Laura's Reviews > Întoarcerea

Întoarcerea by Theo Anghel
Rate this book
Clear rating

by
5396038
's review

it was amazing
bookshelves: recomandari

Povestea Orianei m-a dus într-o lume în care timpul s-a oprit,o lume în care nu e nevoie de lumină și căldură. Am fost acolo unde nimic nu era mai important decât acțiunea, personajele, suspansul și nevoia de a ști ce urmează? Ce se va întâmpla mai departe..m-au detașat total de rutina zilei.

Am ajuns să o îndrăgesc pe Oriana - recuperatorul de suflete, să trăiesc alături de ea toate experiențele și situațiile limită. Da, sunt o romantică, o sensibilă, iar Oriana a reușit să mă emoționeze, să-mi facă inima să bată cu putere. Am ajuns să o apreciez și să iubesc felul de a fi al Orianei, modul de a reacționa și atitudinea. Și da, sensibila din mine s-a recunoscut în Oriana: chiar dacă ea a primit misiunea de a salva, pentru mine este doar o dorința, iar dacă prin ceea ce sunt reușesc să salvez o inimă, mă declar fericită și mulțumită.

Fără a spune ceva din ce ar diminua plăcerea lecturii, vreau să felicit autoarea pentru modul în care a scris primul volum al seriei. Vreau să îi mulțumesc pentru faptul că a scris această carte exact așa cum a scris-o, perfect, pentru modul în care a știut să-mi pătrundă în suflet, pentru modul în care mă face acum să spun că.. ACESTA ESTE CEA MAI BUNĂ CARTE CITITĂ de mine din ultimii ani.

Mi-a plăcut atât de mult Întoarcerea..încât aș ruga autorul să o Întoarcă pe Oriana în viața cititorilor cât poate de mult! O voi primi întotdeauna cu plăcere, nerăbdare și curiozitatea mereu vie.

Revin și pe www.bookcaffe.wordpress.com cu o(mică)recenzie dacă cuvintele au de gând să se lase așternute.

Later Edit:

Recenzia pe blog:

"Oriana nu și-a cunoscut niciodată părinți, iar în ziua nunții povestea ei pare să se sfârșească fără a mai ocazia să se bucure de această nouă etapă: căsnicia. Deși povestea ei are un final neașteptat, crud și crunt pentru ceilalți, Oriana primește o nouă șansă, o nouă viața. O viața ca și recuperator de suflete, prin care să-și schimbe toate părerile despre oameni, viața și despre sine. O nouă șansă prin care să-și îndrepte atenția spre sufletul și adevăratele nevoi ale oamenilor din jur.

Iar de aici, povestea m-a purtat pe brațe, fără să mai țină cont de timp și spațiu. Am fost prinsă în mrejele ei, dar nici acum nu am părăsit povestea și pe Oriana. Dar nici nu vreau să o părăsesc, să uit sau să o tratez ca pe o altă carte citită. Nu, nu este doar o alta carte citită, este cea mai bună carte citită în ultimii ani. A intrat fără probleme în topul celor mai bune cărți citite în 2015. Și-a câștigat pe merit locul în top."

https://bookcaffe.wordpress.com/2015/...
3 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Întoarcerea.
Sign In »

Reading Progress

March 1, 2015 – Started Reading
March 1, 2015 – Shelved
March 2, 2015 –
page 320
100.0%
March 2, 2015 – Shelved as: recomandari
March 2, 2015 – Finished Reading

No comments have been added yet.