Jump to ratings and reviews
Rate this book

Gillar

Rate this book
Vad gillar du? Hundar, hockey eller blåbärspaj? Har du känt det där härliga pirret i kroppen när du är nära den du tycker om? Eller längtat så mycket att det nästan gör ont I den här boken kan du läsa 20 korta berättelser skrivna av olika författare. Alla handlar om hur det är att gilla någon eller något, så där extra mycket. Här får du träffa Jerry som är kär och Vida som inte vill rita sin familj. Du får veta varför Julia är ledsen på sin födelsedag, varför Jimmy inte vill kramas och vad som händer när Wilmas hemlighet avslöjas. Och hur lycklig man kan bli av att få snö innanför tröjan.

125 pages, Paperback

Published January 1, 2017

Loading interface...
Loading interface...

About the author

Åsa Ringdahl

6 books9 followers

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
2 (100%)
4 stars
0 (0%)
3 stars
0 (0%)
2 stars
0 (0%)
1 star
0 (0%)
Displaying 1 of 1 review
Profile Image for Jessika Lilja.
Author 9 books10 followers
June 2, 2019
En bok som gör dig varm i hjärtat och innehåller noveller speciellt skrivna för barn i åldern 6-9 år.
Novellerna är skrivna av 20 olika författare med illustrationer av Johanna Sandberg som fint knyter ihop boken. Boken handlar om livets små glädjeämnen där varje novell har utgångspunkt utifrån att gilla eller älska någon eller något alldeles särskilt. Novellerna är underbara och innehåller både skratt och glädjeämnen, men också dilemman och svårigheter att prata vidare om med barnen.

De noveller som i mitt tycke sticker ut som mest läsvärda är Sissel Myrups "Julia" om en flicka som varit med i en olycka och blivit rullstolsburen men som tar sig vidare i livet med hjälp av kärlek från oväntat håll, och Åsa Ringdahls "Alvas perfekta dag" om passionen för att spela hockey, och Karin Stenfeldts "Farmor och stjärnorna" om hur en tråkig kväll kan förvandlas och väcka intresse för något nytt att gilla i alldeles rätt sällskap.
Displaying 1 of 1 review

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.