Jump to ratings and reviews
Rate this book

یاران ناب 12: آقا سید مجتبی

Rate this book
حدود 60 خاطره از همرزمان، دوستان و بستگان سردار شهید سید مجتبی هاشمی درباره ویژگی های شخصیتی و نقش او در فرماندهی جنگ های نامنظم در جبهه جنوب کشور، در این اثر جای گرفته اند.

این خاطرات به صورت موضوعی، با تکیه بر گفت وگوهای موجود از دوستان و همرزمان این سردار شهید، آثار منتشر شده سپاه پاسداران، نرم افزارهای مرتبط با شهید هاشمی و با توجه به نیازهای کنونی مخاطبان، انتخاب شده اند.

تصاویری منتشر نشده از شهید سید مجتبی هاشمی، نیمی از حجم کتاب «آقا سد مجتبی» را دربرگرفته و در کنار خاطرات، قابل مشاهده اند. این اثر در آینده ای نزدیک و به همت نشر یا زهرا(س) به چاپ می رسد و در میان مجموعه کتاب های «یاران ناب» وارد بازار نشر خواهد شد.

سید مجتبی هاشمی، سال 1319 در تهران متولد شد و پس از اتمام تحصیلات دبیرستان به ارتش پیوست و به دلیل قدرت بدنی، به عضویت نیروهای ویژه کلاه سبز درآمد، اما پس از شناخت ماهیت رژیم شاهنشاهی از ارتش خارج شد.

وی پس از ورود امام خمینی (ره) به ایران، عضو کمیته استقبال از امام(ره) شد و با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، به سوی جبهه های جنوب رفت و در مدرسه «فداییان اسلام» شهر آبادان، اولین نیروی نامنظم یا ستاد فداییان اسلام را فعال کرد.

فعالیت های موفقیت آمیز شهید هاشمی باعث شد که سرانجام در آستانه ماه مبارک رمضان سال 1364، مورد سوءقصد گروهک منافقین قرار گیرد و به شهادت برسد.

111 pages, Paperback

First published January 1, 1392

5 people want to read

About the author

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
2 (50%)
4 stars
1 (25%)
3 stars
1 (25%)
2 stars
0 (0%)
1 star
0 (0%)
Displaying 1 of 1 review
Profile Image for اویس قرنی.
122 reviews33 followers
July 18, 2015

این کتاب برای من که در طول 1 ساعت همه اش را خواندم، بسیار کنجکاو کننده بود تا کتاب دیگری را که در باره ی آقا سید مجتبی میشناسم، بخوانم.

این شهید به نظر یکی از نمونه های مدیریت ایمانی و اسلامی است.
همه جور آدمی را به خود جذب ومدیریت می کرد.
از عبد صالح تا معتاد و چاقوکش. همه را در کنار هم دیگر در راستای اهداف الهی ره راه انداخت.
باید بیشتر بخوانم.
خیلی فوق العاده بود.
خیلی.
توصیه میشود.
به همه.
ایکاش از او حداقل یک فیلم می ساختند که اگر می ساختند ....
Displaying 1 of 1 review

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.