Jump to ratings and reviews
Rate this book

دخترانه‌های درگوشی

Rate this book
کار از دخترانه ای دورهمی شروع شد ، دورهمی دخترانه پسادانشجویی!
یکی یکی از تجربه های دوران دانشجویی گفتیم، نوشتیم و برای هم خواندیم، خندیدیم، حسرت خوردیم، بغض کردیم و .. تا شما فقط بخندید،بی بغض، بی حسرت و بی شکست..
این هم از بداقبالی ما دهه شصتی هاست، زمان ما که از این تجربه های هلو و ساندویچی خبری نبود. با این حال، برای شما " امیدوارانه " نوشتیم تا به جانتان بنشیند و به کارتان بیاید.
این کتاب اگر برای شما مجموعه ای از داستانک است، برای ما خاطره و نتیجه عمرمان است. به قول معروف کتاب را یهویی نخوانید. آن را مزمزه کنید و با خاطرات و حرف های درگوشی و یواشکی اش زمان بخرید و جان بگیرید.
این کتاب حاصل حرف ها و خاطراتی است که از جانمان کاسته تا بر ذهن و قلممان جاری شود. با دخترانه های درگوشی مهربان باشید که حاصل "آه" های زندگی دانشجویی ماست.
زندگی دانشجویی و غیر دانشجویی تان بی آه!

216 pages, Paperback

Published January 1, 1395

1 person is currently reading
18 people want to read

About the author

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
4 (40%)
4 stars
1 (10%)
3 stars
3 (30%)
2 stars
1 (10%)
1 star
1 (10%)
Displaying 1 of 1 review
111 reviews2 followers
March 31, 2023
یک تجربه‌نگاشت دقیق و خودمانی از نشر مهرستان(قبسات)، برای دانشجویان سراسر کشور است. خاطراتی که سرشار از گریه‌ها و خنده‌ها و ترس‌ها و هیجانات و البته درس‌های زندگی محصلی است.
اگر دوست دارید قبل از مشروط شدن، زیر‌ و‌ بم اخذ واحد را یاد بگیرید؛ یا اگر قرار است تا چند وقت دیگر به خوابگاه‌های پرماجرا پا بگذارید؛ یاحتی‌ اگر دوران دانشجویی‌تان تمام شده و دلتان هوای سلف و راهروهای دانشگاه و اتاق بسیج و...را کرده، کتابرسان، این کتاب را که حاصل روزها و لحظات نویسنگان گروه شمسه است به شما پیشنهاد میکنم.
«دخترانه های درگوشی» را از طاقچه دریافت کنید
https://taaghche.com/book/125399
Displaying 1 of 1 review

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.