Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Omenatarha eli kertomus huonoista miehistä” as Want to Read:
Omenatarha eli kertomus huonoista miehistä
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Omenatarha eli kertomus huonoista miehistä

3.65  ·  Rating details ·  37 ratings  ·  20 reviews
Apple Cinnamon on mieskurtisaanien aatelia, rikkaiden ja ylhäisten ammattimainen poikarakastaja, jonka väsymättömyydessä huhutaan olevan jotakin yliluonnollista. Strawberry on pankkiirin poika, johon Apple Cinnamon iskee silmänsä. Alkaa säälimätön koulutus, jonka tarkoituksena on koulia Strawberrystä täydellinen mieskurtisaani, todellinen Huono Mies. Will ja Dick ovat Pyhä ...more
Paperback, 260 pages
Published October 2017 by Helmivyö
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Omenatarha eli kertomus huonoista miehistä, please sign up.

Be the first to ask a question about Omenatarha eli kertomus huonoista miehistä

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

Showing 1-30
Rating details
Sort: Default
|
Filter
Magdalena Hai
Apr 30, 2018 rated it it was amazing
Shelves: sf-f, spefi
Kyllä tälle voi iloisesti antaa viisi tähteä. On kohdillaan tyyli ja asenne. Nauroin, kauhistuin, sitten nauroin, jännitin, näin painajaisia ja kauhistuin vähän lisää. Jos kirja olisi ollut pelkästään rehellistä roskakirjallisuutta ja huonojen miesten penetraatiopitoista erotiikkaa, olisin näillä ansioilla antanut neljä tähteä. Viides tulee teoksen yhteiskunnallisesta tasosta: kirjailijalla on oikeaa asiaa ja hän tuo sen esiin mielettömällä vilpittömyydellä ja herkkyydelläkin. K18, ei helposti j ...more
Tuomas Saloranta
Jul 16, 2018 rated it it was ok
Uudemmalla lukemisella tästä kirjasta jäi valitettavan keskinkertainen vaikutelma. Kielellä ja tyyleillä leikkiminen on sinänsä taidokasta, puhekielisten osuuksien ajoittainen ontuminen poislukien, mutta juoni jättää toivomisen varaa. Klassista seikkailukertomusta kaiketi tavoitellaan, kuitenkin vailla kunnollista käsitystä siitä miten vetävä tarina rakentuu, joten jos jännitettä saadaankin ajoittain rakennettua, se lässähtää kerta toisensa jälkeen antikliimaksiin. Henkilöistä Apple Cinnamon ja ...more
Reta Anna Maria
Nov 15, 2017 rated it it was amazing
Erinomainen kirja.
Suvi
Nov 25, 2017 rated it really liked it
Erinomaisen rivo ja häiritsevä teos, jossa on silti sydän paikallaan. Harvoin minua yllätetään aivan tällaisella tavalla. Kirjoitustyyli ei jätä mitään toivomisen varaan.
Erika Vik
Kelosaaren Omenatarha on eheä, hallittu kokonaisuus, joka on kursittu kokoon tutunoloisista aineksista pikanttina persoonallisena lisänään mieskurtisaanit ja heidän maailmansa. Itselleni se oli ennen muuta kuvaus valkoisen miehen edusta, jonka moraaliltaan kyseenalainen – ja siksi hahmona erityisen kiinnostava – kannibaali pukee sanoiksi kirkkaimmin (luku 14.). Mikä lopulta estää yksilöä toimimasta räikeän moraalittomasti, jos seurauksista ei tarvitse kantaa vastuuta ollessasi tietyn ihmisryhmän ...more
Maarit
Kiehtovan ällöttävä, ällöttävän kiehtova. Miesrakastajia, rakastajamiehiä, yhteiskunnan epäkohtia ja sitä itseään (prnoa). Ja sitten vielä makaabereja lisäyksiä, jotka taatusti aiheuttavat kauhun väreitä herkimmille ja mahdollisesti myös ei-niin-herkille. Olisi saattanut mennä ohi, nyt ei, kiitos päivitysvirrassa vilahtaneen arvostelun. Osui ja upposi, vaikken tämän tyyppistä kirjallisuutta ole aivan hirveästi aiemmin lukenut (de Sadet kylläkin).
Kaisa Ranta
Nov 18, 2017 added it
Shelves: 2017, owned
Mainio! Koiraskurtisaani Apple Cinnamon, hyväksikäytettyjä koulukotipoikia ja taistelua kaksinaismoralismia vastaan 1900-luvun alun Lontoossa. Poikarakkautta ja keuhkotautia. Dickensiläisiä kohtauksia ja pornografiaa. Omintakeinen ja ehdottoman virkistävä kirja.
Jenny
Nov 27, 2018 added it
Shelves: suomikummahaaste
Kuihtunutkin ruusu on joskus kokenut onnen, mutta vain yläluokkaiset miehet tohtivat rietastella herra Cinnamonin ihmeellisessä huoneessa.
Essi
Feb 01, 2018 rated it it was amazing
Tämä vei kyllä mukanaan! Upea tunnelma, jännä juoni, ylevyyttä ja alevuutta juuri hyvässä määrin molempia. En meinannut malttaa laskea kädestä, kun kerran alotin.
Paula Silvonen
Feb 12, 2018 rated it really liked it
Shelves: finnish-spefi
Vinkeä tapaus, tämä. Mahtavaa lukea tekstiä, josta välittyy tällainen kirjoittamisen ilo.
Jenna
Takakannen perusteella odotin kirjalta melko paljon, mutta valitettavasti sain pettyä. Päähenkilö oli ärsyttävä, ja välillä tunsin myötähäpeää häntä kohtaan. Oikeastaan pidin vain kahdesta kirjan henkilöstä, ja heidän osansa juonesta oli kaikista antoisinta luettavaa. Kirjassa oli myös, ainakin yksi, täysin järjetön kohtaus. Turhana sivuhuomiona on pakko mainita, että yhdellä My Little Pony- hahmolla on sama nimi kuin päähenkilöllä, mikä on mielestäni melko huvittavaa.
Taru Luojola
May 14, 2018 rated it really liked it
Shelves: ihan-luettavia
Reippaan suorasukainen kertomus jälkiviktoriaanisesta Lontoosta, jossa työläiset ja siirtomaiden asukit ovat kaksinaismoralistiselle yläluokalle pelkkää riistaa. Kirjassa on sitä samaa nautinnollista meininkiä, joka mm. Sarah Watersin varhaistuotannosta tekee niin herkullista — toki sillä erotuksella, että miesten välinen rakkaus on kuvaukseltaan aina paljon rivompaa ja pervompaa. Ajankuva on vahva ja dekadenssi ylitsevuotavaista.
Sanna
Nov 20, 2017 rated it liked it
Erilaista ja outoa- kategoriaan menee. Vaatii ehkä omanlaisensa lukijan, eikä ihan kaikille uskalla suositella.

Aavistuksen jäin kaipaamaan lisää juonenkehittelyä. Alussa luulin, että juonenkäänteisiin olisi satsattu koko ajan enemmän ja enemmän, mutta ihan loppuun asti jännitys ja oivallus ei riittänyt. Tämä kai tarkoittaa että pitempikin olisi saanut olla. Toivoin hetkittäin myös lisää ajankuvaa, se kun olisi ollut niin herkullista.

Tuuli Hypén
Nov 13, 2018 rated it it was ok
Odotin enemmän. Jos kirjasta poistaa sinänsä mielenkiintoiset seksikuvaukset, se jää todella ohueksi. Ajankuva, tapahtumat ja henkilöt ovat selvästi toissijaisia, toisaalta rohkeammin ja viitseliäämmin kirjoitettua rietasteluakin on saatavilla - joskaan ei välttämättä suomeksi, mikä on murheellista.
Reetta Saine
Feb 05, 2018 rated it really liked it
Shelves: 2018, historia, homo, kauhu, lgbt
Charles Dickensin ja Markiisi de Saden prnahtavan iloittelun tuottama rakkauslapsi, jossa on mukana sopivasti kauhuväreitä, melkein liikaakin sitä prnoa ja tietysti luokkasorron pahimmat ilmentymät herkkusuineen kaikkineen.

Nautin hävyttömästi (sic! sic!) lukemisesta - steampunkkarit (vai steampunkeristit :)?) saavat tästä varmasti omat kiksinsä myös.
Katri Alatalo
Nov 21, 2017 rated it it was amazing
Virkistävä sekoitus erotiikkaa, poikarakkautta, historiallista fiilistä, eläväistä kieltä ja yhteiskunnallisia vivahteita. Apple Cinnamon on erinomainen hahmo. Koko kirjasta hohkaa sellainen tunne, että nyt on tehty juuri sitä mitä halutaan, pyytelemättä anteeksi keneltäkään. Jee!
Kekripper
Oct 12, 2018 rated it really liked it
Överiä, esteettisesti miellyttävää, välillä ällöttävää. Tarkempi arvio blogissa:
https://idioottiteoria.blogspot.com/2...
Tui
Jan 29, 2018 rated it really liked it
Aivan mahtavaa kieltä, leikkisää ja hyvällä tavalla omalaatuista. Nautin tämän lukemista paljon.
Desertorum
Nov 22, 2018 rated it really liked it
Jotain todella erilaista.
Maipon
rated it really liked it
Jul 10, 2018
Gabriell
rated it really liked it
May 21, 2018
Sanna
rated it liked it
Mar 16, 2018
Sarin
rated it really liked it
Aug 18, 2018
Satu H
rated it it was ok
Jun 03, 2018
Mirka
rated it really liked it
Jan 08, 2018
Taija
rated it really liked it
Feb 07, 2018
Lrem
rated it it was ok
Apr 02, 2018
Henna
rated it really liked it
Jun 08, 2018
Elina
rated it really liked it
Jun 28, 2018
Eeva
rated it liked it
Feb 05, 2018
« previous 1 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »