Jump to ratings and reviews
Rate this book

Moe is moe maar voldaan

Rate this book
Het valt tegenwoordig niet mee om een Goede Moeder te zijn. Als Home-Manager ben je constant in de weer om kinderen op tijd naar alle clubjes te brengen, voldoende pretparken te bezoeken en ze allemaal zindelijk, in het bezit van drie zwemdiploma’s, minstens vijf avondvierdaagse medailles en op tijd in bed te krijgen. Je Hulp-Moedert wat af op school en als je dat niet doet dan heb je last van schuldgevoelens. Vervolgens lig je weer nachten te piekeren, als je al niet last hebt van Ongestelde Hormonen of Baby-Kriebels. En dan heb je ook nog te dealen met die steken van Mede-Moeders of met het naar elkaar kijken en vergelijken…
Irene Wing Easton, een gewone moeder gunt je een kijkje in haar keuken, is eerlijk over haar blunders, laat je herkennen, meemopperen, lachen en…misschien wel op ideeën komen.

260 pages, ebook

First published October 1, 2010

Loading interface...
Loading interface...

About the author

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
0 (0%)
4 stars
1 (50%)
3 stars
1 (50%)
2 stars
0 (0%)
1 star
0 (0%)
Displaying 1 - 2 of 2 reviews
Profile Image for Marianne.
16 reviews2 followers
June 29, 2014
Een eerlijk relaas, daar houd ik van. Riep vaak herkenning bij me op, dat deed weldadig aan. Met humor geschreven; ik heb er meermaals bij zitten glimlachen.

Ik vond het niet geschikt om meer dan één hoofdstuk achter elkaar te lezen; dan zou ik het zeurderig zijn gaan vinden. Daar moet de schrijfster sowieso wel voor oppassen. Ik kon het niet lezen zonder af en toe te denken: 'Ja, nou weet ik het wel.' Ze zal waarschijnlijk ook vooral herkenning oproepen bij de minder luchthartige moeders. Qua piekeren kan ik er zelf ook wat van, maar zelfs ik vond dat ze af en toe gewoon te moeilijk deed.

Profile Image for Gerrianne.
225 reviews
July 2, 2012
Leuk geschreven. Herkenbaar en humoristisch. Zelfs op sommige vlakken leerzaam. Dankjewel Irene :). Ik werd alleen wel een beetje triest van het laatste hoofdstuk, kan nu al opzien tegen de tijd dat mijn dreumes 4 wordt... Of me vast mentaal voorbereiden natuurlijk.
Displaying 1 - 2 of 2 reviews

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.