Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Mr. Simple - Inspired by Super Junior” as Want to Read:
Mr. Simple - Inspired by Super Junior
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Mr. Simple - Inspired by Super Junior

4.44  ·  Rating details ·  16 Ratings  ·  3 Reviews
Bercerita mengenai Cho Kyujong, seorang pemuda penyuka game dan pintar Matematika, yang tinggal bersama sepupunya di desa. Menyukai Haera, seorang gadis bisu yang membantu di pertanian keluarganya. Apa yang akan dilakukan Kyujong ketika gadis yang disukainya ternyata mencintai sepupunya, Kwon Hyunwoo?
Paperback, 228 pages
Published July 2012 by Cable Book
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Mr. Simple - Inspired by Super Junior, please sign up.

Be the first to ask a question about Mr. Simple - Inspired by Super Junior

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-10)
Rating details
Sort: Default
|
Filter
Maddy Pertiwi
Jun 21, 2013 rated it liked it
Shelves: inspired-by
Ini adalah buku kedua Arum yang saya baca, bertema Super Junior juga. Sama seperti buku pertama, gak sanggup baca sampai akhir. Beberapa hal yang bikin saya putusin untuk selesai di tengah jalan:
1. Plot yang terlalu maksa. Jatuh cinta yang terkesan dipaksakan. Kenapa tiba2 mereka saling suka gak dijelasin dengan baik.
2. Interaksi antar tokoh kok selalu diawali dengan bentakan. Yah mungkin karena karakternya di suatu desa pegunungan ya, tapi masa gak ada interaksi yang tenang.
3. Karakter yang tid
...more
Dinda Fitria Sabila
Jul 07, 2013 rated it it was ok
It's okay, awalnya aku bingung dengan cast yang bejibun. Sorry rum! hahaha XD
kapan-kapan kalau main kerumahku kita bikin fanfiction duet.
Ceritanya terlalu rumit, dan aku kurang hafal dengan castnya yang selalu saja membuatku mebolakbalik ke halaman introduction.
2 star for this one, sorry :)
Amy Belle
Dec 23, 2014 rated it it was amazing
좋아 ~~~ 슈퍼주니어 사랑해
Flora Angelyca
rated it it was amazing
Sep 20, 2014
Annisa Syauqiah
rated it really liked it
Oct 21, 2013
Mela Hariska
rated it it was amazing
Aug 30, 2014
Pemi Yurdilah
rated it it was amazing
Dec 01, 2014
Shally Edogawa
rated it liked it
Aug 27, 2013
Anita
rated it it was amazing
Oct 27, 2014
Aiza D.
rated it it was amazing
Oct 20, 2014
« previous 1 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »