Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Koncernová pětiletka” as Want to Read:
Koncernová pětiletka
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Koncernová pětiletka

by
4.07  ·  Rating details ·  42 ratings  ·  13 reviews
Denně si kupujete moje noviny, díváte se na moji televizi, posloucháte moje rádia, večer si sednete k časopisům, které vydávám, nebo si otevřete knihu z mého nakladatelství. Když zavolám premiérovi na mobil, přeruší zasedání vlády, a dokonce i zubařka na mě má čas ještě tento týden. Vedu mediální koncern zaměstnávající tolik lidí, že by dali dohromady menší městys. Kdybych ...more
ebook, 59 pages
Published 2011 by Bookanyr
More Details... Edit Details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Koncernová pětiletka, please sign up.

Be the first to ask a question about Koncernová pětiletka

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

Showing 1-30
Average rating 4.07  · 
Rating details
 ·  42 ratings  ·  13 reviews


More filters
 | 
Sort order
Start your review of Koncernová pětiletka
Nofuture
Mar 20, 2013 rated it really liked it
Shelves: ekniha, nezaraditelne
Červená knižnica pre mužov. A ešte k tomu prudko čitateľná, vtipná a bohužiaľ príliš krátka a bez pokračovania.

Táto kniha pôvodne vznikla ako blogový projekt na pokračovanie. Autor ju neskôr vydal v knižnej podobe a urobil z nej taký menší projekt o predávaní a pirátení eKníh. Každý, kto si chce knihu poctivo zaplatiť má možnosť. Buď si ju kúpi v niektorom eKníhkupectve, alebo môže poslať peniaze autorovi rovno na účet, ktorý je spomenutý v úvode knihy (to pre prípad, že by sa k nej dostal
...more
Martin
Jun 30, 2014 rated it really liked it
Přemýšlím, jak se mi mohlo stát, že jsem Žertvovo blogování prošvihl. Usilovně se snažím rozpomenout, co jsem měl zrovna za životní etapu, že mě to minulo. O to více jsem rád, že jsem si Koncernovou pětiletku přečetl po letech uspořádanou takto do knihy. Po hromadě naučné literatury, kterou jsem v poslední době louskal, to bylo příjemné povyražení s příběhem (málem jsem několikrát přejel vlakem, nebylo lehké to odložit).
AngryKarl
Jul 26, 2012 rated it it was amazing
Shelves: read-in-czech
Mrzí mě, že jsem tenhle "román" prošvihl před léty, kdy vycházel na pokračování jako série blogpostů od reálně se tvářícího ředitele jakéhosi mediálního koncernu. Musela to bžunda tipovat a hádat, kdo že je ten tajemný Žertva.

Krásně čtivý příběh jednoho workoholického pana "Řiditele", který se rozhodne si najít milenku.
Dymbula
Aug 20, 2015 rated it liked it
Tři a půl hvězdičky. Chvílemi mi připadalo, jako by to bylo z pera Vieweghova (nechci rozhněvat autora pětiletky), ale výrazně upřímnější i čtivější než knihy Vieweghovy.
Viet Hung-Tai
Nov 14, 2016 rated it it was amazing
všechna čest :) opět jsem se velice bavil.
Martin Hassman
Sep 22, 2015 rated it really liked it
Je znát, že se tady Patrick ještě rozepisoval. Jistý šmrc jeho pozdějších knih tady teprve kvasí. Ale dá se v tom již rozpoznat a je to pěkné čtení.
Bra
Apr 17, 2012 rated it it was ok
ľahké "Matkinovské" čítanie, ale detaily z fungovania koncernu boli výstižné.
Jaroslav Urban
Feb 24, 2015 rated it really liked it
Shelves: 2015, beletrie
Poslední dobou jsem si oblíbil Zandlovky, podle mě se jim tak v budoucnu říkat. Spojuje je jeden autor, Patrick Zandl a nejzajímavější je na nich to propojení fikce a jakoby dnešní doby, kde lze spatřovat jistou podobnost, ať už v pasážích či postavách Zandlovek.
Koncernová pětiletka je rozhodně čtivá a stránky se Vám budou míhat rychle před očima. Nechci se moc zabírat obsahem, ale rozhodně doporučuji k přečtení.
Martin
Aug 01, 2012 rated it really liked it
Patricka uznávám a knihu jsem si koupil primárně z toho důvodu, abych podpořil jeho experiment. Příjemně mě překvapila svojí zajímavostí a čtivostí - tím spíš, pokud člověk trochu sleduje zprávy a tím pádem mu všechno zapadá do sebe.
Cítím se být (co se čtení týče) příliš velký amatér, než abych hodnotil uměleckou hodnotu knihy. Takže moje hodnocení výchází zejména z toho, jak se mi dobře kniha četla.
Až Patrick vydá další knížku, určitě si ji zase koupím.
Klára KlaPi
Jun 09, 2013 rated it it was ok
Shelves: čeští-autoři
Jako blogový projekt muselo jít o dost zajímavé čtivo, kniha je ale bohužel taková nemastná neslaná a o ničem. Asi jsem očekávala něco víc.
Přemysl Hrubý
Jun 15, 2011 rated it it was amazing
Příjemné čtení, typ knihy co se čte sama. Skvěle jsem se u ní bavil, místy podle okolí možná až moc :-).
Ondrej Sykora
Jan 01, 2012 rated it really liked it
Shelves: fiction
A nice light read. Originally, this was published as a series of blog post (from a supposedly real person), but it works pretty good in a book form too.
Lukasworkaholic
Jul 20, 2015 rated it it was amazing
Žertvovo blogování mi uniklo. Tahle perla ne.
Lukas Cirkva
rated it it was amazing
Feb 28, 2016
Jana Lánová
rated it it was amazing
May 29, 2014
Jitka Egressy
rated it it was amazing
Dec 28, 2014
Martin
rated it it was amazing
Jul 27, 2015
Tomáš  Jelínek
rated it it was amazing
Oct 16, 2011
Vojta Svoboda
rated it really liked it
May 01, 2013
Petr Olmer
rated it really liked it
Jan 05, 2013
Svědek
rated it really liked it
Dec 27, 2012
Radek Saturka
rated it liked it
Jan 09, 2015
jakandr
rated it really liked it
Jul 15, 2014
Milazajicek
rated it it was amazing
Jun 20, 2012
Nina
rated it liked it
Aug 06, 2015
Jan
rated it liked it
Feb 22, 2016
Martin
rated it it was amazing
Aug 31, 2017
Martin Kučera
rated it really liked it
Aug 11, 2017
Luboš Šulc
rated it really liked it
Jan 04, 2017
Václav
rated it really liked it
Nov 17, 2011
« previous 1 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
75 followers
Patrick Zandl je jedním z pozoruhodných internetových memů počátku 21. století. Ačkoliv se nikdy neprokázalo, že by kdy žila osoba tohoto jména, vyskytuje se celá řada takto signovaných textů z nejrůznějších oblastí literární činnosti. Literární vědci předpokládají, že tento pseudonym používala řada autorů jako sdílenou totožnost. Příčinu tohoto vtipu se nikdy nepodařilo přesvědčivě doložit.