πάθω το εγκεφαλικό, θα μπω μέσα στο βιβλίο και θα τα κάνω γυαλιά καρφιά μαζί μα την Μάγκι.
Παρόλα αυτά τα απίστευτα εκνευριστικά γεγονότα, η ιστορία τελικά καταφέρνει να σε πάρει μαζί της,να σε ταξιδέψει. Γιατί τα συναισθήματα είναι τόσο δυνατά, μοναδικά και απερίγραπτα μεταξύ του Κάλεμπ και της Μάγκι που δεν μπορείς να μην αφεθείς και να παρασυρθείς από αυτόν τον χείμμαρο. Είναι αδύνατο. Ακόμα κι αν δεν είσαι ρομαντικός ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στην μοίρα, κάρμα, πεπρωμένο. Ακόμα και αν σ' αφήνει αδιάφορο αυτό που ονομάζουμε "αδελφές ψυχές".
Επίσης σ'αυτό το βιβλίο έχουμε περισσότερη δράση και μια πολύ πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την όλη υπόθεση. Οι ήρωες ωριμάζουν και αρχίζουν να αντιμετωπίζουν με θάρρος τα όσα τους συμβαίνουν.Ειδικά ο Κάλεμπ, που είναι πάντα εκεί. Ένας σταθερός βράχος.
Το μόνο αρνητικό ίσως, ήταν ότι σε κάποιες περιπτώσεις ήταν αρκετά προβλέψιμο και αναμενώμενο.
Το ανατρεπτικό τέλος όμως σε αποζημιώνει και σε κάνει να λαχταράς για την συνέχεια.

Υ.Γ Αν δεν λυθεί το θέμα με την Τζεν και τον Μπις, θα τα κάνω όντως γυαλιά καρφία. Γκρρρ!!!
7 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Accordance.
Sign In »

Reading Progress

May 18, 2015 – Shelved
May 18, 2015 – Shelved as: to-read
Started Reading
May 24, 2015 – Shelved as: fantasy
May 24, 2015 – Finished Reading

Comments Showing 1-13 of 13 (13 new)

dateDown arrow    newest »

message 1: by Andrie (new)

Andrie Είδες ποιος είναι στο εξώφυλλο έτσι;


Yiota Misiou Μα και βέβαια!!! Χαχαχα και αν σου πω πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν τα διάβαζα τόσο καιρό; Τι να πεις παιδί μου κολλήματα είναι αυτά. Αλλά τελικά με τίποτα δεν μπορώ να συνδέσω τον Κάλεμπ με την εικόνα αυτή. Αν και η κοπέλα, γιατί κι αυτή είναι η ίδια νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο με την Μάγκι. Τρέχα γύρευε με το μυαλό που κουβαλάω :P


message 3: by Lia (new) - rated it 5 stars

Lia Park Ωωωω είμαι τόσο ενθουσιασμένη που σου αρέσει!


message 4: by Irini (new)

Irini Ο κύριος στο εξώφυλλο είναι αυτός που νομίζω οτι είναι?????


message 5: by Andrie (new)

Andrie χαχαχα αυτός είναι και είμαι σίγουρη ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα θέλεις να το διαβάσεις :)


message 6: by Lia (new) - rated it 5 stars

Lia Park Το ξέρετε ότι ο κύριος στο εξώφυλλο είναι αρραβωνιασμένος με την κυρία στο εξώφυλλο η οποία μάλιστα έχει ελληνική καταγωγή και ότι της έκανε πρόταση γάμου στη Κύπρο;


message 7: by Andrie (new)

Andrie χαχαχαχα τι λες τώρα; Κάτσε να το μάθουν οι από πάνω ;)


message 8: by Irini (new)

Irini Λία το είχα διαβάσει κάπου οτι είναι μαζί,αλλά δεν γνώριζα λεπτομέρειες!!

Επίσης έχουν φωτογραφηθεί και για το εξώφυλλο του Caught Up in Us της Lauren Blakely το οποία ανακάλυψα εντελώς τυχαία..

Ανδρη μού είναι αδύνατον να συνδέσω τον Pepe και την Sztella με κανένα άλλο ζευγάρι απο βιβλίο!Εμένα θα μου θυμίζουν πάντα Daemon-Katy!!(ανωμαλία,το ξέρω χαχαχα)


Yiota Misiou Αυτή η ανωμαλία είναι λατρείααααα ;)


message 10: by Irini (new)

Irini Γιώτα μου εγώ πάντως διάβαζα τα lux και είχα εικόνα τον Pepe!! Τι να κάνω η γυναίκα?? εκεί πήγαινε το μυαλό μου αυτόματα!! φτυστός ήταν ο άτιμος!(ειδικά με εκείνο το περιβόητο μπισκότο!!) χαχαχα Τώρα να τον φανταστώ σε άλλο ρόλο δεν παίζει με τίποτα στο κεφάλι μου!! μεγάλη ανωμαλία αλλά εσύ με νιώθεις!!!


message 11: by Yiota (last edited May 24, 2015 11:50PM) (new) - rated it 4 stars

Yiota Misiou Και εγώ το ίδιο καρδουλίνα. Δεν μπορώ να βάλω άλλο πρόσωπο στον Ντέιμον. Είναι αυτός. Γι'αυτό είπα και στην Άντρη πως ένας από τους λόγους που δεν διάβαζα αυτή την σειρά ήταν ο Πέπε στο εξώφυλλο. Χαχαχα αλλά τελικά δεν έχει σχέση με τον Κάλεμπ. Αυτόν τον έχω στο μυαλό μου όπως είναι το αγόρι στο εξώφυλλο του 5ου βιβλίου. Τα τακτοποίησα μια χαρά στο μυαλό μου!!! Και για την Μάγκι το ίδιο την φαντάζομαι όπως την κοπέλα του 5ου αλλά με κοντά μαλλιά και πράσινα μάτια. Τρέχα γύρευε...


message 12: by Irini (new)

Irini Εγώ να πω την αλήθεια δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία στα εξώφυλλα! Πάλι καλά που το σχολιάσατε αλλιώς...χαχα! Να πω οτι δεν σε καταλαβαίνω..όπως το είπες, είναι αυτός,τέλος!
Πάλι καλά που τα τακτοποίησες μια χαρά στο μυαλό σου!! Εγώ πάλι με τόσα βιβλία τι να μου κάνει πια και το μυαλό μου μου?? Άρχισε κι αυτό να τα χάνει πια ποιος είναι πώς!! χαχα


message 13: by Lia (new) - rated it 5 stars

Lia Park Ισχύει αυτό. Και εγώ τον Pepe είχα στο μυαλό μου σαν Daemon! Άσε που ο Caleb περιγραφικά δεν πολυμοιάζει στον Pepe.


back to top