Петър Стойков's Reviews > Story of the Eye

Story of the Eye by Georges Bataille
Rate this book
Clear rating

by
2499456
's review

did not like it

Потърсих които са най-добрите еротични романи на века, защото ми се четеше нещо по-така и изтеглих няколко от тях. Очаквах да са някакви... интересни поне. Излъгах се.

Единственото любопитно нещо беше защо толкова много от "еротицизма" (ако може да се нарече така) на авторите е свързан с пикаене и нечистоплътност. Не, че съм гнуслив на тема секс - все пак съм израснал с интернет, ротен.ком, 4чан и нищо не ме шокира. Но нещата, описани в тия книги са просто... тъпи и нищо повече.

Петстранично описание как някаква обичала да пуска в тоалетната сварени обелени яйца и да пикае отгоре им, защото обичала да гледа как струята ги натиска под водата. Дебелият месар й го ръга в хладилната стая. Не си мие вагината със седмици за да миришела на жена през дънките. Уау. Count me impressed... not. И да, това е общо ревю на всичките, нямам намерение да се хабя поотделно.

Четейки тия глупости, почва да ми се издига мнението за "50 нюанса сиво", където жената просто скромно си мечтае някой милионер да я върже и напляска.
3 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Story of the Eye.
Sign In »

Reading Progress

November 25, 2014 – Started Reading
November 25, 2014 – Shelved
November 25, 2014 – Finished Reading

No comments have been added yet.