Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Sekai o Kowasu Tabi (When Your Love Saves Me)” as Want to Read:
Sekai o Kowasu Tabi (When Your Love Saves Me)
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Sekai o Kowasu Tabi (When Your Love Saves Me)

liked it 3.0  ·  Rating details ·  2 Ratings  ·  1 Review
pada hari upacara penerimaan murid baru SMA, Ryoko mengalami kecelakaan yang menyebabkan lututnya cedera.

Ryoko pun terpaksa berhenti Karate. Saat dalam komdisi seperti itu, Samejima si 'Perfect Boy', datang mendekati Ryoko

Contents:
- When Your Love Saves Me
- I Dream of Spring
- Two People Who are Baby Talk (Special story)
Paperback, 186 pages
Published February 9th 2015 by M&C! (first published 2013)
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Sekai o Kowasu Tabi, please sign up.

Be the first to ask a question about Sekai o Kowasu Tabi

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-7)
Rating details
Sort: Default
|
Filter
Rahmah
Sep 19, 2016 rated it liked it
Shelves: manga, my-own, fujio-nami
Untuk manga ini, kurang begitu paham dengan jalan ceritanya. Entah karena translatenya atau karena one shot jadi terlalu singkat ceritanya -_- Ada typonya sih, trus banyak titik titiknya XD

Ditambah ada (view spoiler) #uknowhatimean. Kurang suka sih, padahal sebelumnya berharap nggak bakal terjadi hal kayak begitu di komik Fujio-sensei *sadar woyy, di sana emang udah besbas hal kayak gitu*.

Paling suka cerita ke-2, I Dream of Spring. Begitu.
Rate
...more
Pornchanan
rated it liked it
Sep 16, 2017
Namra Ayesha
marked it as to-read
Oct 07, 2017
Kitsune
marked it as to-read
Nov 29, 2017
Thảo Châu
marked it as to-read
Jul 03, 2018
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »