A Goodreads user
A Goodreads user asked:

Må jo spørre(er overasket at det ikke er blitt spurt før) noe snakk om filmatisering? Skammagens dotter og Sirkelen er jo filmatisert.

To answer questions about Odinsbarn, please sign up.
Siri Pettersen Hei, Oda! Dette spørsmålet har lurt seg under radaren. Har ikke sett det før nå, beklager så mye! Jo, jeg har møtt flere filmselskaper som har lyst til å lage filmene, og det er kjempegøy! Det handler om å finne de rette menneskene og premissene. Jeg håper og tror det vil skje, selv om det er et langt lerret å bleke. Tusen takk som spør :)
Madeleine Filmatisering av denne boken MÅ jo bare bli helt sinnsykt. :D Forstår veldig godt at det tar tid å finne den rette for jobben. Jeg gleder meg som et barn på julaften til å se hvordan denne blir på filmlerrettet, selv om jeg har hatt en film surrende i hodet fra jeg startet å lese boken. Så godt skrevet er den. :D
Titti Sjölund Åh vad glad jag blir! precis vad jag behövde höra nu när jag är sjuk och sträck läser Röta :D Kommer att kasta mig på filmen så fort den är klar!
Lycka till med allt!
Image for Odinsbarn
by Siri Pettersen (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating

About Goodreads Q&A

Ask and answer questions about books!

You can pose questions to the Goodreads community with Reader Q&A, or ask your favorite author a question with Ask the Author.

See Featured Authors Answering Questions

Learn more