Moon > Moon's Quotes

Showing 1-30 of 43
« previous 1
sort by

  • #1
    Hlovate
    “We are defined by what we believe in. Identity is shaped by what we believe is right. Culture is cultured, pun intended; by what we believe is right.'

    Kita diertikan dengan apa yang kita percaya sebagai benda betul. Dan budaya serta nilai itu sendiri, memang dibentuk dengan benda yang sama juga, apa yang kita percaya sebagai benda yang betul baik. Cuma yang membezakan antara manusia tu ialah apa yang difahami sebagai benda yang betul dan benda yang baik.

    Contoh, 'Westerners' percaya minum wain merah baik untuk kesihatan jantung. Tapi kalau untuk orang Islam, sah la benda tu haram.

    Contoh lain, 'Englishmen are all about tea, and Americans are all about coffee.”
    Hlovate, Anthem

  • #2
    Hlovate
    “Every soul has a past
    Every soul lives a present
    And every soul deserve a future
    no judging on one's past
    because its might be your future”
    hlovate, Anthem

  • #3
    Hlovate
    “is it the matter of wrapping or covering?”
    Hlovate, Anthem

  • #4
    Hlovate
    “life is a wonderful journey
    no one knows what the future is
    tread life joyfully
    don't worry about the rest of the world pass the day smilingly
    no one knows what the future will be”
    Hlovate, Anthem

  • #5
    Hlovate
    “we are defined by what we believe in”
    Hlovate, Anthem

  • #6
    Hlovate
    “yes, life is a beautiful journey
    no one knows what the future will be
    death will befall us one day
    the soul will depart one day
    why worry about such things
    who knows what the future will be”
    Hlovate, Anthem

  • #7
    Hlovate
    “the beginning of wisdom is fear to the Lord”
    Hlovate, Anthem

  • #8
    Hlovate
    “make yourself useful to others by keeping yourself healthy and happy, and any certificate is no guarantee to that”
    Hlovate, Anthem

  • #9
    Hlovate
    “manusia itu umpama logam ataupun himpunan berjenis-jenis besi, baiknya mereka di waktu jahiliah, baik juga mereka di waktu Islam”
    Hlovate, Anthem

  • #10
    Hlovate
    “Apabila buku tu cakap tentang kita meletak label dan stereotaip ke atas bab agama. Yang membuatkan orang bukan Muslim itu sendiri jauh daripada Islam. Bukan yang bukan Islam aje, yang Islam tapi tak berapa nak faham Islam pun terasa nak jauh daripada Islam. Sebab bab label-melabel dan stereotaip tu la. Dan ironi apabila kadang-kadang penyebab tu adalah yg namanya Muslim yang faham Islam itu sndiri.”
    Hlovate, Anthem

  • #11
    Hlovate
    “things that didn't kill you just make you stronger”
    Hlovate, Anthem

  • #12
    Hlovate
    “we act on what we believe in. we're the ones who decide on who and what we want to be. we are the one making the choices”
    Hlovate, Anthem

  • #13
    Hlovate
    “the past matters. but only as a reference point untuk tengok sejauh mana kita dah berubah”
    Hlovate, Anthem

  • #14
    Hlovate
    “to be judged of what you were is just unfair as a butterfly being judge while it was a capetillar”
    Hlovate, Anthem

  • #15
    Hlovate
    “life is a wonderful journey
    no one knows what will happen in the future
    we have to go ahead of the moon and stars
    we have to reach beyond the skies
    this world will be left behind
    who knows what the future is”
    Hlovate, Anthem

  • #16
    Hlovate
    “sesungguhnya hati manusia itu berkarat seperti berkaratnya besi.
    sahabat bertanya : apakah pengilapnya wahai Rasulullah?
    Rasulullah menjawap: membaca alQuran dan mengingati maut”
    Hlovate, Anthem

  • #17
    Hlovate
    “everybody has a past
    everybody lives a present
    and everybody deserve a future”
    Hlovate, Anthem

  • #18
    Hlovate
    “there's always a first step in everything”
    Hlovate, Anthem

  • #19
    Hlovate
    “you can't control your emotion,
    but you can control your action”
    Hlovate, Anthem

  • #20
    Hlovate
    “if you feel ignorant and stupid, then find a way to learn. don't curse those who calling you ignorant and stupid. find ways to prove them wrong. that, is satisfaction. much more satisfying than cursing them all the way to hell and back”
    Hlovate, Anthem

  • #21
    Hlovate
    “Selagi hidup bersama masa, maka selagi itu juga yang hidup itu dewasa bersama usia.”
    Hlovate, Tunas

  • #22
    Hlovate
    “The man that decided to change on the 12th hours died at the 11th.”
    Hlovate, Contengan Jalanan

  • #23
    Hlovate
    “Everybody know death is inevitably coming, but it never fails to catch everybody by surprise everytime one is going”
    Hlovate, Contengan Jalanan

  • #24
    Hlovate
    “To hate others is ugly.
    To hate yourself is uglier.”
    Hlovate, Rooftop Rant

  • #25
    Hlovate
    “Live the moment. Cherish the present. Anticipate the future. Frame the yesteryear”
    Hlovate, Contengan Jalanan

  • #26
    Hlovate
    “To live is learn, and to learn is to live. Live. Learn.”
    Hlovate, Contengan Jalanan
    tags: live

  • #26
    Hlovate
    “You'll never reach perfection because there's always room for improvement. Yet get along the way to perfection, you'll learn to get better.”
    Hlovate, Versus

  • #27
    Hlovate
    “Sama juga kalau untuk contoh lelaki. Kalau baca Al - Quran hari-hari, tapi main bola nampak kepala lutut,tak cukup balik lagi.Atau kalau solat lima waktu sehari semalam tapi pegang tangan anak dara orang bukan mahram sesuka hati, tu belum cukup baik lagi.”
    Hlovate, Versus

  • #28
    Hlovate
    “Kalau ada kemahuan dan usaha, 'halangan' tu adalah satu perkataan yang tak ada makna apa-apa”
    Hlovate, Contengan Jalanan

  • #29
    Hlovate
    “We're on the same boat but in different cabin”
    Hlovate, Rooftop Rant



Rss
« previous 1