Jump to ratings and reviews
Rate this book

Συναισθηματικά Κενός

Rate this book
Βυθισμένος σε μία ασπρόμαυρη ρουτίνα έψαχνα έναν έρωτα, που θα έδινε και πάλι χρώμα, πνοή και ζωντάνια στη ζωή μου. Έναν έρωτα, που θα κάλυπτε το συναισθηματικό κενό που επικρατούσε στην ψυχή μου. Έναν έρωτα, που θα με γέμιζε και θα με ταξίδευε.

Τότε συνάντησα εσένα! Μόνο που η ζωή είχε άλλα σχέδια για εμάς. Δε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ, πως η δική μας ιστορία θα εξελισσόταν τόσο διαφορετικά από εκείνη που είχα στο μυαλό μου.

Ο δικός μου έρωτας έμεινε στο περίπου, στο παραλίγο, στο ανεκπλήρωτο. Ένας έρωτας, χωρίς μέση και τέλος, μα με μια μονόπλευρη αρχή. Ένας έρωτας, που δε θα δει ποτέ το φως του ήλιου και δε θα μάθω ποτέ, το τι θα μπορούσε να μου προσφέρει. Ένας έρωτας, που θα μείνει μέσα σε λερωμένες σελίδες, γεμάτες από σκέψεις, αποτυπωμένες σε στίχους και κείμενα.

Άραγε η ζωή μας έφερε κοντά, για να βγάλεις στην επιφάνεια την πιο ερωτική πτυχή του εαυτού μου ή για να σε τραβήξω μακριά από το σκοτάδι, που σε είχε κυριεύσει;

192 pages, Paperback

First published November 27, 2019

Loading interface...
Loading interface...

About the author

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «Ψυχο-λόγος», γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1996. Διαθέτει πτυχίο (BSc Hons) Ψυχολογίας και μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε δραστηριοποιείται ως ψυχολόγος, αλλά ως συγγραφέας. Η παύλα ανάμεσα στο «ψυχο» και το «λόγος» δεν υπάρχει τυχαία. Πρόκειται για λογοπαίγνιο, καθώς σημαίνει λόγια ψυχής. Δηλώνει έντονα ρομαντικός, συναισθηματικός, ευαίσθητος, ονειροπόλος, ερωτευμένος με τον έρωτα, αλλά και με την ίδια τη ζωή.

Στις 27 Νοεμβρίου του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του συγγραφικό έργο με τίτλο «Συναισθηματικά Κενός». Στις 3 Δεκεμβρίου του 2020 κυκλοφόρησε τη δεύτερη χιλιάδα του βιβλίου του «Συναισθηματικά Κενός», φτιάχνοντας τις δικές του εκδόσεις με όνομα «Ψυχο-λόγος Λόγια Ψυχής». Στις 27 Νοεμβρίου του 2021 κυκλοφόρησε το δεύτερο συγγραφικό του έργο με τίτλο «Συναισθηματικά Πλήρης». Στις 30 Οκτωβρίου του 2022 κυκλοφόρησε το τρίτο του συγγραφικό έργο με τίτλο «Όσα ήθελα να σου πω».

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
91 (85%)
4 stars
5 (4%)
3 stars
5 (4%)
2 stars
0 (0%)
1 star
5 (4%)
Displaying 1 - 30 of 86 reviews
1 review
March 17, 2020
Το βιβλίο είναι πραγματικά καταπληκτικό ! Ένα βιβλίο το οποίο μιλάει για τον πόθο του έρωτα και παράλληλα σου διδάσκει το πως μπορεί η ποίηση να σου σταθεί σε δύσκολες καταστάσεις ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον σε 1 σημείο μέσα στο βιβλίο θα υπάρξει πλήρη ταύτιση και πιθανών δάκρυα στα μάγουλα σας.....
2 reviews
May 13, 2020
Καλησπέρα! Το βιβλίο το τελείωσα μέσα σε 5 μέρες. Δύο μέρες σκεφτόμουν πως μπορώ να χωρέσω σε μήνυμα όλα αυτά που μου "προκάλεσε". Ίσως να μην μπορώ κιόλας, μάλλον δεν περιγράφονται όλα.
Ως προς το βιβλίο, χάρηκα από την αρχή για την γραμματοσειρά, και τη ροή του λόγου που δεν δυσκόλεψαν καθόλου την ανάγνωση του. Το ύφος το βρήκα εξομολογητικό αλλά και οικείο ταυτόχρονα. Η διήγηση και η τεχνική της περιγραφής, βοήθησαν στο να ενσαρκωθούν πολύ όμορφα και άλλα θέματα στο βιβλίο, όπως αυτό της φιλίας ή διάφορες απόψεις για τη στάση προς τη ζωή. Τέλος, αν το βιβλίο αυτό ήταν μυθιστόρημα, η κατάληξη του -προσωπικά, θα μου έδινε την προοπτική για ένα δεύτερο συνέχειας του πρώτου.
Ως προς την ιστορία, ένα μεγάλο μπράβο στο συγγραφέα του, που κατάφερε να αποτυπώσει όσα ένιωθε τόσο ευσύνοπτα και ουσιαστικά.
Δυστυχώς, δεν μπαίνουν όλοι στα μονοπάτια της δικής μας καρδιάς για να μοιραστούν αυτά που νιώθουμε και να τα εξελίξουν παρέα μας. Ή δεν μπαίνουν εύκολα ή την "σωστή" στιγμή. ...
τη στιγμη που θέλουμε εμείς. Η ιστορία αυτή στο τέλος, μου άφησε μια περίεργη αίσθηση ως προς το τι τελικά οι άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόμαστε στιγμές μας καταλαβαίνουν ή τι τους δίνουμε εμείς να καταλάβουν ... Ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου, εύχομαι να σου έκανε καλό.
Τέλος, θα ήθελα να ήμουν παρούσα στη συζήτηση με τη Φαίδρα ή στη θέση της Φαιδρας, για να καταλάβω ακούγοντας σε " καλύτερα "τις αντιδράσεις σου και το πώς βιωσες την ιστορία τότε και πως τη βιώνεις τώρα. Υπήρχαν στιγμές, φυσικά, που σε κάποιες απόψεις ή στιγμές της ιστορίας ταυτίστηκα...
Συγχαρητήρια . Το συστήνω φυσικά!
June 13, 2020
Καλησπέρα!το Βιβλίο αυτο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΛΑ !! Ταυτίστηκα και ενιωσα σαν να μιλαω με καποιον! Ειναι ενα βιβλιο που δεν πρεπει να λειψει απο την βιβλιοθήκη κανενός!!το εχω διαβαζει πολλες φορες και σαν να ζω την ιστορια ξανα και ξανα! Το λατρεψα! Ανυπομονώ και ελπίζω να υπαρξει και αλλο βιβλιο τιυ συγγραφεα!!!!
1 review
May 31, 2020
Έχω μείνει συγκλονισμένη και άναυδη..! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον συγγραφέα και για το πως έβγαλε τη ψυχή του σε αυτές τις σελίδες. Ο τρόπος του είναι μαγικός και συγχρόνως μοναδικός ..ένας άνθρωπος μοναδικός με μια ψυχή σπάνια και τόσο όμορφη όσο δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος. Το βιβλίο είναι καταπληκτικό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω αξίζει να διαβαστεί γιατί σπανίζει αυτή η γλώσσα,η γραφή και ο τρόπος σκέψης. Το συνιστώ για μια καλύτερη μέρα , μια καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο τρόπο άποψης. Διάβασε το βιβλίο και θα καταλάβεις ποσό συναισθηματικά κενός η γεμάτος είσαι. Θα σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα ,να ξανα αγαπήσεις, να απογοητευτείς αλλά κυρίως ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΣΟ ΚΕΝΗ
June 3, 2020
Πραγματικά απίστευτο βιβλίο εγινε απο τα αγαπημένα μου, είναι το μοναδικό που δεν σου αφηγείται απλα μια ιστορία αλλα σε βάζει σε αυτήν σαν να είναι δική σου...σου δημιουργεί χιλιάδες συναισθήματα σε κάθε του σελίδα!
Δεν μπορείς να σταματήσεις να το διαβάζεις όπως επίσης και η συγκίνηση σε κάνει να σκεφτείς πολλά πράγματα...!Ομολογώ πως το αγάπησα και το έχω προτείνει και θα συνεχίζω να το προτείνω!
2 reviews
May 31, 2020
Είναι περίεργο πώς η πένα κάποιου που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ συμβαδίζει τόσο πολύ με την ψυχή σου. Πώς η ζωή κάποιου "αγνώστου" ταυτίζεται με τη δική σου και πώς αυτός ο "άγνωστος" γίνεται ξαφνικά γνωστός.
Ένα βιβλίο που σου αναστατώνει την καρδιά, σε συγκινεί, σε κάνει να αναπολείς στιγμές της δικής σου ζωής, σε κάνει να σκεφτείς τα λάθη σου, τις πτυχές του εαυτού σου που διαφέρουν, σε κάνει να αγαπήσεις εσένα και να δεις τον κόσμο από μια πιο ρομαντική σκοπιά. Μου πήρε μέρες να το τελειώσω γιατί δάκρυζα σε κάθε σελίδα που έβλεπα τον εαυτό μου. Πραγματικά συγχαρητήρια.... Συστήνεται ανεπιφύλακτα
May 30, 2020
Υπέροχο!! Ευχαριστώ τον δημιουργό του!!Οι σελίδες του δεν είναι σελίδες βιβλίου αλλά σελίδες ψυχής...κι ο σελιδοδείκτης σταμάτησε εκεί που σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες..Είναι οι πτυχές στην ψυχή ενός ανθρώπου ευαίσθητου αλλά και συνάμα δυνατού...που δεν δίσταζε να τσαλακώσει τον εαυτό του ως άλλο ρούχο για να σκεπάσει απαλά..μια άλλη ψυχή..Θέλει δύναμη να μπορείς να τσαλακώνεται και να πονάς..για κάτι που ξέρεις ότι ποτέ δεν θα γίνετε ένα...θέλει ψυχη..αγνή άδολη...και πολύ συναίσθημα...Κι αυτές οι σελίδες τα έχουν όλα....Αξίζει τον κόπο...Διαβάστε το ζήστε και θυμηθείτε μέσα απ' αυτό!
1 review
May 30, 2020
Καλησπέρα, το βιβλίο το τελείωσα σε 1 ώρα καθώς μου κράτησε το ενδιαφέρον και με ταξίδεψε στην ζωή και το μυαλό του συγγραφέα αλλα και του ανεκπληρωτου έρωτα του! Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο ταξίδι και συναρπαστικό καθώς μιλάει για βιωματα που όλοι έχουμε στο παρελθόν ζήσει. Θεωρώ πως άγγιξε τους περισσότερους ανθρώπους και τους έδωσε τροφή για σκέψη αλλα και ελπίδα για να μην τα παρατάνε! Ας κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη λοιπόν εξωτερικευοντας τα συναισθήματα μας ότι και να γίνει για να νοιώσουμε ελεύθεροι και όχι φυλακισμένοι μέσα σε αυτά!
May 30, 2020
Μόλις διάβασα το βιβλιο ένιωσα και εγώ συναισθηματικά κενή,ένιωσα μέσα μου ενα κενό, το κενό που φοβόμουν πως κανένας δεν θα με γέμιζε τόσο όσπου που γνώρισα και εγώ τον ποιο σημαντικό άνθρωπο που μου χάρισε μια υπεροχη κόρη και μαζί του συμπλήρωσα αυτό το κενό που είχα που ένιωθα συναισθηματικά κενή.. Εύχομαι σε όσους διαβάσουν αυτό το βιβλιο να βρουν τον εαυτό τους και να βρουν την δυναμη να προχωρήσουν γιατι όλοι μας κάποτε ειμασταν συναισθηματικά κενοι αλλά το νόημα είναι ν βρούμε τον ανθρωπο που θα συμπληρώσει το κενό μας.... Σε ευχαριστώ Γιώργο Κωνσταντίνου
May 30, 2020
Βρήκα το βιβλίο τυχαία στο σπίτι της κολλητής μου και ο τίτλος με τράβηξε κατευθείαν οπότε άνοιξα να διαβάσω να δω σε τι αναφέρεται, δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω με συνεπήρε ο τρόπος, οι λέξεις, το συναίσθημα, οπότε το διάβασα αρκετά γρήγορα. Ένα μεγάλο μπράβο στον συγγραφέα, εμένα με τον τρόπο του με έκανε να καταλάβω οτι το να εκφράζω τα συναισθήματα μου δεν είναι "λάθος" και να μην ντρέπομαι για αυτά. Οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχει αυτό το βιβλίο!
May 29, 2020
Έχω να πω ότι ο τίτλος συναισθηματικά κενος ταιριάζει απόλυτα με το περιεχόμενο και είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να ονειρεύεσαι και να σκέφτεσαι το πως εσύ θα αντιδρούσες μέσα σε μια κατάσταση ' ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ'. Το πρώτο βιβλίο που πήρα στα χέρια μου και το λάτρεψα!! Είμαι τόσο ονειροπολα που σχεδόν σε όλα τα σημεία έβαζα την θέση μου στους πρωταγωνιστές και προσπαθούσα να καταλάβω τ��ν συνέχεια.. Εύχομαι να υπάρξει συνέχεια και να μας ταξιδέψει το ίδιο με ποιο πολλές απαντήσεις❣️🤗
1 review
May 30, 2020
Το βιβλίο αυτό το έχω διαβάσει τρείς φορές. Κάθε φορά παίρνω κάτι καινούργιο που με βοηθάει να εξελιχθω και να κάνω τη ζωή μου λίγο καλύτερη. Την πρώτη φορά που το διάβασα δεν περίμενα με καμιά περίπτωση να βρίσκομαι σε λίγους μήνες σε μια τοσο όμορφη φάση της ζωής μου. Έμαθα να με αγαπώ αλλά και να δίνω την αγάπη μου χωρίς να φοβάμαι να πληγωθώ. Ευχαριστώ για τις γραμμές που έγραψες Κωσταντίνε αλλά και για αυτά που εννοούσες ανάμεσά τους.
Read
May 30, 2020
Το βιβλίο "Συναισθηματικά Κενος" πρόκειται για ένα βιβλίο με βαθύ νόημα, γεμάτο ενδιαφέρον, σκέψεις και αληθινά συναισθήματα. Χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες λέξεις εκεί ακριβώς που πρέπει, με αποτέλεσμα να ταξιδεύει τον αναγνώστη και να τον μαγεύει! Προσωπικά, αυτό το βιβλίο, μου έχει δώσει αρκετή δύναμη και με έχει βοηθήσει να βάλω σε τάξη τα συναισθήματα μου, αλλά και τους ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν να είναι δίπλα μου! Συστήνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο αυτό !! Συνέχισε έτσι !!
May 30, 2020
Καταπληκτικό βιβλίο! Πλήρης ταύτιση σε πολλά σημεία! Βαθύ νόημα! Ανατριχιαστικα τέλειο για μένα! Συγχαρητήρια στον συγγραφέα! Μη σταματάς να γράφεις! Απίστευτος!
May 29, 2020
Εχω βάλει τα κλάματα, το βιβλίο ειναι οτι καλύτερο, νομιζα πως μονο εγω νιωθω ετσι, αλλα τελικα δεν ειμαι μονη.. Παιρνω δυναμη μεσα απο το βιβλιο..εχει γινει ο δικος μου παναγιωτης(ο κολλητός που αναφέρεται μεσα στο βιβλιο) ...❤️
May 30, 2020
Καταπληκτικό βιβλίο απλό και κατανοητό, χωρίς περίπλοκα λόγια και καταστάσεις, απλά με το συναίσθημα, αληθινό και πολύτιμο. Σας το προτείνω
May 30, 2020
Ειναι τέλειο...Σας προτείνω να το αγοράσετε ..εμένα προσωπικά μ'άρεσε παρα πολυ 😁🤍🤍
April 15, 2020
Το παρήγγειλα προ ολίγων ημερών!
Είναι το ιδανικό βιβλίο για τις ημέρες της καραντίνας που βιώνουμε, αφού σπάει τους δεσμούς και σε ταξιδεύει!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα με ή και χωρίς καραντίνα! Αυτός ο νεαρός συγγραφέας έχει πολύ ωραίο τρόπο γραφής!
April 2, 2020
Ποιος δεν έχει κλάψει, ταυτιστεί, ταξιδέψει και πάρει δύναμη από τα στιχάκια του Γιώργου στη σελίδα του «Ψυχο-λόγος» στο Instagram; Παρακολουθώ τα γραπτά του αρκετό καιρό. Κάθε βράδυ μου κρατάνε συντροφιά. Το βιβλίο όμως ξεπέρασε κάθε μου προσδοκία. Τα κείμενα, τα στιχάκια, οι προτάσεις, οι λέξεις με μάγεψαν. Χρησιμοποιεί τις κατάλληλες λέξεις εκεί που πρέπει και σου βγάζει τόσα συναισθήματα! Αναμφίβολα αποτελεί μοναδική προσθήκη στη βιβλιοθήκη μου και πρόκειται για ένα βιβλίο που θα διαβάσω ξανά στο μέλλον καθώς περιλαμβάνει διάφορα ζητήματα που πραγματεύονται πολλές πτυχές της ζωής, όπως είναι η φιλία, οι στόχοι, τα συναισθήματα… Ήθελα να το αγοράσω καιρό και η καραντίνα ήταν η ευκαιρία μου για να το απολαύσω. Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Με βοήθησε να δω από μία άλλη οπτική γωνία μία προσωπική μου εμπειρία. Συνέχισε έτσι. Να μας ταξιδεύεις. Περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα έργα σου!
July 19, 2020
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω..με το που έλαβα το βιβλίο στα χέρια μου εχθές, ξεκίνησα να το διαβάζω..και σχεδόν το τελείωσα! Ελεγα συνεχώς πως θα διαβάζω λίγο λίγο κάθε μέρα έτσι ώστε να μην το τελειώσω γρήγορα.. μα δε μπορούσα, με παρέσερνε. Από τις πρώτες κιόλας λέξεις του βιβλίου δάκρυσα και κατάλαβα αμέσως το τι ακολουθεί..νομίζω πως αυτό θα είναι η συντροφιά μου σε στιγμές δύσκολες και μοναχικές..Η δομή του, το περιεχόμενο του, όλα είναι καταπληκτικά.!! Είναι απίστευτο το ποσό μπορεί να ταυτιστεί κανείς μέσα από 189 σελίδες. Θέλει απίστευτη δύναμη να αποτυπώσει κανείς σε μερικές μόνο λευκές σελίδες όλα όσα νιώθει για τον έρωτα και όλα όσα τολμάει να γράψει σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι είναι συναισθηματικά κενοί. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο και σε θαυμάζω πρωτίστως για την προσπάθεια σου αυτή!! Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, Γιώργο, γιατί ειλικρινά κατάφερες να αγγίξεις την ψυχή μου, και με κάνες να αναθεωρήσω ιδέες και απόψεις που είχα σχετικά με τον έρωτα και την αγάπη. Σε ευχαριστώ..! Δεν ξέρω τι άλλο να πω!! Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο αυτό..και ελπίζω όσο βοήθησε εμένα, να βοηθήσει ακόμη περισσότερο ανθρώπους που το έχουν ανάγκη!! Δεν ξέρω εάν το βιβλίο αυτό ήταν μόνο η αρχή, ή αν είναι το μοναδικό που θα εκδόσεις..ωστόσο εγώ θα χαρώ πολύ να διαβάσω στο μέλλον ξανά κάτι δικό σου..
1 review
April 2, 2020
Πολυ ωραιο βιβλιο, με βαθυ νοημα και ενδιαφερον! πολλα μπραβο!
1 review
November 30, 2020
Τα λόγια γι’αυτο το βιβλίο είναι λίγα ...γιατί τα συναισθήματα λένε πολλά..Διαβάζοντας το ένιωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα !!Ενιωσα σαν να επικοινωνώ με τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου !!Ενιωθα σαν να συνομιλώ με τον ίδιο μου τον εαυτό...!Δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο!!Μου δημιούργησε ένα πλήθος συναισθημάτων τα οποία εναλλάσσονται συνεχώς !!Αυτο το θεωρώ μεγάλη επιτυχία διότι έτσι ,ο συγγραφέας έχει καταφέρει να με κάνει να ‘νιώθω’ μέσα απ’ τις σελίδες του ...!Με βοήθησε στο να σκεφτώ κάποια πράγματα καλύτερα και να πάρω κάποιες πιο σωστές αποφάσεις για την ζωή μου.Το θεωρώ ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία και θα ανατρέχω πολλές φορές σε αυτό!Με έκανε να σκεφτώ τον εαυτό μου και να κα��αλάβω ότι τον έχω παραμερίσει τον εαυτό μου, τις ανάγκες του και τα θέλω του...και να το αναθεώρησω αυτό!!!Το βιβλίο είναι απλά φοβερό και είναι καλό να το διαβάσουμε όλοι μας!!Πραγματικα αξίζει!!ΙΔιαβαστε το και θα με καταλάβετε !!Πολλα συγχαρητήρια !!!
June 28, 2020
Ότι και να πει κανείς για αυτό το βιβλίο θα ήταν "λίγο", μπροστά σε αυτό το "πολύ" που μπορεί να προσφέρει στον κάθε ένα μας ξεχωριστά.. όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, εκείνος που το ξέρει, το νιώθει και το αγαπά περισσότερο από όλους εμάς: "Πρόκειται για ένα βιβλίο που κάθε λέξη έχει συγκεκριμένο νόημα, που κάθε ανάγνωση θα δώσει και άλλο συναίσθημα, που κάθε σελίδα αποσκοπεί και σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα".

Νομίζω μόνο και μόνο τα λόγια αυτά αρκούν για να σου δώσουν το κίνητρο να το διαβάζεις.. να το νιώσεις, να το ενστερνιστείς, να το βιώσεις.. αυτό το νόημα πίσω από τις λέξεις.. αυτός ο απόηχος πίσω από τα συναισθήματα και τις εικόνες - σκηνές που σου δημιουργούνται διαβάζοντας το.

Διαβάστε το λοιπόν και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να νιώσει, τα κλάψει, να γελάσει, να λυτρωθεί.. έχεις να κερδίσεις πολλά.. τόσα που οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν και να πουν.
November 10, 2020
Είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να γράψω για αυτό το βιβλίο!
Η αλήθεια είναι πως όταν διάβασα την περίληψη ταυτίστηκα τόσο πολύ που άρχισα να κλαίω..
Ξεκινώντας το διάβασμα έβλεπα συνεχώς τον εαυτό μου και αυτό ήταν κάτι που με ωθούσε να το τελειώσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να δω πως θα καταλήξει..
Με βοήθησε πολύ στο να καταλάβω πράγματα για τον εαυτό μου αλλά και να ανακαλύψω τους λόγους για τους οποίους κάνω κάποια πράγματα.. και ένιωσα πολύ ήρεμη στην ιδέα του ότι δεν είμαι η μόνη που έχω νιώσει έτσι..
Είναι ένα βιβλίο που μπορώ να διαβάζω ξανά και ξανά με την ίδια όρεξη και την ίδια αγωνία!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπέροχο ταξίδι μέσα από το βιβλίο!
Ανυπομονώ για το επόμενο βιβλίο...
November 30, 2020
Ειλικρινά αν υπήρχε βαθμολογία πάνω των 5 αστεριών θα την έβαζα σ αυτό το απλά μαγικο βιβλίο!
Τελείωσα το βιβλίο και απλά δεν έχω λόγια να το περιγράψω, ήταν σαν να διαβάζω για τον εαυτό μου, κάθε σελίδα κάθε στοιχακι...
Ταυτιστηκα όσο δεν έχω ξαναταυτιστει ποτέ με τίποτα άλλο σίγουρα σας προτείνω να το διαβάσετε!!
Εξάλλου όλοι λίγο πολύ έχουμε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα...
Με αφορμή το βιβλίο αυτο έφτιαξα παρέα με μια ρομαντική φίλη μου
μια σελίδα στο Instagram σαν ρομαντικός σε μια συναισθηματικά κενή εποχή.
Η σελίδα λέγεται e_romanticismo_ έχει σχέση με τον έρωτα τον ρομαντισμό και την αγάπη!
δεν θα άλλα spoilers σας περιμένουμε να ταξιδέψετε μαζί μας μέσα από τα στοιχακια!
Για άλλη μια φορά ένα ευχαριστώ στον συγγραφέα αυτού του βιβλίου Γιώργο Κωνσταντίνου!!
134 reviews1 follower
August 11, 2021
3,5! Πάρα πολύ αξιόλογη προσπάθεια! Μια πρωτότυπη που αφουγκράζεται το συναισθηματικό ντελίριο των νέων της εποχής, δοσμένο με τις ανάλογες συνθήκες (συχνή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και κλήσεων). Είναι ένα βιβλίο για αυτό το κομμάτι της ζωής μας που υπήρξε πολύ σημαντικό και στο τέλος καρποφόρο, τους ανέφικτους έρωτες, που όσο υπάρχουν μας βασανίζουν αλλά αργότερα καταλαβαίνουμε την αξία τους και ότι υπήρξαν για μας δοκιμή και προετοιμασία για να φτιάξουμε στο μέλλον υγιείς σχέσεις και να βρούμε την αληθινή αγάπη. Είναι ένα βιβλίο για το πρώτο ανέφικτο σκίρτημα των φοιτητικών χρόνων. Στα αρνητικά θα έλεγα κάποια ορθογραφικά λάθη, αφού έχω την πρώτη έκδοση και το κάπως απλοϊκό λεξιλόγιο που υπήρχε σε σημεία. Ίσως να το ήθελα λίγο πιο ποιητικό.
July 11, 2020
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως το βιβλίο έχει φοβερό τρόπο να σε δέσει μέσα στις πρώτες 6-7 σελίδες αν έχεις ζήσει κάτι παρόμοιο!
Η αλήθεια είναι δεν χωράνε λόγια εδώ για το βιβλίο γιατί τα λόγια θα είναι πραγματικά λίγα σε αυτά που προσφέρει καθώς το διάβαζα.
Θα πω όμως το έξεις , πως καθόλη τι διάρκεια που το διάβαζα μου προκαλούσε συνεχώς πολύ έντονα συναισθήματα και μου έφερνε συνέχεια στο μυαλό εικόνες από το παρελθόν με τις προσωπικές μου παρόμοιες στιγμές.
Ένα τρόπο να δεις την κατάσταση από τα μάτια άλλου ανθρώπου που το έζησε διαφορετικά , νιώθεις αυτό που διαβάζεις και πραγματικά αυτό συμβαίνει σπάνια όταν διαβάζουμε βιβλία !
Από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει !
Displaying 1 - 30 of 86 reviews

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.