از اسم کتاب مشخصه که با چه کتابی طرف هستیم؛ حاصل عمر یک نویسنده. مجموعهٔ مقاله از دغدغههای شخصی و یا موضوعات اجتماعی هست از سامرست موام که همگی بااز اسم کتاب مشخصه که با چه کتابی طرف هستیم؛ حاصل عمر یک نویسنده. مجموعهٔ ۷۷ مقاله از دغدغههای شخصی و یا موضوعات اجتماعی هست از سامرست موام که همگی با عدد مشخص شدند و عنوان ندارند. برای من از اون دست کتابهاست که نمیشه یه نفس خوند چون داستانی نیست ذهنم نمیتونه کاملا درگیر محتوا و فضای کتاب بشه و یک دفعه به خودم میام و میبینم ده صفحه خوندم ولی اصلا یادم نیست چی خوندم.. :/ شاید به همین دلیل شنیدن این کتاب رو ترجیح میدم.. من نمونه صوتی این کتاب رو تو سایت ماه آوا شنیدم اون هم با اجرای رضا عمرانی.. بیصبرانه منتظرم منتشر شه و تهیه کنم.. آپدیت: من کتاب رو به صورت صوتی از ماه آوا شنیدم و بسیار لذت بردم. لحن اجرا و صدای گوینده تماماً حس نویسنده رو منتقل میکرد در حدی که حیف بود کمتر از ۴ ستاره یه این کتاب بدم. لینک دریافت کتاب از ماه آوا؛ http://maahava.com/7F3Q...more
از بهترین کتابهایی که خواندم همین کتاب کوتاهِ خاطرات افسردگیِ ویلیام استایرن است: «ظلمت آشکار» که نه یک بار بلکه چندین بار خواندمش و خواهم خواند. برایاز بهترین کتابهایی که خواندم همین کتاب کوتاهِ خاطرات افسردگیِ ویلیام استایرن است: «ظلمت آشکار» که نه یک بار بلکه چندین بار خواندمش و خواهم خواند. برای تمامی کسانی که به افسردگی، ناراحتی و ناامیدی مدام دچارند و دنیایشان حتی گهگاه چنان سیاه، تیره و کبود میشود که نه تنها رنگ که نوری درش نفوذ نمیکند، حتی به نزدیکان و دوستانشان و بهتر بگویم به همه پیشنهاد میدهم این کتاب را بخوانند و در جایی نزدیک به خود نگه دارندش چرا که مدام باید به آن رجوع کرد. خاطرات یک از دنیای افسردگی سالم بازگشته به حدی نادر است که بایستی آنرا چون تابلوی «او توانست پس من هم میتوانم» بر دیوار اتاقمان بکوبیم.
برای آنها که در جنگل تاریک افسردگی اقامت کردهاند، و عذاب توجیهناپذیر آنرا میشناسند، بازگشتشان ار مغاک بیشباهت به معراج شاعر نیست که کشان کشان از اعماق تاریک جهنم بیرون میآید و در جهانی که خود «جهان تابناک»اش مینامد، ظاهر میشود. در اینجا هر کس که به سلامتی بازگشته، تقریبا همیشه توان لذت و آرامش را بازیافته و این شاید جبران تحمل یاس و ناامیدی باشد.
و در آخر: از افسردگی، ناراحتی مدام و ناامیدی حرف بزنیم.