Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Inkarnation (Mestenes, #1)” as Want to Read:
Inkarnation (Mestenes, #1)
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Inkarnation

(Mestenes #1)

by
4.05  ·  Rating details ·  86 ratings  ·  28 reviews
Jeg er … levende.
Det er det, der er galt. Det er det, der er sket. Jeg er levende. Jeg bryder mig ikke om følelsen af blodet i mine årer, men jeg kan lide lyden af mit åndedræt. Der er en ro over den lyd. På samme tid gør den mig bange.

Der er kun tågen og Hans stemme indtil et lys vækker Mestenes til live. Men kroppen er fremmed, og dens minder vil ikke give slip.

Inkarnati
...more
Paperback, 432 pages
Published August 13th 2018 by Ulven og Uglen
More Details... Edit Details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Inkarnation, please sign up.

Be the first to ask a question about Inkarnation

Inkarnation by Pernille L. StenbyUpassende Opførsel by Mads Ananda LodahlNielsine by Ina Munch ChristensenDaniel by Anne Christine EriksenDragens Kys by Josefine Ottesen
dansk lgbt
52 books — 10 voters
Skammerens datter 1+2 by Lene KaaberbølSkammerens datter 3+4 by Lene KaaberbølRavnenes hvisken by Malene SølvstenDen halves arv by Julie M. DayDjævelens lærling by Kenneth Bøgh Andersen
Dansk fantasy
156 books — 26 voters


More lists with this book...

Community Reviews

Showing 1-30
Average rating 4.05  · 
Rating details
 ·  86 ratings  ·  28 reviews


More filters
 | 
Sort order
Start your review of Inkarnation (Mestenes, #1)
Lasse Kjøbeløv
Titel: Inkarnation
Forfatter: Pernille L. Stenby
Forlag: Ulven og uglen

Kender i det at man læser en bog og begynder at stille spørgsmålstegn til bogens handling og verden? fordi verden og handling måske ikke afspejler den forståelse, opfattelse og normer vi kender til fra vores egen verden og samfundsmæssige normer.

Jeg blev færdig med bogen Inkarnation som er Pernilles debutroman, som udkom for en lille uge siden. Bogen synliggør at den befinder sig under genre som en psykologisk- og fantasyfortæl
...more
Bogstoetten Elfie Flamsted
Mestenes vågner op, og alt føles helt forkert. Han aner ikke, hvor han er, eller hvem han er.

Den her bog har fremkaldt mange forskellige følelser i mig - den mest overraskende af dem alle må være kvalme. Den scorer topkarakter på kvalmeskalaen - det har jeg aldrig oplevet før. Jeg kan godt synes, at noget er klamt i en bog, men ligefrem at få kvalme er noget nyt. Men det siger en hel del om, hvor dygtig forfatteren er til at beskrive personerne og omgivelserne - og ikke mindst lugtene, lydene og
...more
Sidsel Sander
Sep 08, 2020 rated it really liked it
Virkelig fed og anderledes fantasy. Jeg glæder mig til at læse fortsættelsen😊.
Anna
Oct 01, 2018 rated it really liked it
Inkarnation af Pernille L Stenby er en helt speciel bog. Jeg læser rigtig meget, og størstedelen af de bøger jeg læser er YA fantasy, så jeg har efterhånden set rigtig mange forskellige tag på genren. Alligevel lykkedes det mig med Inkarnation at finde en bog der skilte sig ud fra alle de andre bøger jeg har læst.

Mit første indtryk af Inkarnation var: ‘Wow, sikke et cover! ‘ Bogen er vildt flot og lækker at få i hænderne. Jeg havde set billeder af den før, men at se en flot bog i virkeligheden
...more
Kirsten
Nov 21, 2018 rated it really liked it
3,5
Sissel Moody
Dec 24, 2018 rated it it was amazing
Wow, Pernille 🤩 Jeg er fan !!!
Siri Kragesteen
Jan 03, 2020 rated it it was amazing
En spændende og frisk tilgang til fantasy genren.
Man har svært ved at lægge bogen fra sig, for man er nødt til at finde ud af hvad der sker.
Sidsel Pedersen
Jeg har lige læst Inkarnation af Pernille L. Stenby og den er skøn og grum - altså meget passende læsning i oktober.
Man opdager universet sammen med vores hovedperson Mes. Følger hendes udforskning af verden, som rolle i verden og hendes egen identitet. Vi lærer kun et lille hjørne af verden at kende, men den del vi ser hint af en rig og kompleks verden.
Og så er jeg jo en sucker for bøger om magiske kostskoler :) Dette er dog en jeg helst ikke vil gå på, tak. Helt klart ikke middle grade!
...more
Oneiriad
Mar 31, 2019 rated it really liked it
Shelves: fantasy, lgbt
I found this book a very frustrating read, and at the same time, I think it's one of the better and more original Danish fantasy novels I've come across. The setting is a school of magic in a fantasy universe of about our own tech level (at least they've got internet), and the plot starts when the main character and narrator wakes up in the school morgue. Said main character is - utterly confused. They don't know where they are, their name, their gender, how to eat - let alone how they managed t ...more
Anna W. Christensen
Jan 03, 2019 rated it liked it
3,5 stars ⭐️
Read my review at my website [Link in bio]
EvaLovesYA
Oct 06, 2018 rated it liked it
Also posted on Eva Lucias blog

Tak til Ulven & Uglen for anmeldereksemplaret!

Inkarnation er første bind i Mestenes-serien, som er skrevet af Pernille L. Stenby. Det er Pernilles debut, men det er ikke tydeligt. Det virker så enormt sikkert for forfatteren, både i udførelse, sprog og symbolikken bag det skrevne. Man skal ikke dømme en bog på coveret, men denne her er godt nok smuk, så man kan ikke lade være med at blive draget af den smukke forside. Desuden er der små illustrationer igennem hele r
...more
Christina E. Ebbesen
Sep 11, 2019 rated it really liked it
Det var en interessant worldbuilding og charakterudvikling, hvor man langsomt fra hovedpersonens Point Of View opdager verden.

Der er sådan lidt dark-Hogwarts-vibe :)

Hvis du er til mysterier, og magi-systemer og mere eller mindre dystopiske settings, så prøv denne bog 😄

Den er fortalt fra 1. pers., og personligt er jeg mere til 3. pers. men hovedpersonens, Mes’ stemme er tydelig, og denne bog ville slet ikke virke på samme måde, hvis den havde været i 3. pers, det er det rette valg :)

Jeg synes, de
...more
Kristina Larsen
Sep 13, 2020 rated it really liked it
Den her bog tog rimelig meget røven på mig. Jeg havde fra start af lidt svært ved at finde ud af, hvad det egentlig var for en historie jeg gik ind til. Heldigvis overraskede den positivt på det punkt.
Jeg var ret godt underholdt det meste af tiden, selv om personerne lidt skiftedes til at pisse mig af, og bogen sluttede med for mange ubesvarede spørgsmål. Men skal da helt sikkert læse videre i historien om Mestenes :)
Marie White
Oct 08, 2019 rated it it was amazing
Jeg læste bogen første gang for over 6 måneder siden. Og nu hvor nummer to er ude, tænkte jeg at jeg ville læse dem alle i sammenhæng. Jeg opdager igen nye ting ved bogen. Er vild med den.
Alberte Rydahl
This review has been hidden because it contains spoilers. To view it, click here.
Ida (IG: PleaseJustLetMeRead)
Jeg fastholder min kommentar fra første gennemlæsning;
Wauw.. Gribende, fængende - og nærmest umulig at lægge fra sig!
Jeg knus-elsker denne roman. Den kan virke meget forvirrende i begyndelsen, og det tager noget tid at finde hoved og hale i, hvordan det hele hænger sammen. Dog løser det sig efterhånden, og forvirringen er et godt virkemiddel i denne kontekst - hovedpersonen taget i betragtning.
Dagmar
Jan 09, 2019 rated it it was amazing
Jeg har udfordret mig selv lidt og valgt at læse en dansk fantasy, som jeg faldt for (udelukkende på grund af det utroligt smukke omslag) på Fantasyfestivalen i Esbjerg i september 2018. Jeg fandt den dog først på biblioteket i december, men tøvede ikke et sekund - og blev på ingen måde skuffet. Det er uden tvivl en udfordring at skrive en bog med en hovedperson som denne, men jeg nød historien og fandt den fangende. Jeg ser frem til den næste i serien.
Emilie Andersen
Oct 14, 2018 rated it it was ok
Jeg indrømmer, at jeg endte med ikke at færdiggøre den her bog, fordi jeg simpelthen blev for irriteret over, hvor lidt der skete handlingsmæssigt i forhold til, hvad der tilsyneladende skete på kærlighedsfronten. Jeg kunne egentlig virkelig godt lide tanken bag plottet. Jeg kunne godt lide, at hovedpersonen skulle lære alt at kende og lære at indgå i en verden, hvor denne ikke kendte noget. Jeg kunne også godt lide, at Mestenes krop havde minder, som vældede op engang imellem, for det gav god m ...more
Kathrine Eg
Apr 25, 2019 rated it it was amazing
Jeg er meget begejstret for Pernille Stenbys bog, og jeg havde svært ved at slippe den, da jeg først havde læst to linjer.
Uden at spoile for meget, kan jeg vist godt sige, at hovedpersonen, Mes, har hukommelsestab. Romanen er skrevet med jeg-fortæller, og det betyder, at læseren aldrig ved mere end Mes. Vi er konstant lige så forvirrede som jeget.
Det er en fed måde at opdage universet på, og bogen er fuld af twists og udviklinger, jeg slet ikke havde set komme.
Derudover er jeg vild med den mini
...more
Katrine Skovgaard
Sep 10, 2020 rated it it was ok
Ikke lige min kop te. Jeg synes, der var rigtig mange interessante elementer, men jeg blev simpelthen træt af, at hovedpersonen var så passiv og ikke forstod, hvad der foregik. Det er interessant take, men bare ikke for mig.
Michelle
Apr 07, 2020 rated it it was ok
Jeg nåede simpelthen aldrig igennem den; det er ikke "min" undergenre af fantasy og karakterne irriterede mig helt ærligt for meget. Men der er et par gode plotideer, som man kunne have fået mere ud af som novelle(r) tænker jeg.
Liv Arleth
Mar 13, 2019 rated it really liked it
Mit primære indtryk af den her bog er "overbevisende". Karaktererne er overbevisende, Mestenes reaktioner er overbevisende og fortællestilen er overbevisende. Man følte sig absolut lige så frustreret som Mestenes, fordi vi overhovedet ikke forstår, hvad der foregår. Enormt godt skrivearbejde.
Mette
Sep 25, 2019 rated it it was amazing
En fantastisk original og dyster fantasy med LGBTQ+ karakterer og temaer. Jeg kan slet ikke anbefale den nok!

Læs en fuld anmeldelse på bogbloggen Litteraterne.
Maria Monrad
Dec 12, 2019 rated it really liked it
Fed fed fed bog. Det er svært at sige meget om den uden at spoile, men det var en rejse ind i en super dyster verden med overnaturlige kræfter og overraskende twists..
Bogens Liv
Jul 11, 2020 rated it really liked it
Læs hele anmeldelsen her: https://www.instagram.com/p/B-rhDJNDl... ...more
Charlie
Nov 19, 2018 rated it it was amazing
Shelves: w-gays, fantasy, starters
"Jeg er levende."

Noget i mig havde nok glemt, at det jeg læste var udenfor min normale genre da jeg var halvejs igennem og indså at ja, dette var sgu halvvejspunktet. Så opslugt af karakterenes uro og teorier om den mystiske pige der pludselig er dukket op, fløj det nærmest over hovedet på mig at det var en bog med plot og retning, og ikke en af de der behagende ubehagelige serier der trækker dig helt ind med intet løfte om at slippe. Jeg ønskede heller ikke at blive slapt.

Uden at give for meget
...more
aki
Nov 26, 2019 rated it it was amazing
Jeg havde aldrig troet, at en bog kunne ryste mig så meget. Tak til Stenby for denne fantastiske oplevelse. Jeg ser frem til at blive rystet endnu mere i de kommende bøger.
Randi Nielsen
rated it it was amazing
May 03, 2019
Katrine Jahn Knudsen
rated it really liked it
Jan 10, 2020
« previous 1 3 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Readers also enjoyed

 • Sumpbaronens Rejse
 • Ravnenes hvisken (Ravnenes hvisken #3)
 • Sortedammens Hemmeligheder (Djævlepassagen #1)
 • På vej mod Sophie
 • Ellekongen (Tågespind, #1)
 • Livets blod: En Ravnenes hvisken-fortælling
 • I døden og videre
 • Den sorte enkes by (Rød og blå, #1)
 • Roser og violer (Rosenholm-trilogien #1)
 • Devotstjernes hånd (djævlepassagen #2)
 • Elementprøven (Sprækken til Luscuro, #1)
 • Kvadrantiderne (Spektrum #4)
 • Væddermændenes nat (Et varsel om Storm, #1)
 • Tag gaden tilbage
 • Rosens Akkorder, Luscinias Lyrik 1
 • Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen
 • Den Magiske Sten (Forbandelsen over Laitana, #1)
 • Leoniderne (Spektrum #1)
See similar books…

Other books in the series

Mestenes (3 books)
 • Under huden (Mestenes, #2)
 • Under huden (Mestenes, #2,5)

Related Articles

If you love discovering great stories from new voices, then the past few months have been quite a treat in the world of young adult fiction!...
44 likes · 41 comments