Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Detektif Conan Vol. 70” as Want to Read:
Detektif Conan Vol. 70
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Detektif Conan Vol. 70

(Meitantei Conan #70)

4.19  ·  Rating details ·  426 ratings  ·  23 reviews
"Saya akan mengembalikan harta Ryoma", demikianlah isi surat tantangan Kid kali ini.

Apakah maksud kid mengirimkan surat tantangan yang tidak biasa itu!? Jangan lewatkan pula penyelesaian kasus The Air On The G String dan kasus baru, anjing setan telah menelan banyak nyawa!
Paperback, 184 pages
Published October 31st 2012 by PT Elex Media Komputindo (first published November 18th 2010)
More Details... Edit Details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Detektif Conan Vol. 70, please sign up.

Be the first to ask a question about Detektif Conan Vol. 70

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

Showing 1-30
4.19  · 
Rating details
 ·  426 ratings  ·  23 reviews


More filters
 | 
Sort order
Beni
Sep 07, 2018 rated it it was amazing  ·  review of another edition
Kaitou Kid and Heiji this was a great volume.
Hana Eka
Aug 29, 2017 rated it it was amazing
Suka dengan ide kasus terakhir. Baru dan membuat penasaran. :)))
Gabriele
Jun 23, 2019 rated it it was amazing  ·  review of another edition
Shelves: detective-conan
Forse il mio volume preferito dell'intera serie: il caso del cane di fuoco mi ha davvero coinvolto e la soluzione è davvero molto ingegnosa. Chapeau signor Aoyama.
Robin
Proper review to follow

One Word Rec.: READ

Rating: 5 🔍🔍🔍🔍🔍

Aoyama Gosho; DETECTIVE CONAN [Meitantei Conan #70]

e/read online; genre: { manga, mystery, shounen }; shelves: |comics, GN, manga, manhua, manhwa|

General Synopsis:
As mentioned above, I am going to write a proper review for this soon, but I have a few books ahead of this one in the queue, so I cannot stop reading DC NOW! That's sacrilege. I have decided to read all the chapters available up to now (we are almost to 1000!) As you can see, I
...more
Hikari
Apr 13, 2014 rated it it was amazing  ·  review of another edition
Detektiv Conan Band 70 - genau nach meinem Geschmack! ;) Der letzte Fall des Vorgänger-Manga wird noch abgeschlossen und dann kommen 2 lange, spannende Fälle.

Zunächst widmen wir uns wieder Kaito KID - hach! Und diesmal ist er auf ungewöhnlicher Mission - er bringt Gegenstände zurück anstatt welche zu klauen. Dazu erfährt man noch eine kleine Neuigkeit über KID, bei der ich etwas lachen musste. Wirklich gut gemacht, Herr Aoyama!

Danach kommt ein wirklich spannender Fall mit Heiji. Dieser füllt den
...more
Shahila
Feb 01, 2013 rated it really liked it
yang paling senang dengan kehadiran KID di volume ini .. udah lama juga dy gak muncul. ditambah lagi kali ini dia gak mencuri, tapi mengembalikan barang curian ibunya dan membongkar kejahatan para penipu barang bersejarah ...

kasus selanjutnya lagi-lagi tentang balas dendam hadeuuuh .. tapi yang kerennya kepala keluarga inubishi itu menamai anak2nya berdasarkan dongeng hakkenden, luar biasa sekali idenya
Efi Nuraini
Nov 09, 2012 rated it liked it
Shelves: manga
kyaaaaaa~ ada Kid the Phantom Thief lagi >.<
kangen deh sama si pencuri ganteng yang satu ini haha

selain ada Kid yang selalu bikin heboh, ada juga case anjing setan yang bikin dag-dig-dug

eh tapi kapan ya ada duel sama kawanan baju hitam lagi? Lumayan kangen juga nih sama kemisteriusan mereka ._.
Rofi
Nov 09, 2012 rated it it was amazing
# kasus The Air On G String berakhir bahagia (simpel dan biasa saja)

# kasus Kaito Kid keren bangetttt... hihi.. saya selalu suka bila ada tokoh Kid, apalagi liat ekspresi conan kalo ada Kid, hhee

# kasus anjing setan juga ramee, ada heiji juga
Ibnu Nashr
Aug 18, 2013 rated it it was amazing
rame uy ceritanya. kaito kid yang biasanya mencuri, kali ini malah mengembalikan barang curian. kerjasama yang apik juga diperlihatkan oleh conan dan hatori sewaktu menyelesaikan kasus yang berbau mistis, padahal sebenernya ilmiah. kompor gas lah.
Monika S. Jelan
May 18, 2013 rated it it was amazing
kasus Air on the G String bikin penasaran pengen dengerin lagunya, jadinya langsung download XD
yeeaahhh KID muncul lagi aaaaaa <3 <3 <3
kasus yang anjing setan awalnya beneran percaya kalo itu bukan rekayasa, hmm nyatanya-_-
Tangorfopper
Purtroppo il caso principale su cui e' centrato questo numero si basa sulla scrittura giapponese e la spiegazione degli indizi e' quindi decisamente ostica per noi occidentali.
Ovviamente la trama principale non si muove di una virgola.
Chiquita Pasaribu
kasusnya rumit. ada bbrp typo di tulisannya.
Mia Priyuantina
Apr 10, 2013 rated it really liked it  ·  review of another edition
suka ma kasus kid kali ini.. yahhh.. at least kid ga pake acara curi2 :)
Fitriane
Paling suka cerita Anjing Setan. Ada legenda dan teka-teki nama tokoh-tokohnya. Jadi tak sabar menunggu lanjutannya di vol 71 :-)
Hida Ajmain™
Jan 06, 2013 rated it really liked it
Shelves: conan-edogawa
makin seru aja + makin tipis (sebbeell).. walaupun agak bosen juga klo ada kasus si "KID", tapi tetep nunggu (udah kluar lagi blum yaa??)
Ignatia Anna
Nov 11, 2012 rated it it was amazing
Shelves: aoyama-ghoso
Always love reading this series. Too bad, they should add more pages I guess
August A.P.
Nov 16, 2012 rated it really liked it
cerita tentang Kutukan Anjing Terbakarnya menarik hingga aku tak mengerti triknya walau sudah dibahas panjang lebar oleh Conan dan Heiji, lalu dengan kasus Kid yang mengembalikan barang curian.
Primadonna
Nov 14, 2012 rated it liked it
Shelves: manga, mystery
Agak2 bosan dengan Kaito Kid, munculnya semakin sering. Ada Heiji juga, jadi masih menyenangkan membacanya.
Marisa Ulfa Vera
keren deh. Itu aja hehe..
Aqmarina Andira
Nov 27, 2012 rated it liked it
It was OK.
Ira Booklover
Dec 11, 2012 rated it really liked it
Shelves: buku-jalan-jalan
Sempat takut pas lagi baca, bukan takut gara-gara kasus anjing setannya, tapi takut kalau-kalau kasus bersambung ke edisi berikutnya. Untungnya tidak *fiuuuh...legaaa*
Septika
Dec 20, 2012 rated it really liked it
Shelves: comics, punya
Ada Kid,,ada Heiji..asiiik :)

kapan sih yg vol 71 terbit?? baca online tetep ga seseru kl pegang komik aslinya hahaa
Rizka
rated it it was amazing
Dec 25, 2012
Iphigenie
rated it really liked it
Nov 26, 2016
Aina Purba
rated it really liked it
Jul 15, 2017
Ravina
rated it it was amazing
Nov 22, 2012
Franzi
rated it liked it
Jan 10, 2015
Pato Myers
rated it liked it
Apr 26, 2019
Alyx
rated it liked it
May 21, 2019
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Readers also enjoyed

  • Girls
  • When Love is Growing
  • Love Mode, Vol. 10
  • Harlem Beat #03
  • Dragon Ball Z, Vol. 20: The New Generation (Dragon Ball Z, #20)
  • Throbbing Tonight Vol. 2
  • Kiss Kiss, Vol. 1
  • 5 Pesan Damai: Lebih Dekat Dengan Ajaran Nabi
  • Kamikaze Kaito Jeanne, Vol. 6
  • Kome Si Belang vol. 1 (Kome, #1)
  • Topeng Kaca - Bidadari Merah 9
See similar books…
832 followers
Gosho Aoyama ( 青山 剛昌) is a Japanese manga artist. He is best known as the creator of the manga series Detective Conan (known in the United States, Canada, and the United Kingdom as Case Closed).

Aoyama made his debut as a manga artist with the work Chotto Matte which was published in the weekly magazine Shōnen Sunday on winter of 1987. Shortly after that, another work by Aoyama, Magic Kaito, was pu
...more

Other books in the series

Meitantei Conan (1 - 10 of 96 books)
  • Case Closed, Vol. 1 (Meitantei Conan #1)
  • Case Closed, Vol. 2
  • Case Closed, Vol. 3
  • Case Closed, Vol. 4
  • Case Closed, Vol. 5
  • Case Closed, Vol. 6
  • Case Closed, Vol. 7
  • Case Closed, Vol. 8
  • Case Closed, Vol. 9
  • Case Closed, Vol. 10