Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Slagteren i Liseleje” as Want to Read:
Slagteren i Liseleje
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Slagteren i Liseleje

by
3.65  ·  Rating details ·  155 ratings  ·  22 reviews
Veloplagt og frygtelig grum fortælling fuld af overraskelser, tilsat lige dele suspense og sort humor. Kontrasterne går hånd i hånd gennem handlingsmættede historie. En historie, der tager sit udgangspunkt i en virkelig nordsjællandsk kystby, men dog bevæger sig i tid og rum og hele tiden på kanten af det sandsynlige. Bag kærligheden lurer ondskaben. I hjertet af ...more
Paperback, 255 pages
Published September 25th 2013 by Tiderne skifter
More Details... Edit Details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Slagteren i Liseleje, please sign up.

Be the first to ask a question about Slagteren i Liseleje

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

Showing 1-30
Average rating 3.65  · 
Rating details
 ·  155 ratings  ·  22 reviews


More filters
 | 
Sort order
Start your review of Slagteren i Liseleje
Maria Johansen
Sep 14, 2019 rated it it was amazing
Judith Abild Behring vimser rundt i sommerhuskvarteret i Liseleje. Her passer hun sin have og hunden Hannibal, mens hun holder sig beskæftiget med hjemmebag og sylte. Hun er den rare ældre dame, som altid emmer af overskud og omsorg for kvarterets beboere, og man ved hun står klar med kringle og kaffe, hvis man kigger forbi. Selv kvarterets tre drukkenbolte, som holder til i læskuret, er velkomne hos Judith, som rummer alle Guds børn.
Men vi skal lige en tur tilbage i tiden. Vi skal til
...more
Kim
Oct 20, 2018 rated it really liked it
Grum og sjov og absurd. Dyster, mørk og skarp.
Lida Wengel
Nov 20, 2017 rated it really liked it
Underholdende, velskrevet, absurd og sjov krimi
Lone Damgaard
Jun 13, 2018 rated it really liked it
Ane Riel er gået hen og blevet en af mine favoritforfattere. Hun forstår at holde læseren på stikkerne med overraskende plot og små detaljer. I denne roman får hun snøret skæbner sammen på behændig vis og selv om den på ingen måde har så tungt et budskab som “harpiks” er den underholdende og genkendelig.
Cynnamon
Krimi ist meines Erachtens nicht die Kategorie, in die dieses Buch gehört. Ich würde es eher als Psychogramm sehen, das erklärt, wie es zur verkrüppelten Persönlichkeit der Protagonistin kommt.

Das Buch ist nicht schlecht geschrieben und enthält auch immer wieder Situationskomik. Meine eher schwache Wertung rührt daher, dass ich mit der Protagonistin einfach nicht warm werden konnte, sie von Seite 1 an richtiggehend verabscheut habe.
Gerda Bruhn
Jul 29, 2018 rated it it was amazing
En velskrevet og meget anderledes krimi / psykologisk thriller. Bogen handler om den tilsyneladende venlige og elskværdige ældre dame Judith. Ud over hende præsenteres læserne for en række andre godt beskrevne personer i den idylliske ferieby Liseleje. Under overfladen er det så som så med idyllen, og Judith viser sig at være alt andet end hvad hun udgiver sig for.
Bogen er spændende, fyldt med sort humor og den tager en del uventede drejninger undervejs. Og selv om det er ren fiktion, får den
...more
Joan Dansberg
Oct 10, 2019 rated it really liked it
Uh, den var grum, og selv om jeg undervejs flere gange gættede næste step, var det alligevel virkelig skrækkeligt at læse. Ane Riel fører sin pen så sikkert, hun ved præcis, hvor hun fører os hen. Kan kun anbefales.
Bebs Andersen
Sep 29, 2019 rated it liked it
Undervejs rigtig velskrevet. Gode personbeskrivelser. Makaber på den morsomme måde. Men plottet er lidt tyndt.
Bjørnebok
Link til omtale på bloggen min:
https://bjornebok.bloggnorge.com/2019...
Maja
Aug 10, 2019 rated it it was amazing
Læst som lydbog (udmærket oplæst af Liselotte Kroager). Virkelig skarp, grotesk historie. God underholdning.
Horrorbiene
Sep 22, 2016 rated it liked it  ·  review of another edition
Shelves: crime
Na wenn das der „beste dänische Krimi des Jahres“ ist, dann möchte ich die anderen nicht lesen. Denn für mich ist dieses Buch weder ein Krimi, noch gut. Das liegt vor allem an meinen unerfüllten Erwartungen. Bei einem Krimi erwarte ich meist einen oder zwei Kriminalermittler. Ich habe auch schon gute Krimis gelesen, bei denen es die nicht gab, aber dann gab es zumindest einen Mord oder eine Leiche. Doch auch das gibt es hier nicht.
Hier gibt es nur Judith, eine ältere Dame und ehemalige
...more
Lars Poulsen
Nov 01, 2015 rated it it was amazing
Som læser, kan jeg ikke lade være med at blive lidt bekymret over en forfatter der kan udtænke en handling som den Ane Riel lader udfolde sig i "Slagteren i Liseleje". Men hvis man kan være bekymret på den gode måde, så er det hvad jeg er. For bogen er genial. Vanvittig, grotesk, morsom, og helt igennem genial.

Judith, en ældre dame i Liseleje, kaster sin kærlighed på byens lokale drukmåse. Hans, Christian og Andersen, der hver dag sidder i parkens læskur og drikker, bliver genstand for Judiths
...more
Stina
Feb 12, 2014 rated it it was amazing
Shelves: krimier
Slagteren i Liseleje bliver på årets krimimesse i Horsens, tildelt prisen for den bedste debutant indefor krimi/spænding i 2013. Hvilket i sig selv er specielt, idet forfatteren slet ikke har skrevet en krimi, men en roman :)

Og lad mig slå fast med det samme: det er så absolut ikke en gængs krimi, og så alligevel er jeg tilbage i Maria Langs fantastiske univers, med koldblodige handlinger og "gode" gammeldags mord på menuen :)

Bogen er utrolig velskrevet, alle personer og omgivelser er levende og
...more
Jeannette Andersen
Sep 23, 2016 rated it really liked it
Recommends it for: everybody
Recommended to Jeannette by: customer
Shelves: 2016
This review has been hidden because it contains spoilers. To view it, click here.
Knut Sigurd
Dec 18, 2015 rated it did not like it
Shelves: mobsen
Ikkje noko særleg. Blomstrete og ordrik, men fantasilaus prosa med nokre ålreite men forserte vitsar. Forteljaren gottar seg litt for mykje, og kva skal vi få ut av denne soga om ei psykopatisk eldre dame, kva er greia med den psykopatiske sosialklatrande livsløgnarmora og dei beliggerent ghouls i skuleverket? At dei har forma Judith er klart nok, men gjer dei anna enn å fylle sider i boka? Somme element er gode, men dei heng ikkje saman til god roman
Lisa Hartmann Jensen
Don't know what I expected but my expectations was very far from what the book contained - in a good way.
The main character is extremely creepy to start with and gets more and more creepy during the book. And her reasons for acting like she does is way darker and more mysterious than I thought possible.
This book is basically a description of how badly you can screw up your kid as a parent - and that is a lot!
Bjørg Motzfeldt
Aug 23, 2014 rated it it was amazing
Shelves: read-2014
Hold da op en bog. Jeg blev overrasket igen og igen :D Det er en gruopvækkende spændende og ret finurlig bog, som klart har nogle morsomme øjeblikke ind i mellem :D Klart anbefalesværdig.
Robin Ova
Oct 30, 2017 rated it it was amazing
Vidunderlig skør fortælling om en fin dame der tager sagen i egne hænder og rydder lidt op i samfundet.
Lotte Jacobsen
Mar 25, 2015 rated it really liked it
Meget skæv og humoristisk krimi. Underholdende
Jørgen Rasmussen
Feb 26, 2019 rated it liked it
Sort og humoristisk roman om et menneske, der ikke kom så godt fra start her i liver. Foregår på Peter Bangsvej og i Liseleje
Caroline Storr-Hansen
rated it really liked it
Aug 16, 2016
Sascha Kruse
rated it it was amazing
Jan 19, 2020
Karsten B-K
rated it liked it
Nov 05, 2019
Aino Aalykke
rated it liked it
Apr 08, 2017
Tine Madsen
rated it really liked it
Jul 15, 2016
Julie
rated it really liked it
Oct 06, 2016
Annegrethe Skov
rated it liked it
Apr 08, 2016
Marlene
rated it it was ok
Aug 02, 2018
Anita
rated it it was ok
Jan 20, 2020
Svend Home
rated it it was amazing
Nov 21, 2019
« previous 1 3 4 5 6 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Readers also enjoyed

  • Frank vender hjem
  • En Lykkelig Slutning
  • Offer 2117 (Afdeling Q, #8)
  • Vinterland (Martin Juncker-krim, #1)
  • Hvor der er fugle
  • Tyverier
  • Folk med ångest
  • Hyttebok frå helvete
  • Og sådan blev det
  • Dvalan (Flickorna och mörkret, #3)
  • Silvervägen
  • Sygeplejersken
  • Noget for noget
  • Pigen under træet
  • Gennem natten og vinden
  • Når hjertet er en elpisker
  • Dronen (Marian Dahle, #2)
  • Ama'r Halshug
See similar books…
62 followers
Ane Riel is a Danish author of three novels.
Her popular literary breakthrough came with her second novel RESIN (2015), which was enthusiastically received by Danish critics and is now enjoying praise internationally. In the UK it was picked as one of the Best Books of 2018 by The Guardian, The Telegraph and The Daily Express. In Holland it was #5 on NRC's list of best translated fiction novels of
...more