Nina Life of a Bookworm's Reviews > Tajna Elle i Miche

Tajna Elle i Miche by Jessica Sorensen
Rate this book
Clear rating

by
4668876
's review

really liked it
bookshelves: i-own, znanje, paperback, croatian-edition

Da vam priznam, nije mi bilo u planu tako uskoro čitati ovu knjigu. Bila je jedna od onih koje su se činile zanimljivom, kupila je i stavila na policu da pričeka jedan od onih dana kada će mi se čitati. I onda mi je prije kojih tjedan dana moja sekica poslala poruku u kojoj mi oduševljeno objašnjava kako je knjiga super i da je moram što prije pročitati. Pošto je knjiga koju sam tada čitala bila totalni fijasko, trebalo mi je nešto u što sam vjerovala da će mi biti dobro i brzo štovo da mi se mozak oporavi, a tko to bolje zna nego moja draga Lea, i tako sam ju uzela u ruke.


Knjiga me je odmah uvukla. Zanimljiva je i brzo se čita, a tema je koja opušta mozak iako bi trebala biti malo teška zbog oca koji stalno loče i majke koja se ubila. No to su problemi u pozadini, glavna priča vrti se oko Elle i Miche te razvoja njihova odnosa.

Najbolji su si prijatelji od kad znaju za sebe i kroz vrijeme njihovo prijateljstvo samo raste i postaje još jače sve dok se u pubertetskoj dobi ne pojave oni malo veći osjećaji od samo prijateljstva.

Nekima bi se ta tema mogla učiniti dosadna i već izlizana, ali vjerujte mi, ova knjiga je vrijedna pažnje. Pogotovo ako volite partijanje, brze vožnje i glasnu muziku :)


Oni koji prate seriju The Royals kužit će zašto je ovaj gif iznad tu, po mnogočemu su me Ella i Micha podsjetili na Eleanor i Jaspera :) Igra miša i mačke sve dok netko od njih na kraju ne popusti..Sve u svemu, zanimljivo i lagano štivo, dovoljno da me natjera da čitam ostatak serijala.

O i da, čak sam se ugodno iznenadila prijevodom ;)


19 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Tajna Elle i Miche.
Sign In »

Reading Progress

November 15, 2014 – Shelved
November 15, 2014 – Shelved as: to-read
November 15, 2014 – Shelved as: i-own
January 10, 2016 – Started Reading
January 11, 2016 –
page 92
38.33%
January 13, 2016 – Finished Reading
July 16, 2017 – Shelved as: znanje
August 19, 2018 – Shelved as: paperback
August 19, 2018 – Shelved as: croatian-edition

No comments have been added yet.