Ren Puspita’s review of Heart of Fire > Likes and Comments

5 likes · 
Comments Showing 1-13 of 13 (13 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Lucie (new)

Lucie "a heart so wild" Hi Ren, great review, I wonder when I'm gonna have this book...Is it really good? Last time, when I had to choose between this book and 'The Touch of Fire' - Linda Howard, I chose the latter. So I'll buy this book another time remembering your review...


message 2: by Win (new)

Win omggggg...nih kan ud lamiiiiii d sendingggg sm ren...ky ny tar daku mau bc...hehhehehee...

tp daku q mudenggg bhs eng gimanaaaaa nehhhhhhhh...


message 3: by Ren Puspita (last edited Dec 08, 2010 04:44PM) (new)

Ren Puspita Lucie wrote: "Hi Ren, great review, I wonder when I'm gonna have this book...Is it really good? Last time, when I had to choose between this book and 'The Touch of Fire' - Linda Howard, I chose the latter. So I'..."

Makasih Lucie
Btw, pake bahasa kita aja yah kalo komen
Ga enak sama temenku, dy kurang paham kalo pake bahasa inggris..:)


message 4: by Lucie (new)

Lucie "a heart so wild" ok2 Ren, kenapa kemarin gw pake bhs inggris ke Ren ya?? hehe..lagi ngaco kali ya...

Yun, picture "Jasper" nya keren banget!


message 5: by Win (new)

Win thx lucie....jas tuh hubby pertama q yg vampire...wkkwkkk


message 6: by Lucie (new)

Lucie "a heart so wild" Yun..memang dari klan 'cullen' kayaknya dia keren banget. Edward jg guanteng sih, tp Jasper cool abis...


message 7: by Win (new)

Win setujuuuu...sayanggg tante SM g adil bgt sama porsi jas-alice...huhhhh..


message 8: by Lucie (new)

Lucie "a heart so wild" iya betul betul betul...mau dong dibanyakin porsi jas-alice...
untung baca twilight pas belon tau HR, kalo dah tau wah hambar banget deh....


message 9: by Brittany B. (last edited Mar 09, 2012 10:36AM) (new)

Brittany B. Linda Howard is probably my favorite author. If you haven't, I suggest reading Mr Perfect, To Die For, After the Night and Dreamman.

She's hit or miss. Those are absolute Hits!!

I can't understand your review, but I have to comment when anyone reads LH. :)


message 10: by Ren Puspita (new)

Ren Puspita Brittany B. wrote: "Linda Howard is probably my favorite author. If you haven't, I suggest reading Mr Perfect, To Die For, After the Night and Dreamman.

She's hit or miss. Those are absolute Hits!!

I can't underst..."



Oh, I don't know this comment! Sorry, Brittany :(. I already read Mr Perfect, Dream Man, After The Night and To Die For. I agree she is hit and miss, the latest two book I said is miss, lol! But I love Heart of Fire. I love the bantering between Jillian and Ben


message 11: by Afifah (new)

Afifah ini blom ada versi indonya yah?? aq fans-nya LH dan udah baca semua novel-novelnya yang terbit di sini (dan punya semua, btw, hehehehehh), kecuali yang terakhit itu, the touch of fire ya kalo ga salah? blom smpet2 beli


message 12: by Ren Puspita (new)

Ren Puspita Afifah wrote: "ini blom ada versi indonya yah?? aq fans-nya LH dan udah baca semua novel-novelnya yang terbit di sini (dan punya semua, btw, hehehehehh), kecuali yang terakhit itu, the touch of fire ya kalo ga sa..."

Ya ampun kelupaan yang ini. Maaf ya :(. Yang Heart of Fire barusaan banget diterbitin sama GPU :)
Sekalian sama Death Angel juga


message 13: by Saptorini (new)

Saptorini wah, 5 stars? baru kelar baca terjemahannya.


back to top