Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Papmachéreglen - og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling” as Want to Read:
Papmachéreglen - og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Papmachéreglen - og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling

4.02  ·  Rating details ·  931 Ratings  ·  72 Reviews
"Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive lykkelig, og hvad man endelige ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel, og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt." Kærligst Hell ...more
Paperback, 202 pages
Published October 10th 2016 by Gyldendal (first published 2016)
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

Be the first to ask a question about Papmachéreglen - og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30)
Rating details
Sort: Default
|
Filter
Simone Hagemann
Apr 08, 2017 rated it really liked it
Jeg fik så meget mere ud af denne bog, end jeg nogensinde havde regnet med, jeg ville. Jeg skal virkelig være bedre til at putte glimmer på og acceptere, at jeg ikke kan være STE til alt.
Louise
Jan 18, 2017 rated it it was amazing  ·  review of another edition
Jeg er vokset op med Hella Joofs fantastiske personlighed på TV. En glad, energisk og sprælsk kvinde.
Og denne bog er Hella i en nøddeskal! Den er underholdende, hylende morsom, underfundig, rørende og velskrevet. Den her bog skal på yndlings hylden!
Men pas på, det kan være bestemt udfordrende når man læser birkes reglen, i stillezonen i toget, og man til sidst griner alt for højt og forretningsmanden ved siden af spørger hvad der er så sjov.
Jeg elsker den her bog!
Tak og glimmer på og op på kam
...more
Rikke
Feb 18, 2017 rated it really liked it  ·  review of another edition
Den helt rigtige bog på det helt rigtige tidspunkt. Jeg kan varmt anbefale Hellas fine betragtninger til alle, der er lidt trætte af tilværelsen, brokker sig lidt for ofte, og på en eller anden måde har brug for livsråd serveret med en sund dosis uhøjtidelighed.

Og på en eller anden måde, føler jeg mig lidt klogere efter endt læsning. Glimmer på!
Hannah Aurora Almstrup
Dec 08, 2016 rated it it was amazing
Sjov og rar og sød og fin og ægte.
Kim
May 30, 2018 rated it really liked it  ·  review of another edition
Klog og morsom og selvudleverende. Kunne godt undvære digtene, men ellers en god bog
Sarah Reffstrup
Apr 11, 2017 rated it really liked it
Shelves: non-fiction
Bare yay! <3
Filosofia Stine Nordskov Hansen
En fornøjelse af sandheder - glimmerpust til læseren.
Janni Christensen
Sep 04, 2017 rated it really liked it
Humoristisk, underholdende, informerende og inspirerende
Louise
Nov 29, 2017 rated it it was amazing
Shelves: favorites, read-2018
En forrygende, fantastisk bog, der næsten tvinger én til at stoppe op og slippe ens negative tanker. Og for fremtiden håber jeg, at jeg aldrig vil stoppe med at smile, når jeg ser at min bedre halvdel har efterladt et håndklæde på gulvet - det er jo bare en blomst i vand!
Regina
Mar 26, 2018 rated it it was amazing  ·  review of another edition
En bog fyldt med humor og enkelte viftende pegefingre, som helt sikkert skal skrives bag øret.
Jeg lyttede til lydbogen indtalt af Hella mens jeg læste med i bogen. Gav en mere personlig læseoplevelse, for Hella er jo bare en dybt sympatisk kvinde som har noget på hjerte, og lytte til hende; det må man.
Nathalie Feveile
Hvad tager jeg med mig fra den her bog? Drys glimmer på og op på kaminhylden med det. En bog der er hurtig og læse, og man læser den igennem med et smil på læben. Kan varmt anbefale denne bog hvis hverdagen virker grå og trist.
Anne Rieck
Dec 07, 2017 rated it really liked it  ·  review of another edition
Virkelig en sjov og underholdende bog! Jeg fløj igennem og har virkelig moret mig med den, samt fået en masse gode grin.
Kenneth
Jun 05, 2017 rated it really liked it  ·  review of another edition
En fin bog med nogle fine små huskeregler. Desværre synes jeg den var en smule rodet hen i mod slutningen, men alt i alt en hyggelig og morsom bog som giver stof til eftertanke.
Katja | Cherryblossomreads
May 14, 2018 rated it it was amazing
Positiv og opløftende læsning.
Stine Thomsen
Apr 13, 2017 rated it really liked it
Shelves: danish
Selvom jeg måske ikke helt er i målgruppen for denne bog, så kunne jeg ikke lade være med at nyde hvert et ord i den. Hella Joof er bare et af de sjoveste og mest hjertevarme mennesker på denne planet.

TAK - glimmer på, og op på kaminhylden!
Nina
Feb 10, 2018 rated it it was amazing
Shelves: biography
Meget underholdende bog.
Der giver masser af stof til eftertanke.
Jeg kan sagtens forstå, at den har været på bestsellerlisten så længe
Cecilie Halvorsen
Ej men altså. Nå jeg bliver voksen. Sådan rigtig ægte voksen, med egen skilsmisse, dele børn og huslån, da vil jeg være ligesom Hella.

Men nu hvor jeg blot er 27 somre, må jeg tage det af bogen jeg kan bruge til noget, og det er en hel del. Det er lidt ligesom, når man prøver at undgå at lave de fejl ens forældre begik, eller af ens egen datids neuroser. Dem har vi vel alle haft, og har dem nok stadigvæk. Her er det blot skrevet ned i en masse sjove, livskloge regler. Serveret på et sølvfad. Vær
...more
Lene Dreier
Dec 13, 2016 rated it it was amazing
Så mange gode leveregler. En bog jeg vil vende tilbage til hvis livet gør ondt, er skønt, er udfordrende eller noget helt fjerde, for er sikker på der er en regel der passer ind
Katrine Jahn Knudsen
Denne bog var en blandet oplevelse for mig. Mens jeg synes at nogle af bogens regler som eks. Glimmerreglen er gode og nyttige og noget jeg helt sikkert skal blive bedre til stemmer andre regler på ingen måde overens med den person jeg er. Hvilket selvfølgelig er helt okay hver sin person.

Mit problem her er dog at Hella Joof fremstiller denne bog som universelle regler. At sådan er livet. På mange måder giver jeg hende ret. Og på nogle måder ikke. Jeg er ung. Måske er det det. Men jeg tror ikke
...more
Helle Relund
Dec 18, 2016 rated it it was amazing  ·  review of another edition
Hella er så dejlig og klog. Jeg elsker hende, nok fordi hun minder om mig. Ej, men hvor er jeg bare enig med den kvinde. Yndlingsreglerne er pizza-reglen og brokke-reglen. Køb den. Læs den. Lev efter den.
Line
Jun 09, 2017 rated it it was amazing  ·  review of another edition
Hella Joof er en fantastisk kvinde, og det var en sand fornøjelse at læse denne lille bog. Det tog mig ikke lang tid at komme igennem den, men det blev klaret med smil på læben og små grin. Hun skriver i ærligt og åbent om livets regler, som hverken hun eller andre har bestemt, men som er der af en grund. Hun forklarer hvordan vi skal tackle dem, og bruge dem til vores egen fordel.

Jeg elsker konceptet, og jeg var helt vild med dem. Inden bogen var afsluttet, blev flere af reglerne italesat med
...more
Lukas Christensen
May 09, 2018 rated it really liked it  ·  review of another edition
I REALLY loved the first half. I didn’t agree at all with most things mentioned in the last. There were a lot of “lessons”/opinions on cheating and seperation in relationships which shocked me with ignorance, but that’s just me. Ultimately I can’t help but love Hella for her goofy, yet intelligent way of speaking, and she gives extremely helpful advice and life lessons in that first part.

(I’m still laughing about a cocaine joke which alone is totally worth reading the book for. Go see it for you
...more
Denise
Alle kan få noget ud af at læse den her bog! Både unge, voksne og ældre. Hella Joof er en fantastisk kvinde, der formår at sætte ord på alle livets problemer og regler, vi hele tiden går tager stilling til, hvad end det handler om dumme kærester, irriterende bilister eller tarvelige mødre. Hun forklarer på en humoristisk måde, hvordan man bør takle disse situationer på en sådan at måde, så alle kan være med og få gavn af hendes gode råd. Så tak Hella. Med glimmer på!
Neu
Jun 05, 2017 rated it really liked it  ·  review of another edition
Jeg er vild med Hella Joof. Bogen er fyldt med regler om hvordan livet er og ikke hvordan det bør være. Relaterbar og fyldt med anekdoter fra Hella Joofs eget liv. Hørt som lydbog oplæst af Joof selv, hvilket fungerer rigtig godt.
Pernille Verhoog
Jun 24, 2018 rated it really liked it  ·  review of another edition
Dejlig letlæst bog om de små ting man skal huske på i hverdagen, hvis man er ved at køre sur i det. Elsker Joofs pointer om at man skal være taknemmelig også selvom det kun handler om tilbud på kanelsnegle. Og om at man skal " let it go" og komme videre.
Charlotte
Jan 13, 2017 rated it it was ok
Shelves: half-read
Jeg er stor fan af Hella Joof og griner ofte, når hun folder sig ud i radioen eller i TV. Hendes styrke ligger i det mundtlige. Jeg elsker hendes humor og skarpe bemærkninger. Men jeg fik ikke noget ud af denne bog, heller ikke et godt grin.
Frands Ejsing
Aug 06, 2018 rated it really liked it  ·  review of another edition
Muligvis en bog fyldt af banaliteter, men Hella Joof formår at beskrive disse banaliteter på en måde, som virkelig får en til at reflektere og tage ved lære. Super fin bog som alle fortjener at læse og i videst mulige omfang efterleve. Læs den og så glimmer på!!
Mie
Dec 15, 2016 rated it it was amazing
Min nye bibel!!! Hvor er det skønt at lære alle de vigtige regler at kende, så man forhåbentlig kan krydre livet med mere humor, taknemmelighed og ikke mindst masser af glimmer på kaminhylden! For sådan er det bare - det er jo ikke os, der laver reglerne :-D
Susan Harding-smith
Skøn bog med lidt skæve betragtninger af livet. Udover at underholde giver Hella meget af sig selv og deler velvilligt ud af sine livserfaringer. Her både grines og læres.
Julie Persson
Sep 18, 2017 rated it it was amazing
Elsker den der er både gode og mindre gode regler men er vild med det med pyt og put glimmer på det vil jeg forsøge.
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
28 followers
Hella Joof, født 1962, er komiker, skuespiller, instruktør og forfatter. Hella Joof blev kendt i offentligheden først i comedy-showet Lex & Klatten (sammen med Paprika Steen, Martin Brygmann og Peter Frödin) og senere Det Brune Punktum. Derudover er Hella Joof kendt og elsket for sin produktion af børne-tv, heriblandt ”Bullerfnis” og ”Far, mor og Blyp”.

Hella Joof debuterede som filminstruktør
...more
More about Hella Joof

Nonfiction Deals

 • Platform: Get Noticed in a Noisy World
  $9.99 $2.99
 • How to Write a Sentence: And How to Read One
  $10.49 $1.99
 • Hidden Figures
  $7.99 $1.99
 • Pocket Prayers: 40 Simple Prayers that Bring Peace and Rest
  $2.99 $0.99
 • Manifest Your Destiny: Nine Spiritual Principles for Getting Ev
  $11.74 $1.99
 • A Three Dog Life
  $9.99 $2.99
 • Mountains Beyond Mountains: The Quest of Dr. Paul Farmer, a Man Who Would Cure the World
  $14.99 $1.99
 • Embers of War: The Fall of an Empire and the Making of America's Vietnam
  $14.99 $2.99
 • How Children Succeed: Grit, Curiosity, and the Hidden Power of Character
  $10.99 $2.99
 • Happiness: A Guide to Developing Life's Most Important Skill
  $7.99 $2.99
 • Everything I Want to Do Is Illegal: War Stories from the Local Food Front
  $5.99 $1.99
 • My Glory Was I Had Such Friends: A Memoir
  $10.99 $1.99
 • Say Goodbye to Survival Mode: 9 Simple Strategies to Stress Less, Sleep More, and Restore Your Passion for Life
  $6.99 $0.99
 • The War of Art
  $9.99 $1.49
 • Spoiler Alert: The Hero Dies: A Memoir of Love, Loss, and Other Four-Letter Words
  $13.99 $1.99
 • Abigail and John: Portrait of a Marriage
  $14.99 $1.99
 • Casino: Love and Honor in Las Vegas
  $19.99 $2.99
 • The Success Principles: How to Get from Where You Are to Where You Want to Be
  $10.99 $1.99
 • The Hidden Reality: Parallel Universes and the Deep Laws of the Cosmos
  $14.99 $2.99
 • I'd Rather Be Reading: A Library of Art for Book Lovers
  $9.99 $1.99
 • The Girl With No Name: The Incredible True Story of a Child Raised by Monkeys
  $17.99 $1.99
 • The World of Lore: Monstrous Creatures
  $11.99 $1.99
 • Helmet for My Pillow: From Parris Island to the Pacific
  $10.99 $1.99
 • America's Women: 400 Years of Dolls, Drudges, Helpmates, and Heroines
  $14.99 $1.99
 • The Good Girls Revolt: How the Women of Newsweek Sued their Bosses and Changed the Workplace
  $9.99 $2.99
 • Dancing in the Glory of Monsters: The Collapse of the Congo and the Great War of Africa
  $11.99 $3.99
 • Dear Bob and Sue
  $6.99 $2.99
 • Hello Mornings: How to Build a Grace-Filled, Life-Giving Morning Routine
  $9.99 $2.99
 • Girl Sleuth: Nancy Drew and the Women Who Created Her
  $13.99 $1.99