Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Syarat Yang Ke-3” as Want to Read:
Syarat Yang Ke-3
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Syarat Yang Ke-3

by
really liked it 4.00  ·  Rating details ·  3 ratings  ·  1 review
ebook
Published June 2020 by EFFJAY REOSURCES
More Details... Edit Details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Syarat Yang Ke-3, please sign up.

Be the first to ask a question about Syarat Yang Ke-3

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

Showing 1-4
really liked it Average rating 4.00  · 
Rating details
 ·  3 ratings  ·  1 review


More filters
 | 
Sort order
Start your review of Syarat Yang Ke-3
SS
Jan 13, 2021 rated it liked it
Secara ringkasnya, ebook ini agak panjang ya. Masa nak baca tu berkira kira jugak. Agaknya boleh habiskan ke. Tapi sebab dah baca permulaan cerita, rasa mcm okay not bad why not. Saya teruskan juga.

Boleh dikatakan, cerita ini ada banyak watak dan sejujurnya ada beberapa watak yang aku dah terlupa pun namanya. Aku suka dengan watak utama yang bermula dengan sejarah hitam yang sangat perit.

Hero diuji dengan kemalangan yang mengorbankan sesuatu yang bernilai buat kita semua dan heroin pula diuji
...more
Nina Nawawi
rated it it was amazing
Nov 23, 2020
Fiza Amin
rated it really liked it
Jul 20, 2020
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Readers also enjoyed

  • AKU PLAYBOY DIA USTAZAH
  • Burgermpak
  • Bukan Kitab Rumi 2 : Dapatkan EX Kembali
  • Terima Kasih Cinta
  • Mantera Papan Puja
  • Puaka Makmal Sains Sekolah
  • Percaya Pada Janji
  • War of Love
  • Wira Kera : Legenda Seorang Raja #1
  • Malam 1000 Bulan: Kompilasi Cerita-Cerita Manis
  • Puaka Rempit
  • Umar Hatta
  • Boba Girl
  • Puaka Bilik Darjah
  • Mukbang Girl
  • Misi Reunion
  • Miss Awesome
  • Terakhir
See similar books…
10 followers
-penulis picisan
-passionate story teller
-"Sampaikanlah dariku walau hanya satu ayat!"(HR Bukhari)
...more

News & Interviews

Happy Women's History Month! One of the undisputedly good things about modern scholarship is that women’s history is finally getting its due....
73 likes · 11 comments