trots-op-mijn-blogHet is natuurlijk heerlijk om als blogger je blog te zien groeien. Iedere nieuwe post geeft je voldoening, en je kan niet wachten op de eerste reacties van trouwe bezoekers van je site. Omdat nieuwe artikelen altijd bovenaan je site komen te staan, raken je wat oudere artikelen steeds verder verwijderd van de homepage en als gevolg worden ze steeds minder gelezen. Ik vind dat ontzettend jammer, want deze posts kunnen ook voor nieuwe bezoekers van je blog interessant zijn.


Daarom introduceer ik vandaag Trots op mijn Post Zondag. Je kunt het vergelijken met een Spam je Blog artikel, behalve dat je hiervoor één specifiek artikel op je website deelt met de bezoekers van Craving Pages.Dus blader eens door je oudere artikelen heen, en kies er één uit waarvan je denkt dat hij meer aandacht verdient.


Natuurlijk deel ik in deze Trots op mijn Post artikelen ook steeds een van mijn oudere artikelen waar ik blij mee ben. Vandaag heb ik gekozen voor de Literary Dinner Party tag. Het is veruit één van de leukste boekentags die ik ooit heb gemaakt omdat het betekende dat ik er lekker op los mocht fantaseren over mijn favoriete fictieve personages. En nog altijd vind ik het een erg leuk artikel.


–Je kunt mijn Literary Dinner Party Tag hier teruglezen–

Heb jij ook een post waar je ontzettend trots op bent, en die je graag even in de spotlight wil zetten? Vul dan de Linky hieronder als volgt in:Vul in het ‘Naam’-veld de titel van je artikel in
Vul in het ‘Website’-veld de directe link naar je artikel in.
Vul in het ‘Email Adres’-veld je Email-adres in (dit wordt niet weergegeven op de site en)

Als je geen blog hebt, maar een boek-gerelateerd artikel hebt gelezen wat interessant kan zijn voor lezers van Craving Pages mag je deze linken in een comment hieronder.

 •  0 comments  •  flag
Twitter icon
Published on August 11, 2013 00:00 • 74 views

No comments have been added yet.