Ioana Chicet-Macoveiciuc

M-as bucura sa-mi spuneti cum vi s-a parut cartea. Prea lunga? Prea directa? Care este cea mai mare calitate a ei? Dar cel mai mare defect? Va multumesc.

Nadia Mi-am dorit-o şi am ştiut că o voi avea din momentul în care i-am votat imaginea pentru copertă (şi nu m-am înşelat, acum stă la loc de cinste - cu autograf). E prima carte cu elemente de parenting pe care am citit-o şi mă bucur de asta. Nu am copii, dar voi avea într-o zi, aşa că ce alt început mai bun puteam să am în genul acesta de scrieri decât una care să atingă atât de multe aspecte? Mă bucur că ai cuprins mai multe detalii, pentru că - deşi cel mai bine înveţi din propria experienţă - nu strică să te inspiri şi din a celorlalţi/celorlalte. Mi-aş dori ca această carte să ajungă în mână fiecărui viitor părinte sau şi în a celor care au deja copii, pentru că e nevoie de schimbare a mentalităţii şi atitudinii în creşterea celor mici. Trebuie să înţelegem că dacă ne vom creşte bine copiii, vom avea o lume mai bună. Cel puţin, asta cred eu. Zice Rui Zink într-o carte: "Da, copilăria este foarte importantă, recunoscu avocatul. Şi o copilărie fericită e şi mai importantă. Aici este baza întregii noastre vieţi. Cine ştie câte crime nu ar mai ajunge la acest tribunal dacă ar exista mai mulţi copii cu copilării fericite?" Sunt, ca tine, un adult care ştie cum NU vrea să îşi educe copiii, dar - din păcate - mai sunt mulţi tineri care au avut modele nepotrivite şi nu au (auto)educaţia necesară să nu continue "tradiţia". Tot ce pot eu să fac e să dau mai departe cuvintele tale, să împart îmbrăţişarea ta - ceea ce am şi facut şi o voi mai face - pentru că aceasta nu e o carte care să stea liniştita în bibliotecă, între alte şi alte cărţi, ci se cere împărtăşită, trăită, simţită, pentru că - ştim deja - îmbrăţişările tare bine ne mai fac.
Aşa că, mulţumesc. Mă înclin.
Accesorii Lucrate Manual O carte foarte bună. Am ce învăța din ea. Calitate: îmi redescopăm copilul citind-o.
Nu găsesc nici un defect.
Iohanna Purdea Am ras, am plans, am zambit, iar am plans, m-am bucurat, m-am regasit, m-am intrebat, m-am indoit, m-am amuzat citind-o. E o carte despre tine, despre noi, ca femei, ca mame, ca sotii, e o carte despre viata asa cum e ea, reala, cu tristeti, cu bucurii, cu suisuri si coborasuri, cu sare si piper, fierbinte si rece totodata. E minunata! Felicitari, Ioana!
Image for O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă
by Ioana Chicet-Macoveiciuc (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating

About Goodreads Q&A

Ask and answer questions about books!

You can pose questions to the Goodreads community with Reader Q&A, or ask your favorite author a question with Ask the Author.

See Featured Authors Answering Questions

Learn more