Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Kekasih Terbaik” as Want to Read:
Kekasih Terbaik
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Kekasih Terbaik

by
3.83  ·  Rating details ·  100 ratings  ·  6 reviews
Kau telah mengenalnya, sejak kalian bisa sama-sama membaca aksara, sejak jemari-jemari kecil milikmu dan miliknya berhasil menghitung angka satu sampai sepuluh. Bertahun-tahun berlalu dan kamu tak bisa menahan diri untuk tidak mencintainya. Dia telah jadi segalanya bagimu. Sayangnya, kamu bukan segalanya bagi dia. Kau menganggap dia kekasih terbaikmu. Sayangnya, kekasih te ...more
Paperback, 260 pages
Published November 7th 2014 by Loveable
More Details... Edit Details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Kekasih Terbaik, please sign up.

Be the first to ask a question about Kekasih Terbaik

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

Showing 1-30
Average rating 3.83  · 
Rating details
 ·  100 ratings  ·  6 reviews


More filters
 | 
Sort order
Start your review of Kekasih Terbaik
Shuhada Ramli
Apr 23, 2017 rated it really liked it
[SPOILER ALERT!!!]

Apa yang saya baca semalam? KEKASIH TERBAIK karya Dwitasari.

Zera cintakan Yoga. Yoga ialah childhood bff Zera since small until then. They were still together. Tapi Yoga tak cintakan Zera. Yoga cintakan Tasya. Yoga friendzoned Zera. Zera menderita, makan hati, makan brain just like zombie.

Doni cintakan Zera, being friendzoned once. Tried for the second time romantically, dia dapat pacaran sama Zera.

Yoga dump Tasha to be with Della. Della friendzoned Yoga because of Della sudah
...more
Lievadiar
Jun 01, 2017 rated it it was ok

Sebelum baca cek di Goodreads, eh untung yg kupunya (terbitan Loveable) covernya lumayan dari yg satunya (yg nongol di Goodreads), dan untungnya lagi ini sih gratis 😅

Kisah cinta yang rumit antara Zera-Yoga-Doni-Tasya. Zera mencintai Yoga dari dulu, tapi Yoga tidak tahu. Sedangkan Doni pernah menembak Zera, tapi ditolak. Dan Yoga tiba-tiba pacaran dengan Tasya, None Jakarta yang terkenal itu. Zera mah apa atuh. Makin remuk aja hatinya, apalagi semenjak pacaran dengan Tasya seolah-olah Zera tak ad
...more
Yuanita Intan
Dec 09, 2016 rated it it was ok
1.5 bintang sebenarnya. Mixed feeling sih sama buku ini.

Kebetulan saya bacanya yang terbitan penerbit Loveable. Ada dua hal yang pengen saya komentari soal penerbitannya.

1. Seumur-umur saya nggak pernah sesyok ini baca blurb sebuah buku. Lho itu kok endingnya diceritain di blurb? Saya ga salah baca kan? Bentar, itu beneran endingnya diceritain di blurb? Hahaha. Pengalaman yang unik.

2. Typo-nya banyak bener. Terus kadang nama tokoh suka ketuker. Ini buku udah dilewatin editor belum ya? Untung bu
...more
Abdul Azis
May 12, 2015 rated it did not like it
Drama tingkat Dewa. pffffffttttt.....
ade_reads
Jan 24, 2015 rated it really liked it
Romantis dan mengharukan :)

Review lengkap saya bisa dibaca di http://deebacalah.blogspot.com/2015/0...
...more
Aisyah Rahmadani
Apr 05, 2015 rated it liked it
We just can't handle it... Love and time
Faradhiba Hutami
rated it it was amazing
Nov 18, 2016
Imas Meilani
rated it it was amazing
Sep 20, 2017
Ananti Devi
rated it it was ok
Dec 11, 2015
Sarah Syifa
rated it it was amazing
Mar 12, 2015
Annshfly
rated it it was amazing
Mar 17, 2015
Regina Sinta
rated it liked it
Jul 04, 2017
Sahran Aziiz
rated it really liked it
Mar 18, 2018
Yuan Nerind
rated it it was amazing
Jan 24, 2016
Mikha Leani Kanyette
rated it it was amazing
Aug 20, 2016
Belek
rated it it was amazing
Dec 18, 2018
Givinaar
rated it liked it
Apr 21, 2018
Savira
rated it it was ok
Nov 16, 2016
Fitria
rated it it was amazing
Nov 19, 2016
Falfany Fitri
rated it liked it
Jan 31, 2015
Asri Asri
rated it it was amazing
Oct 17, 2015
Muhammad Arifin
rated it it was amazing
Dec 03, 2015
Tanti
rated it really liked it
Feb 18, 2015
Diva
rated it liked it
Apr 05, 2019
Asainar
rated it it was amazing
Jan 21, 2019
Sylke Laucereno
rated it it was ok
Mar 19, 2015
Nadya Salsabilla
rated it it was amazing
Jan 30, 2015
Vicha
rated it liked it
May 13, 2015
Ratridewidn
rated it it was amazing
Jan 23, 2016
Grecia Padla
rated it it was ok
Jul 30, 2017
« previous 1 3 4 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Readers also enjoyed

  • Bangkok: The Journal
  • Oppa & I: Love Missions
  • Selama Kita Tersesat di Luar Angkasa: Kumpulan Cerita Absurd
  • Catatan Juang
See similar books…

Related Articles

Emily Henry has published multiple novels for young adult readers, from her 2017 debut love story, The Love That Split the World, to 2019's Hello...
95 likes · 17 comments