AtenRa's Reviews > Darkfever

Darkfever by Karen Marie Moning
Rate this book
Clear rating

by
3411280
's review
May 04, 2010

really liked it
bookshelves: adult-fiction, urban-fantasy, paranormal, fairies

flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Darkfever.
Sign In »

Quotes AtenRa Liked

Karen Marie Moning
“Assume' makes an 'ass' out of 'u' and 'me'.”
Karen Marie Moning, Darkfever


Reading Progress

May 4, 2010 – Shelved
January 25, 2011 – Started Reading
January 26, 2011 –
page 90
29.13%
January 27, 2011 –
page 258
83.5%
January 27, 2011 – Shelved as: adult-fiction
January 27, 2011 – Shelved as: urban-fantasy
January 27, 2011 – Shelved as: paranormal
January 27, 2011 – Finished Reading
January 1, 2012 – Shelved as: fairies
January 31, 2015 –
page 0
0.0% "Rereading one of my favourite series of all time *excited*"
February 4, 2015 –
page 0
0.0% "Even better than the first time!"

Comments (showing 1-11 of 11) (11 new)

dateDown arrow    newest »

Fani *loves angst* Loipon? Ti leei?


AtenRa Em OK kalo einai.Einai ligo argo twra sthn arxh kai exei ena pragma pou me enoxlei ligo sta vivlia : anti na sou deixnei ti ginetai, sto leei.Dld anti na eisai meros ths drashs, thn akous apo afhghsh.OK katalavainw oti ayth ta dihgeitai apo to mellon, alla den se xwnei toso oso an sta edeixne.
Tha diavasw kai ta alla ennoeitai.Apla den kovw kai th fleva opws thn ekova me th Frost as poume sto prwto vivlio.


Anna Asta auta pou ksereis!Pes oti exeis matia mono gia ton Bones...!


AtenRa Ma borw na sou kryftw?Me xereis toso kala :P


Anna Alimono kopelia!Pare til ama thes!


Fani *loves angst* Kalos o Bones?


AtenRa Mono kalos??????Teleios!!!!
OK logika na mh saresei apo to audiobook symfwna me ayta pou mou xeis pei.An ta diavaseis se print omws tha katalaveis poso paidi einai o Bones!!!!Aaaaaaaax!


Fani *loves angst* Xmmm, kati exw xasei me ayton ton antra... Moy phre poly kairo na ton sympa8hsw kai pali, den kovw fleves.


Fani *loves angst* Sorry re sy, o Barrons ennooysa!


AtenRa Xaxaxa OK!Kalos O Barrons alla den exei kamia sxesh me ton Bones!!!Den boroun na sugrithoun kiolas edw pou ta leme.Ths Frost exoun pio poly xioumor kai einai pio analafra se sxesh me ta Fever opote einai kai oi xarakthres tous etsi.Ta Fever einai pio varia kai ashkwta as poume.
Den xerw an sto edwsa na to katalaveis giati ta lew kai opws na nai :P


Fani *loves angst* nomizw nai:)


back to top