AtenRa's Reviews > Leaving Paradise

Leaving Paradise by Simone Elkeles
Rate this book
Clear rating

by
3411280
's review
Jul 04, 2010

really liked it
bookshelves: ya-fiction, contemporary, romance

flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Leaving Paradise.
Sign In »

Reading Progress

July 4, 2010 – Shelved
October 3, 2010 – Started Reading
October 4, 2010 –
page 54
17.82%
October 4, 2010 –
page 148
48.84%
October 5, 2010 – Shelved as: ya-fiction
October 5, 2010 – Finished Reading
December 22, 2010 – Shelved as: contemporary
January 1, 2012 – Shelved as: romance

Comments (showing 1-10 of 10) (10 new)

dateDown arrow    newest »

Fani *loves angst* 8elw leptomereies!
Kalo htan? Xreiazetai ontws na diavaseis kai to deytero sto kapaki, h oxi?


AtenRa Oxi kale den xreiazetai to deytero.
Kalo htan mia xara.Alla oxi san to Perfect Chemistry.
Mou arese poly o typos alla oxi toso poly h typissa.


Fani *loves angst* Den moy fainesai en8oysiasmenh kai provlhmatizomai! An esy eisai etsi, egw poy den eimai kai fanatikh toy YA pws 8a to dw anarwtiemai...


AtenRa Oxi vre apla me petyxes se xalia diathesh genika.
Mia xara htan to vivliaraki, maresei poly h Elkeles apla einai liiiiiiigo pio proxeiro apo to Perfect Chemistry.


Fani *loves angst* mallon 8a to parw kapoia stigmh ki ayto, apla to ka8ysterw.
EGw hmoyn xalia olh thn prohgoymenh evdomada kai katelhksa na ksanadiavazw vivlia poy moy aresan giati kanena apo ta kainoyrgia poy eixa den moy gemize to mati. Eytyxws twra eimai kapws kalytera (voh8hse kai to oti agorasa kana dyo royxalakia th deytera!) alla pali den exw anevei entelws. Stamathsa allo ena vivlio sth mesh parolo poy den mporw na pw oti htan kako kai to Ritual Sins den me exei travhksei oso perimena:-(


AtenRa Emena ta vivlia den me vohthane kai poly giati otan eimai etsi den borw na sygentrwthw.Opote katalhgw na kathomai na stanoxwriemai :(


Fani *loves angst* Egw pali epeidh ksexniemai me ta vivlia entelws, an pesw se kalo me kanei na mh skeftomai tipote allo opote hremw. An pesw se mapa omws, sygxizomai akoma parapanw!

Elpizw ola na einai kala pantws, kai na mh symvainei kati sovaro.


AtenRa Sovaro den einai.Ektos apo th ygeia tpt den einai sovaro.
Apla egw hmoun pou hmoun xalia me xalase kai ayto poly kai katalavaineis.


Fani *loves angst* pali kala:-)
eyxomai na kseperaseis syntoma ayth th fash.


AtenRa kai egw, thanks :)


back to top