Jump to ratings and reviews
Rate this book

Μικρές καληνύχτες

Ζητείται ιππότης

Rate this book
Ο Αντώνιος έχει ένα μεγάλο όνειρο. Να γίνει ιππότης, με πανοπλία και περικεφαλαία. Έχει και μια μεγάλη αγάπη: τον Μαυρίκιο, την ταραντούλα του. Μα και έναν μεγάλο φόβο: το σκοτάδι! Σαν σβήσουν τα φώτα, αυτός ο φόβος θεριεύει. Θα γίνει πραγματικός ιππότης; Θα τα καταφέρει παρά τον φόβο του για το σκοτάδι; Αλήθεια, οι πραγματικοί ιππότες φοβούνται;

32 pages, Paperback

Published October 1, 2016

1 person want to read

About the author

Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη Αυστραλίας. Στην εφηβεία μετακόμισε στην Ελλάδα. Σήμερα ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με την επιμέλεια υπό έκδοση αγγλικών εκπαιδευτικών βιβλίων. Χάρη σε μετεκπαίδευσή της, ασχολείται και με τη διδασκαλία στο διαδίκτυο, σε μαθητές από όλο τον κόσμο. Καθημερινά ταξιδεύει από ήπειρο σε ήπειρο, γνωρίζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς, όμορφες πόλεις και χωριά και υπέροχους ανθρώπους, ακούγοντας τις δικές τους ιστορίες. Διατηρεί τη δική της στήλη «Στάση… δημοτικό!» στο ένθετο της ηλεκτρονικής εφημερίδας Η Φωνή της Κω - Kosvoice.gr όπου και παρουσιάζει παιδικά βιβλία. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν επίσης η σειρά βιβλίων Σε καταλαβαίνω, και είναι υπεύθυνη στη σειρά Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα στο jennykouts@yahoo.gr.

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
4 (66%)
4 stars
1 (16%)
3 stars
0 (0%)
2 stars
1 (16%)
1 star
0 (0%)
Displaying 1 of 1 review
Profile Image for Πάνος Τουρλής.
2,696 reviews168 followers
November 6, 2016
Ο μικρός Αντώνιος ονειρεύεται να γίνει ιππότης, με πανοπλία και περικεφαλαία, όμως φοβάται το σκοτάδι! Θα τα καταφέρει να πραγματοποιήσει κάποια στιγμή το όνειρό του, ξεπερνώντας τον φόβο του αυτόν;

Σύντομο και περιεκτικό, το παραμύθι της λατρεμένης Τζένης Κουτσοδημητροπούλου δείχνει στα παιδιά να μη φοβούνται τον φόβο και να παραδέχονται τις φοβίες τους, γιατί αποτελούν κομμάτι της ψυχολογίας τους. Με έξυπνο τρόπο δειχνει πώς να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα και πόσο καλύτερα θα νιώσουν απέναντι τους δικούς τους ανθρώπους να βγουν γενναίοι και ατρόμητοι από τη δοκιμασία αυτή! Με ζωηρότατη εικονογράφηση και απλές προτάσεις, ο μικρός Ιάκωβος ζει μια μεγάλη περιπέτεια που τον βελτιώνει σαν παιδί και κάνει τους γονείς του περήφανους.

Η σειρά «Μικρές καληνύχτες» των εκδόσεων Μεταίχμιο αποτελείται από μικρές ιστορίες που διαβάζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, ταξιδεύουν όμως σε μεγάλες περιπέτειες και ξυπνούν έντονα συναισθήματα στους μικρούς αναγνώστες. Νεράιδες, ξωτικά, δράκοι, ιππότες, ζώα και πρίγκηπες, είναι εδώ, χάρη στη φροντίδα και την όμορφη επιμέλεια των εκδόσεων Μεταίχμιο, να συντροφέψουν την καληνύχτα του παιδιού.

Χάρη στην τεχνολογία QR Code Reader μπορεί ο γονιός να κατεβάσει ηχογραφημένο το κείμενο στο κινητό του και να βάλει το παιδί να το ακούσει λίγο πριν σβήσει το φως και ονειρευτεί τον δικό του φανταστικό κόσμο.
Displaying 1 of 1 review

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.