Jump to ratings and reviews
Rate this book
Rate this book
Alices och Elias nya hem, rymdskeppet Stillheten, har kraschat på Umbezra, det gamla Imperiets gravplanet. Där vandrar bara de döda. Det är i alla fall vad Stillhetens besättning tror, tills de får in en nödsignal från Alices och Elias mamma. Det verkar som om hon också befinner sig där. För att hitta henne beger sig besättningen ner i de uråldriga gravkamrarna. Där väntar både fiender och fasansfulla upptäckter ...

Hardcover

First published January 1, 2020

Loading interface...
Loading interface...

About the author

Oskar Källner

56 books31 followers
Oskar Källner uppslukades av den fantastiska litteraturen redan som 9-åring då han närmast maniskt läste Jules Verne. Därefter slukades allt som gick att komma över av Isaac Asimov, Robert A. Heinlein, Arthur C. Clarke och C. J. Cherryh.

Oskar är lika fascinerad av folksagor och myter som av astrofysik. I sitt författande blandar han ofta spekulativa idéer med snabb aktion och existentiella frågor.

Han har givit ut flera fantasyromaner, en hästscience fiction-bok, två bilderböcker för barn och ett stort antal noveller. Sina noveller har han också vunnit flera priser för. Han är publicerad på flera språk, senast i det amerikanska SF-magasinet Future SF. Utöver detta är han engagerad i SF-Sverige och deltar regelbundet i skrivarpodden Fantastisk Podd.

När Oskar inte skriver så arbetar han som systemutvecklare eller umgås med familjen. Han gillar även att spela tv-spel och se på japansk anime. Andra favoriter är Game of Thrones och Firefly.

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
18 (28%)
4 stars
31 (48%)
3 stars
14 (21%)
2 stars
1 (1%)
1 star
0 (0%)

Loading...

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.