Jump to ratings and reviews
Rate this book

Emily Gagliardi #1

Fatale keuzes

Rate this book
Hoeveel is de waarheid je waard?

Wanneer haar huisgenote Lisa na ruim twintig jaar het contact met haar criminele vader wil herstellen, heeft politie-stagiaire Emily genoeg redenen om zich terughoudend op te stellen. Toch lukt het haar niet haar nieuwsgierigheid te bedwingen. Lisa's vader blijkt immers een gewelddadig man te zijn met een besproken verleden.

Na een dramatische gebeurtenis wordt Emily geplaagd door schuldgevoelens. Terwijl haar collega's uitzoeken wat er exact is gebeurd, verzet Emily haar zinnen door in een oud dossier te duiken over een vrouw die schijnbaar zelfmoord pleegde. Hoe dieper Emily echter graaft, hoe meer geheimen ze ontrafelt die verband houden met haar eigen leven. Ze realiseert zich dat ook haar keuzes zware consequenties hebben.

Kun je nog terug nadat je iemands ware aard leert kennen?

380 pages, Paperback

First published October 8, 2019

Loading interface...
Loading interface...

About the author

Nina Verheij

10 books22 followers
Auteur van de psychologische thrillertrilogie 'Fatale keuzes', 'Geheugenspel' en 'Blinde wraak', en de contemporary YA 'Naar het licht'.

Nina Verheij (1984) studeerde Nederlands aan de Universiteit Leiden. Naast auteur is ze eigenaar van de online schrijverscommunity BackWords. Ook is ze actief als freelance online marketeer en corrector bij Uitgeverij Hamley Books.

Sinds 2011 woont ze in Haarlem, waar haar kat Emmy de baas in huis is.

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
19 (27%)
4 stars
28 (40%)
3 stars
21 (30%)
2 stars
0 (0%)
1 star
2 (2%)
Displaying 1 - 25 of 25 reviews
Profile Image for Céline.
438 reviews20 followers
Read
June 22, 2021
Disclaimer: ik verwijderde mijn rating om absoluut duidelijk te maken dat mijn platformen een safe space zijn voor iedereen. Ik steun deze uitgeverij niet meer in geen enkel opzicht, zeker niet na alle gebeurtenissen van de afgelopen maanden. De bookcommunity kan niet blijven zwijgen.
Profile Image for Valerie Vaes.
217 reviews4 followers
April 4, 2020
3.5*

Nina Verheij debuteert bij Hamley Books met een boeiende politiethriller die aantoont dat iedereen meer dan één kant heeft. Wat als je die kant niet kent? Of wat als je die leert kennen? Kan je dan nog terug? Dat is de vraag die hoofdpersonage Emily zich meermaals stelt in het boek. Enerzijds in haar relatie met Math, die toch niet zo geweldig lijkt te zijn als ze dacht. Daarnaast ook in de relatie met haar huisgenote Lisa, die sinds een bepaald voorval toch nooit meer wordt zoals vroeger. En natuurlijk is er dan nog Lucas, Lisa’s vriendje.

Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende tijdsperiodes, die steeds met dag, maand en jaar bovenaan worden weergegeven. Zeker in het begin is het voor de lezer hierdoor lastig om direct mee te zijn met het verhaal omdat er zoveel informatie op je afkomt, die je op dat moment nog niet kan plaatsen en moeilijk uit elkaar kan houden. Dat komt deels omdat je nog bezig bent kennis te maken met de personages en deels doordat een klein verschil in datum in het boek een groot verschil kan maken.

Daarnaast heeft Verheij ook veel tijd nodig om vaart in het verhaal te krijgen. Ze neemt ruim haar tijd om gebeurtenissen en relaties te omschrijven en vergeet daardoor, vooral in de eerste helft van het verhaal, de actie. De tweede helft van het boek maakt wat dat betreft veel goed. De spanning ontwikkelt zich en gebeurtenissen naderen hun climax. Ook zorgt ze voor een einde dat menig lezer niet verwacht en waarbij alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Heerlijk om te zien dat de complexe puzzel op het einde toch zo mooi wordt gelegd.

Verheij overtuigt de eerste helft van het boek steeds net niet door beschrijvingen en de grote afwezigheid van actie en spannende gebeurtenissen. Daarnaast blijven de tijdssprongen een drempel voor de lezer. Gelukkig herpakt ze zich in het tweede deel, komen de personages beter naar voor en sluit ze af met een fantastische climax waardoor het boek toch voor enkele uren leesplezier heeft gezorgd.
Profile Image for Silvie Leest.
1,077 reviews27 followers
March 9, 2020
Goed boek. In het begin moest ik even wennen, maar al snel zit je in het verhaal. Het wordt afgewisseld met vroeger en nu. Sommige stukken waren ook best spannend en je wordt steeds op het verkeerde been gezet. Niks mis met dit debuut :-)
Profile Image for Sigrid's books.
39 reviews3 followers
January 10, 2021
https://leuk-lezen.webnode.be/l/geheu...

Korte inhoud:

De verkeerde dader heeft vastgezeten voor de dood van je vader. Sinds Emily deze woorden te horen kreeg, wordt de jonge rechercheur achtervolgd door vragen. Wie was daadwerkelijk de schutter en waarom heeft degen die gevangenzat bekend?

Wanneer Emily op onderzoek uitgaat, wordt ze meteen op de proef gesteld. Ze zal moeten samenwerken met haar vaders vroegere partner Paul, de man die ervoor verantwoordelijk is dat ze nog elke dag worstelt met de keuzes die ze anderhalf jaar geleden maakte. Kan ze zich tijdelijk over haar schuldgevoelens heen zetten om alle feiten op tafel te krijgen?

Tijdens haar zoektocht naar de waarheid ontdekt Emily dat ze niet de enige is die wordt achtervolgd door spoken uit het verleden. Wie kan ze vertrouwen bij het ontrafelen van alle geheimen en wie heeft zijn eigen verborgen agenda?

Mijn mening:

Na Fatale keuzes in 2019 gelezen te hebben keek ik echt wel uit naar dit vervolg, ook al zeggen ze dat je ze ook apart kan lezen, dat zou ik dus niet doen want dan mis je het verhaal tussen Paul en Emily. Het boek speelt zich af in twee verschillende tijdlijnen, namelijk het heden waarin Emily op zoek gaat naar de moordenaar van haar vader en twintig jaar eerder waar we te weten komen wat de aanleiding was voor de moord op haar vader.

Ik heb vooral genoten van de spanning die stilaan werd opgebouwd doorheen het verhaal.Hopelijk krijgen we nog veel verhalen te lezen over rechercheur Emily en haar avonturen.

Ben jij benieuwd naar Geheugenspel en/of Fatale keuzes, ga dan snel naar je lokale boekhandel of de website van uitgeverij Hamley books om jou exemplaar te kopen.

Sigrid
Profile Image for Alexandra - Alexs books and socks.
652 reviews26 followers
October 12, 2019
Fatale keuzes - Nina Verheij (HamleyBooks)

Wanneer haar huisgenote Lisa na ruim twintig jaar het contact met haar criminele vader wil herstellen, heeft politie-stagiaire Emily genoeg redenen om zich terughoudend op te stellen. Toch lukt het haar niet haar nieuwsgierigheid te bedwingen. Lisa's vader blijkt immers een gewelddadig man te zijn met een besproken verleden.

Na een dramatische gebeurtenis wordt Emily geplaagd door schuldgevoelens. Terwijl haar collega's uitzoeken wat er exact is gebeurd, verzet Emily haar zinnen door in een oud dossier te duiken over een vrouw die schijnbaar zelfmoord pleegde. Hoe dieper Emily echter graaft, hoe meer geheimen ze ontrafelt die verband houden met haar eigen leven. Ze realiseert zich dat ook haar keuzes zware consequenties hebben.

Kun je nog terug nadat je iemands ware aard leert kennen?

Oktober, Halloween aka thriller maand! En dit debuut van Nina Verheij hoort daar zeker bij! (Kijk ik start alweer met rijmen.)

Hamley Books hoe doen jullie dat toch steeds die mooie covers, toppers zijn dat telkens weer. Ook deze cover past perfect bij het verhaal. Inhoudelijk weer niets anders (gelukkig) als wat we gewend zijn qua lettertype, nummering ed. Laat je zeker niet laten afschrikken door de dikte van het boek, het leest als een trein!

Het verhaal springt tussen heden en verleden, tussen verschillende personages en buiten dat je soms ff extra de “tijd” van het hoofdstuk moet checken is dat het extraatje dat je alert houdt doorheen gans het boek.

Ik ga ook, naarmate het boek verder gaat, Emily meer en meer appreciëren. Ze bestaat uit zoveel meer als dat wat het begin van het boek je doet vermoeden.
Lucas, ja ik ben fan. Ik vind dit een erg fijn personage en de dynamiek tussen die twee... (nee ik geef geen spoilers, for you to find out.)

Even terug naar het verhaal, je voelt wel steeds dat er iets aan zit te komen maar het duurt toch wel tot halverwege het boek om het thriller gevoel te krijgen. Niets mis mee hoor, again, het leest als een trein en ik was nog steeds erg geboeid. Hoewel ik mij wel kan voorstellen dat sommige lezers hier kunnen over struikelen.

Eenmaal het verhaal/plot losbarst zijn de momentjes van “natuurlijk” die gevolgd worden door “och nee” om dan alweer over te gaan in “nee!! What the...” talrijk aanwezig.
Het plot zit echt erg goed in elkaar.

Nina Verheij haar schrijfstijl is erg toegankelijk en erg vlot waardoor het een makkelijke lees is. Ook denk ik dat deze manier van schrijven een erg breed publiek zal trekken. Haar verhaal is tot in de muntjes uitgewerkt en heeft alles wat een thriller nodig heeft.

Fatale keuzes is voor een debuut erg sterk. Het zit goed in elkaar, het leest vlot, kortom het boek heeft alle elementen die nodig zijn om een succes te worden. Het maakt me enkel maar nieuwsgierig en excited om meer van deze auteur te lezen.
Profile Image for Rennekesblog.
81 reviews8 followers
October 28, 2019
Samenvatting
Emily, Lisa en Jurre zijn huisgenoten. Emily studeert criminologie en mag stagelopen in een politiebureau dankzij een vriend van haar overleden vader. Dan ziet ze haar huisgenoot Lisa tijdens haar werkzaamheden daar, die een man beschuldigd van het overtreden van een contactverbod, hij blijkt haar vader te zijn. Bij het in de juiste dossiers leggen van aangepaste verslagen komt ze stukken over de vader van Lisa tegen en haar nieuwsgierigheid wint het van de aarzeling of dit wel juist is. Ze fotografeert met haar mobiel het telefoonnummer uit het dossier en na enige aarzeling geeft ze deze aan Lisa. Lisa is bij nader inzien blij dat ze contact met haar vader heeft. Dan duikt Emily in het verleden van Lisa’s vader en komt erachter dat hij behoorlijke delicten waaronder geweldpleging op zijn kerfstok heeft. Omdat ze bang is dat ze een enorme vergissing heeft gemaakt vraagt ze aan haar mentor, wat wijsheid is.

Quote: ‘Dan zou ik haar maar in de gaten houden.’

Hierna gaat er van er van alles fout!

Mijn mening
In het begin had ik last van de snelle wisselingen van het heden naar het verleden en visa versa. Daardoor moest ik steeds weer teruglezen, voor mij persoonlijk storend. Pas na ongeveer 30 van de gelukkig niet te lange hoofdstukken werd dit minder en gebeurde het dat ik als het ware meegezogen werd in het verhaal tot aan het laatste hoofdstuk en de proloog.
Buiten de aangrijpende gebeurtenissen, verweven in het heden en het verleden en de spanning die zich steeds verder opbouwt is het ook fijn dat de sterk uitgewerkte onderlinge relationele problemen zijn meegenomen in dit verhaal. Ze zijn zeker erg waardevol en verhelderend voor dit verhaal, dat vanuit diverse perspectieven wordt verteld.
Een goed uitgewerkt verhaal met een verrassend einde.

Conclusie
Een verhaal over meerdere aspecten, gelijkend op puzzelstukjes, mede door de verschillende invalshoeken en tijdlijnen die uiteindelijk uitkomen op een wonderbaarlijk einde.
Voor een thriller is het zeker de moeite waard om te lezen daar de spanning toeneemt naarmate het boek vordert, ik beveel het van harte aan!
Profile Image for Eline.
345 reviews7 followers
December 10, 2020
Fatale keuzes is een spannende thriller. In het eerste gedeelte van Fatale keuzes worden de personages geïntroduceerd, waardoor de personages ook meer diepgang hebben gekregen. Vanaf het moment in het tweede deel dat er wat gebeurde, komt er wel meer actie en ook spanning in het verhaal. Toch wist ik al in welke hoek ik het antwoord/dader moest zoeken. Desondanks is het een super leuk boek! --> Vanaf 29 december is de hele recensie te lezen op mijn blog: www.elinebooks.com
Profile Image for Nathalie.
41 reviews
January 9, 2020
Wanneer Emily, Lukas tegen het lijf loopt tijdens een avondje stappen, is het liefde op het eerste gezicht. Eén probleem, Emily heeft al een vriendje, de flamboyante Matthijs. Als Emily, Lukas voorstelt aan haar huisgenoten, is het haar huisgenoot Lisa die Lukas aan de haak slaat. Elk zijn relatie en het leven gaat verder. Was de liefde maar zo simpel! Hart en verstand zeggen 2 verschillende dingen en Emily moet keuzes maken.
Om haar zinnen wat te kunnen verzetten, vliegt Emily helemaal op haar stage. Voor haar studies criminologie mag Emily stage lopen bij de politie. Haar vader was zelf politieagent maar kwam om het leven toen Emily nog heel klein was. Zijn toenmalig partner Paul neemt de stagebegeleiding op zich en Emily mag mee op zijn kantoor werken gedurende de stage. Wanneer een compleet over haar toeren Lisa het politiekantoor binnenstormt is Emily haar nieuwsgierigheid gewekt. En weer moeten er keuzes gemaakt worden. Fatale Keuzes!
Nina Verheij is een super sympathieke Nederlandse jongedame. Via HamleyBooks bracht ze haar debuut "Fatale Keuzes" op de markt. En wat voor een debuut! Haar schrijfwijze is wonderbaarlijk. Via verschillende tijdslijnen krijg je een inkijk in het leven van de verschillende personages. Op geen enkel moment was het voor mij ingewikkeld om die tijdslijnen op te volgen. En op geen enkel moment liet het verhaal mij los. Nina slaagt erin je mee te sleuren in een verhaal dat zoveel meer is dan de zoveelste politiethriller. Dit is een filmwaardin boek. Je ziet elke scène voor je gebeuren. Je voelt wat Emily voelt, haar liefde, haar verdriet, haar woede, haar pijn, de tweestrijd als er keuzes moeten gemaakt worden, en zoveel meer.
Gelukkig is er daar altijd Paul waar ze bij terecht kan. Paul neemt de stagebegeleiding serieus en hoopt Emily langs deze weg te kunnen beschermen voor het kwaad in de wereld. Na een dramatische gebeurtenis moeten ze beide op zoek gaan naar gerechtigheid. Slaagt Emily erin de puzzelstukjes tot één geheel te krijgen? En wat met de liefde? Is al wat blinkt goud?
Het leven bestaat uit keuzes maken, telkens weer. Zou je andere keuzes maken als je de dingen anders zou zien?
Profile Image for Tessa Vandepoel.
168 reviews5 followers
October 26, 2019
In het begin had ik best wel wat moeite met in het boek te komen, na de helft veranderde dit wel en werd het heel spannend.
Als lezer kruip je echt in het hoofd van de personages en de politie en ben je onbewust echt aan het meedenken over wie de dader geweest kan zijn.
Ik geef hem 3,5/5 sterren!
Profile Image for Lisanne.
49 reviews
July 27, 2022
Ik weet nu niet zo goed wat ik van dit boek moet vinden. Ik geef het 3,5 ster. Door de verschillende verhaallijnen en terugblikken vond ik het lastig lezen. Daarnaast maakt dit het ook enorm spannend. Er zitten een heleboel wendingen in. Ik vond zeker de laatste 100 bladzijdes spannend.

Emily is een jonge meid die stage bij de politie mag lopen. Maar wat nou als je een dossier vindt dat je privéleven aangaat? Maak je dan de juiste keuzes? Een boek met een moord, ontvoering en de struggles van de keuzes die we in het leven moeten maken.
Profile Image for Lieve Van Looy.
32 reviews
June 9, 2020
Ik vind het een veelbelovend debuut.De personages zijn goed uitgewerkt en worden mooi met elkaar verstrengeld in één verhaallijn.
In het begin miste ik soms wat actie.
Maar vanaf de moment dat ik de achtergrond kende werd ik helemaal meegezogen in het spannende verhaal!Knap werk!
Profile Image for Nakita's library.
76 reviews12 followers
April 5, 2020
In het begin van het boek moest ik erg zoeken naar mijn draai. Ik had moeite met de snelle sprongen van tijd. De intro begon al lekker spannend! Daarna was het tijd om de achtergrond te leren kennen . Na de achtergrond word je er beter ingezogen en zit je in het spannende verhaal!

Het is een prettige schrijf style als je er eenmaal in zit. Je geniet van het verhaal en de spanning die er in zit!
Profile Image for Dini Van heumen-hoekman.
382 reviews3 followers
December 5, 2019
Nina Verheij (1984) studeerde Nederlands aan de Universiteit Leiden. Ze verdeelt haar tijd tussen schrijven en het verzorgen van online schrijfcursussen. Daarnaast is ze actief als copywriter en online marketeer, Ze woont sinds 2011 in Haarlem.

In Fatale keuzes volgen we Emily die studente criminologie is en als politie-stagiaire aan de slag gaat.
Emily woont samen met Lisa en Jurre in een studentenhuis in Leiden.
Lisa heeft al 20 jaar geen contact meer met haar criminele vader die een contactverbod heeft.
Emily die inzage heeft tot zijn dossier speelt Lisa zijn telefoonnummer door.
Wanneer er een dramatische gebeurtenis plaatsvindt gaat Emily gebukt onder schuldgevoelens.
Ze spit een oud dossier door en hoe dieper ze dat doet, hoe meer geheimen ze ontrafelt die met haar leven te maken heeft.
Ook haar keuzes hebben zware consequenties.

Nina Verheij heeft een makkelijke en vlotte schrijfstijl en heeft het zichzelf niet makkelijk gemaakt met dit boek door de vele tijdsprongen die voortdurend plaatsvinden.
Het klopt wel allemaal, dat is erg knap ook bedacht en verwerkt, maar ik denk dat het voor veel lezers als verwarrend wordt ervaren.
Ik vind het ook iets teveel gebeuren, doordat de hoofdstukken al erg kort zijn en dan weer een tijdsprong werd er wat mij betreft wat ingeleverd aan spanning.
Ook vond ik dat dit boek wel dunner had gekund en ik ben echt een liefhebber van dikke pillen maar nu werd het wat langdradig allemaal.
Daarentegen heeft ze de personages voortreffelijk neergezet. Met name Emily werd erg goed uitgediept.
Het wordt ook allemaal erg geloofwaardig neergezet, daar is Nina goed in geslaagd.
Dit is slechts een debuut en ik vind het boek zeker niet slecht en ik ben erg benieuwd wat Nina nog meer voor ons in petto heeft.
Dat ze schrijven kan bewijst ze wel met Fatale keuzes.
Ik blijf de auteur zeker volgen en ik waardeer Fatale keuzes met 3*
Profile Image for Lynn.
106 reviews4 followers
November 28, 2020
Door omstandigheden heb ik eens kennis gemaakt met een luisterboek en moet zeggen dat het me heel erg bevallen is!
En wat een spannend boek is dit zeg!
Het verhaal begint al meteen goed maar naar het einde toe past alles zo mooi in elkaar
En toch een paar shockers tegengekomen hoor
Welke die zeg ik natuurlijk nt 😆
Het boek heeft wel een vervolg ‘geheugenspel’
1 review
December 2, 2019
Fatale keuzes is het debuut van Nina Verheij. In Fatale keuzes begint criminologiestudente Emily aan haar stage op het politiebureau. Daar ziet ze haar huisgenote, Lisa, met een onbekende man. Hij blijkt Lisa’s vader te zijn en hij heeft een besproken gewelddadig verleden. Ze besluit haar toch de kans te geven om hem te contacteren. Was dat een fatale keuze of deed ze er goed aan?
Het boek begint als een roman die zich dan verder ontwikkelt tot een spannende thriller. Wat is er nu juist gebeurd en wie heeft het gaan? Het boek is vanuit verschillende perspectieven geschreven en wisselt af tussen heden en verleden. In het begin moet je dus echt aandachtig lezen in welke tijd het hoofdstuk zich afspeelt omdat je ook nog niet vertrouwd bent met alle personages. Verder in het boek wordt de spanning natuurlijk zo extra opgebouwd omdat de verhaallijnen in heden en verleden elkaar afwisselen. Het boek is duidelijk afkomstig van een Nederlandse schrijfster met typische Nederlandse woorden, dat stoort echter niet omdat het verhaal zich ook volledig in Nederland afspeelt. Merci aan Thrillers en more en uitgeverij Hamley Books dat ik dit boek mee mocht beoordelen.
Ik vond het een zeer leuk en spannend boek om te lezen. Ik leefde helemaal mee met de personages en wilde zo snel mogelijk weten wie het nu gedaan heeft en waarom. En blijkbaar is er een vervolg op komst, dus daar kijk ik al naar uit.
Profile Image for Cindy.
1,053 reviews4 followers
November 6, 2019
Het eerste hoofdstuk komt meteen binnen. Je wordt het verhaal in getrokken, wat is hier gebeurd?

De hoofdstukken daarna gaan terug in de tijd. Ze vertellen over Emily en de andere hoofdpersonen van het boek in verschillende tijden.
Emily is studente criminologie en loopt stage bij de politie in Leiden. Ze deelt haar studentenhuis met Lisa en Jurre. Heeft een relatie met Matt die rijke ouders heeft en een opvliegend karakter. Daarnaast heeft Emily warme gevoelens voor Lucas, de vriend van Lisa die zij aan elkaar heeft voorgesteld.

Emily is net terug verhuisd naar Leiden voor haar stage bij de politie en op haar eerste stage dag ziet ze huisgenote Lisa en haar vader op het bureau. Een vader waarvan Emily dacht dat hij dood was. Daar wil ze meer van weten en ik als lezer ook.

Gedurende het boek komt niet alleen Emily meer te weten, maar de lezer ook.
Een boek wat ik bijna niet kon wegleggen omdat het zo spannend was en ik wilde weten hoe het verder ging.
Aan het eind kwamen er tevens een aantal wendingen in het verhaal die ik niet had zien aankomen, maar die wel goed aanvoelden.

Aan het eind begreep ik ook de zin: Wat zou jij doen? Die de schrijfster in mijn boek had geschreven bij de presentatie van haar boek.

Ik kijk nu al uit naar het volgende boek van NinaProfile Image for Corine Smans.
33 reviews3 followers
December 4, 2019
Dit boek mocht ik lezen in de leesclub van Thrillers and more; geschonken door Hamley Books. Fatale keuzes is het debuut van Nina Verheij.
Emily Gagliardi studeert criminologie en loopt stage op een politiebureau. Daar komt ze haar huisgenootje Lisa tegen met een man. Het blijkt Lisa's vader te zijn, een gewelddadige man met een besproken verleden. Emily komt hier achter als ze in een dossier kijkt. Ze twijfelt of ze het aan Lisa moet vertellen, want die staat op het punt het contact met haar vader te herstellen. Emily gaat steeds dieper graven en ontrafelt steeds meer geheimen, die haar in gevaar brengen. Naarmate het verhaal vordert, wordt er steeds meer duidelijk wat er eigenlijk jaren geleden gebeurd is. Langzaam wordt de spanning opgebouwd en daardoor wil je steeds verder lezen.
Het boek heeft korte hoofdstukken en veel tijdsprongen. Doordat die sprongen qua data soms dicht bij elkaar liggen, vond ik het verhaal af en toe warrig overkomen. Maar ja, zoveel mensen zoveel meningen. Op naar je volgend boek Nina.
Profile Image for Dennis Elten.
Author 5 books28 followers
November 17, 2020
De eerste pageturner van Nina Verheij. Een verhaal dat even op gang moet komen maar je daarna in het verhaal gezogen wordt.

Door ieder hoofdstuk van perspectief te veranderen bouwt zij de spanning behoorlijk op. Het is een verhaal dat onder je huid gaat zitten en ook tot het einde op de verkeerde been zet. Een geniaal debuut van een geniaal auteur. Fatale Keuzes is zeker een boek dat in mijn top 5 terecht komt dit jaar.
Profile Image for Merel Maas.
146 reviews1 follower
April 18, 2021
Heerlijke Nederlandse thriller! Trekt je mee in het verhaal met een goede plottwist.
Profile Image for Rebecca.
14 reviews13 followers
May 13, 2021
Het duurde een bladzijde of 50 voor ik eenmaal in het verhaal zat, doordat je steeds verspringt in tijd. Maar dit is juist datgene wat het boek op den duur zo spannend maakt! Aanrader!
Displaying 1 - 25 of 25 reviews

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.