Jump to ratings and reviews
Rate this book

A Court of Thorns and Roses #2, part 2

دربار مه و خشم – بخش دوم

Rate this book
فیرا از چنگ آمارانتا زنده بیرون آمده است. اما با بازگشت به دربار بهار متوجه می‌شود شاید بهای گزافی را برای نجات دنیای پریان پرداخته باشد. اگرچه اکنون قدرت‌های پریان عالی‌رتبه را به دست آورده، قلبش هنوز انسان است و نمی‌تواند کارهای هولناکش را از یاد ببرد.
فیرا معامله‌اش با ریسند، لرد عالی‌رتبه‌ی دربار شب، را هم از یاد نبرده است.

فیرا سعی می‌کند راهش را به بیرون دام تاریک سیاست، قدرت و عشق پیدا کند. اما دشمنی شرورتر خودش را نشان می‌دهد که ممکن است فیرا کلید نابودی‌اش باشد…

البته اگر بتواند از موهبت‌های وهمناکش استفاده کند، قلب شکسته‌اش را التیام بخشد و تصمیم بگیرد چطور می‌خواهد آینده‌ی خودش و جهانِ ازهم‌گسسته را شکل دهد.

372 pages, Paperback

3 people are currently reading
45 people want to read

About the author

Sarah J. Maas

138 books541k followers
Sarah J. Maas is the #1 bestselling author of the Throne of Glass, Court of Thorns and Roses, and Crescent City series. Her books have sold millions of copies and are published in thirty-eight languages. She lives in New York City with her family.

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
46 (58%)
4 stars
20 (25%)
3 stars
8 (10%)
2 stars
1 (1%)
1 star
3 (3%)
Displaying 1 - 10 of 10 reviews
22 reviews1 follower
August 15, 2023

فیرا ٫ ریسند و امرن در این بخش به دربار تابستان میرن. تا نیمه‌ی کتاب تنفس‌ها رو که دست پری ها و در دربار تابستانه رو بدزدن.
دقیقا همونطور که فیرا تونست از بافنده دزدی کنه٫باید بتونه نیمه‌ی کتاب رو که دست پری‌هاست پیدا کنه و با کمک امرن و ریسند بدزده.

در این بخش با دربار تابستان آشنا میشیم. جایی که سراسر دریاست..یک لرد عالی رتبه با اهداف بلند داره..حتی ریسند هم میخواد که با تارکویین(لرد عالی رتبه‌ی دربار تابستان) دوست باشه. چون اهداف تقریبا مشترکی دارن.
اما همه چیز بهم میریزه.
اونا کتاب رو میدزدن و دربار تابستان رو دشمن خودشون میکنن.
اما درحال حاضر این دشمنی اهمیتی نداره. درحال حاضر تنها چیزی که مهمه جنگیه که پیش رو دارن.

حالا وقتشه که نیمه‌ی دوم کتاب رو از قلمرو انسان ها بگیرن. اما نمیتونن بدزدنش پس مجبور به صحبت با ملکه ها میشن.
اما این راه٫اصلا راه ساده ای نیست.

تملین به دنبال فیراست٫حتی با وجود اینکه فیرا نامه‌ای برای تملین میفرسته با این عنوان که حالش خوبه و دنبالش نگرده٫اما این قضیه هم به جاهای خوبی ختم نمیشه!

در نهایت چی میشه؟
جنگ صورت میگیره؟ اونا کتاب رو به دست میارن؟

در این بخش شاهد روابط عاطفی فیرا و ریسند هستیم. چیزی که من به شخصه خیلی منتظرش بودم و با هرقسمتش کلی ذوق کردم.
اما این بخش فقط در این اتفاقات خلاصه نمیشه.
ما با زندگی کرکتر ها آشنا میشیم..
اتفاقاتی که در گذشته برای مور افتاده..چگونگی کشته شدن خانواده ریسند و خانواده تملین
دلیل اصلی دشمنی ریسند و تملین.
شاید باورتون نشه اما اونا اولش باهم دوست های خوبی بودن..پس چی میشه که اون دوستی٫تبدیل به دشمنی ای به این بزرگی میشه؟

این بخش زیبایی های خیلی زیادی داره که مطمئنم عاشقش میشید. مخصوصا جلد دوم پایان خیلی جالبی داره. چیزی که به هیچ عنوان نمیتونید حدس بزنید و اصلا براش آماده نیستید. هیجان خیلی زیادی داره و مطمئنن شوکه‌تون میکنه.
امیدوارم که بخونید و ازش لذت ببرید
38 reviews1 follower
March 28, 2023
برای بار چندم باز هم در آخرای کتاب جی ماس شروع کرد به غافلگیر کردن 😁
کلا این تکنیک جی ماس رو خیلی دوست دارم که بخشای اول کتاب مقدمه چینی میشه ، درمورد شخصیت ها صحبت میشه ، اتفاقات کوچیک میفته تا مهره ها و شخصیت ها یکی یکی سر حای خودشون قرار بگیرن و در بخش انتهایی کتاب طوری اتفاقات هیجان انگیز میفته که شما شوکه میشین و نمیتونید کتاب رو زمین بزارین .
در کل توی جلد دوم شخصیت پردازی ها عالی بود و توصیفات کتاب به اندازه بود و به نظرم همه چیز با فکر پیش رفته بود.
درمورد مسائلی صحبت شده بود که در زندگی ما هم هست و قابل درکه مثل مسئله برابری بین زن و مرد که جی ماس نشون داده بود توی دنیای پریان هم این نابرابری ها وجود داره اما میشه این هارو از بین برد .
حتی به مسائلی مثل ظلم و فقر هم پرداخته شده بود .
در کتاب دربار مه و خشم من خیلی بیشتر از جلد قبل غرق در داستان و ماجراها و شخصیت ها شدم طوری که حتما حتما مجموعه رو ادامه میدم و مشتاق جلد های بعدی هستم .
مشتاقم تا باز هم با فیرا و ریسند همراه بشم . میخوام بیشتر درمورد کاسین و ازریل و امرن و مور بدونم 😊
شخصیت های جدید این جلد واقعا عالی بودن . فضاسازی شهر ولاریس واقعا عالی بود و کاملا میتونستم رویایی بودن و زیبایی ولاریس رو پیش خودم تصور کنم .
کتاب ترجمه دلنشینی داشت طوری که موقع خوندن کاملا راحت بودم و با اینکه تعداد صفحات تقریبا بالا بود و داستان طولانی بود هیچ مشکلی باهاش نداشتم
Profile Image for Harry Potter.
16 reviews
March 20, 2023
من در این شش ماهی که درگیر این مجموعه بودم، زندگی کردم. در دنیای پیچیده ی این کتاب زندگی کردم. در تمام لحظات کنار فیرا بودم. در لحظاتی که سختی میکشید، اون موقعی که تملین اذیتش کرد... خیلی دوس داشتم منم مثل فیرا دوستانی مثل ازریل ،کاس،ریس،مور و امرن داشتم. خانواده ای که همیشه پشت هم بودن.
بنظرم جلد دو این مجموعه بهترینش بود. پر از ماجراجویی در دربار های دیگه و اخرش که خیلی غم انگیز بود. وقتی ازریل و کاس زخمی شدن. نزدیک بود زار زار گریه کنم. وقتی تملین،فیرا رو به دربار بهار برد؛خیلی ناراحت شدم.
جی ماس با روح و روانم بازی کردی
This entire review has been hidden because of spoilers.
9 reviews
August 25, 2023
این جلد ما کاملا با شخصیت ریسند که فکر میکردیم ویلن کتاب اوله آشنا شدیم و باید بگم که شخصیتش✨️✨️
شخصیت های جدیدی به عنوان دوستان ریس بهمون اضافه میشن تا داستان رو جذاب تر کنن مثل ازریل کاسین امرن و موریگان.
اتفاقات مهم توی جلد دوم بیشتر میشن و ما بخش های دیگه ای از پریثی‌ین رو میبینیم و با رازهایی روبه‌رو میشیم که قرن هاست ناگفته باقی موندن و طبق معمول سارا جی‌ماس هیجان اصلی رو برای آخر کتاب نگه داشته و کاری میکنه که نتونین مستقیم سراغ جلد سوم نرین.
31 reviews3 followers
June 20, 2023
این جلد نسبت به جلد قبلی پیشرفت کرده بود.داستان جذاب تر شده و شخصیت های جدیدی بهش اضافه شده بودن.
روند داستان خوب بود هر چند خیلی هیجانی نبود.
شخصیت پردازی ها رو دوست داشتم.تک تک شخصیت ها برام جالب بودن و سرنوشتشون برام مهمه.
اون وسط بعضی دیالوگ های طنز هم دیده می شد که به نظرم باعث دلنشین تر شدن کتاب شده بود.
نکته ی آخر:رو همه ی اعضای دربار شب کراش دارم.😂
34 reviews
July 12, 2024
خیلییی خوشم اومد که فیرا توی این بخش قدرتمند شده بود و از نیروهاش استفاده‌ میکرد یه خصوصیت جدید از کارکترش نشون میداد . نوع ارتباط گرفتنش با ریسند هم خیلی جذاب بود .انگار تازه کتاب به‌ قسمتای هیجان‌ انگیزش رسیده بود. در کل خیلی دوسش داشتم‌ کاملا‌ توی حس کتاب غرق شدم و لذت بردم‌ دلم میخواد زودتر جلد بعدیشو بخونم😃🌌🌃✨
Profile Image for Wrifaez.
33 reviews
August 16, 2022
من زیاد دوسش نداشتم😑 مثل جلد یک منو نگرفت ولی این که با دربار شب اشنا میشدی جالب بود... ولی من خودم به شخصه جلد یک رو خیلیییی بیشتر پسندیدم آخرش ولی خیلی خفن طور بود که باعث میشه ادم جلد بعدیم بزاره کنار دستش✨
Profile Image for Aylin Hnb.
21 reviews2 followers
October 9, 2024
این جلد رو خیلی بیشتر از جلد قبل دوست داشتم. و واقعا همونطور که همه میگفتن ریسند و فیرا خیلی قشنگن🥹 مخصوصا اون تیکه که فیرا واقعیت رو از سوریل فهمید ریسند خیلی مظلوم بود🥺
شخصیت پردازی و فضاسازی این جلد قوی‌تر بود، و من یه تیکه از قلبمو ولاریس گذاشتم🥹🌌
خیلی دوست دارم جلد بعدی رو شروع کنم اما دلم نمیاد این مجموعه زود تموم بشه🫠
Profile Image for Zhrgolden.
41 reviews2 followers
March 6, 2023
آخرای این جلد واقعا نفس گیر بود🦦
Displaying 1 - 10 of 10 reviews

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.