Jump to ratings and reviews
Rate this book

Осмото кралство

Rate this book
Стефания Митева е родена на 7 октомври 2010 г. в град Варна. Любовта ѝ към книгите идва още от най-ранна възраст. Стефи започва да чете самостоятелно, когато е на 4 години. Благодарение на света, който ѝ разкрива всяка прочетена книга, тя развива изключително своето въображение, речник и фантазия. Първата своя приказка написва, когато е в предучилищна група в детската градина, и към настоящия момент страстта й към писането е все така силна и неуморна. „Осмото кралство“ е една от любимите приказки на Стефи, която тя написва на 7-годишна възраст. С тази книга тя се надява да вдъхнови всички деца, които споделят нейната любов към книгите, приключенията и вярата в доброто!


Децата обичат да четат приказки.
Но ето че има и такива, които измислят и пишат собствени истории.
Въображението на Стефи ни води през осем кралства в едно фантастично приключение, в което загадките и опасностите се редуват с много забавни моменти и преодоляване на невиждани и нечувани препятствия.
Дали момиченцето от приказката ще успее да намери вълшебните кристали, които търси? Ще успее ли да направи света по-добър и да победи с тях злото завинаги?
Какви изпитания ще срещне по пътя си, какви приятели и врагове… ще разберете щом разлистите „Осмото кралство“.
Потопете се в детското въображение на Стефи, за да пътувате през нейните кралства от вълшебства!

40 pages, Paperback

Published November 1, 2019

Loading interface...
Loading interface...

About the author

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
10 (100%)
4 stars
0 (0%)
3 stars
0 (0%)
2 stars
0 (0%)
1 star
0 (0%)
Displaying 1 - 4 of 4 reviews
Profile Image for Явор Цанев.
Author 48 books148 followers
December 1, 2019
Писането е забавно – като игра – и виждам, че Стефи го е разбрала. Не се съмнявам, че се забавлява, докато пише – това личи в цялата история от "Осмото кралство", която се надявам, че е само първата от многото вълнуващи книги, които тя ще напише, а ние ще прочетем.
1 review
December 5, 2019
Прекрасна детска книжка с много моменти за размисъл и за възрастните! Нора е част от щастливо семейство, но независимо от това тя търси кристали, които да направят света по-добър. Тя излиза от уюта на топлия и изпълнен с любов дом и се впуска в търсене на щастие за другите. И не не е сладникаво, по-скоро те кара да се замислиш ти днес какво направи, за да помогнеш на някой друг...Революционен момент е и благословията на майка й, когато разбира, къде се е запътила дъщеричката й. - "Добре, скъпа, желая ти късмет!". Можем много да се поучим ние родителите.
Препятствията пред Нора са описани така майсторски, че те оживяват пред вас. И във всяко едно намирате по нещо непреходно в героинята, нещо, благодарение на което светът още съществува, в постоянния му стремеж да е едно по-добро място!
Нямам търпение за следващото произведение на Стефи!
Profile Image for Книжни Криле.
2,797 reviews149 followers
January 29, 2021
Стефания Митева е едва на десет, но вече има зад гърба си издадена книга. Нещо повече – приказната история „Осмото кралство” се ражда докато Стефи е още на седем! Впечатляващо, нали? Нека разлистим заедно дебютната приказка на младата писателка. Прочетете ревюто на „Книжни Криле”: https://knijnikrile.wordpress.com/202...
November 10, 2019
Книгата ме връща много, много назад в годините, когато още като малка обичах да чета странни,фантастични истории .Това продължава и досега. Браво ,Стефи! С тази приказка ме върна в моето детство!
Displaying 1 - 4 of 4 reviews

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.