Jump to ratings and reviews
Rate this book

FERNWEH

Rate this book
A graphic novel in four seasons inspired by the german word fernweh.

205 pages, Paperback

Published September 28, 2019

Loading interface...
Loading interface...

About the author

Mette Norrie

57 books27 followers
Fiction writer, graphic novelist & illustrator from DK.

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
0 (0%)
4 stars
2 (33%)
3 stars
3 (50%)
2 stars
0 (0%)
1 star
1 (16%)
Displaying 1 - 3 of 3 reviews
Profile Image for EvaLovesYA.
1,651 reviews74 followers
October 4, 2020
Jeg havde glædet mig meget til at læse Fernweh. Allerede da jeg fandt ud af betydningen på titlen, så var jeg hooked og vidste, at det var en bog for mig.

Forlagsbeskrivelsen lyder sådan her: ”FERNWEH er en poetisk grafisk roman inspireret af det tyske ord ”fernweh” der løst kan oversættes til hjemve efter et sted man aldrig har været. Bogen der består af ordløse sort-hvide blæktegninger, følger en navnløs kvindes rejse gennem skiftende årstider og landskaber i et magisk-realistisk univers mellem drøm og virkelighed.”

Først og fremmest er bogen rigtig smuk. Jeg elsker det poetiske, der kommer til udtryk i illustrationerne. De sorte og hvide farver, der smelter sammen, fortæller tydeligt historie om et individs søgen efter et hjem. For hvad er hjem? Er det et fysisk og geografisk sted? Eller er det snarere en sindstilstand?

Da jeg bladrede igennem bogen, vandrede mine tanker. Det var en inspirerende og smuk læsning, som gav stof til eftertanke. Desuden kunne jeg i den grad relatere til fortællingen, som fortælles via illustrationer og uden ord.

Jeg synes, at Mette Norrie har skabt en utrolig smuk bog, som fortæller et flot budskab, og uanset hvem man er, så vil man kunne genkendende til denne hjemløshed/stedløshed – hvad end det er fysisk, geografisk eller psykisk. Flot og spændende grafisk roman!
Displaying 1 - 3 of 3 reviews

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.