Enkelejd Lamaj Quotes

Quotes tagged as "enkelejd-lamaj" (showing 1-8 of 8)
Enkelejd Lamaj
“‎"Based on a true story"? No, thanks. I prefer "based on a true imagination".”
Enkelejd Lamaj

Enkelejd Lamaj
“Për fatin e keq të njeriut, kujtimet nuk lihen dot në asnjë vend. Do apo s’do ti, ato të ndjekin nga pas si hija, që aty është gjithmonë, pavarësisht nga fakti nëse është diell dhe ti e sheh apo është vrenjtur dhe nuk mundesh.”
Enkelejd Lamaj, Gruaja e fotografit

Enkelejd Lamaj
“- Have you ever written the ending of the story first and then the rest of it?
- Hell no, I've never had an orgasm before having sex.”
Enkelejd Lamaj

Enkelejd Lamaj
“Ruaj gjithmonë një histori për të treguar kur të vijë koha për të ikur. Do të të shërbejë si biletë për t'u kthyer përsëri.”
Enkelejd Lamaj

Enkelejd Lamaj
“Ja, ç’bëjnë fëmijët! Gjithnjë i shkojnë gjërat ashtu siç janë në të vërtetë!”
Enkelejd Lamaj

Enkelejd Lamaj
“E shkuara është një vampir, që ushqehet me kohën tonë.”
Enkelejd Lamaj

Enkelejd Lamaj
“One of the most necessary things when you're writing? The waste basket.”
Enkelejd Lamaj

Enkelejd Lamaj
“Në qoftë se i plotëson të gjitha dëshirat, vdes.”
Enkelejd Lamaj, Vendi diku midis