Iwan Setyawan

“Nduk, sekolah nang SMP iku mesti. Koen kudu sekolah. Uripmu cek gak soro koyok aku, Nduk! Aku gak lulus SD. Gak iso opo-opo. Aku mek iso masak tok. Ojo koyok aku yo Nduk! Cukup aku ae sing gak sekolah...," kata Ibuk.”


Iwan Setyawan, Ibuk,
Read more quotes from Iwan Setyawan


Share this quote:
Twitter icon

Friends Who Liked This Quote


To see what your friends thought of this quote, please sign up!


This Quote Is From

Ibuk, Ibuk, by Iwan Setyawan
1,572 ratings, average rating, 242 reviews

Browse By Tag