Christian Simamora

more photos (3)


#33 most followed

Christian Simamora’s Followers (817)

member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
Indah T...
32,955 books | 744 friends

Peni De...
424 books | 89 friends

Dita
956 books | 452 friends

Pauline...
2,518 books | 640 friends

Nuril B...
282 books | 321 friends

Stefani...
2,380 books | 1,120 friends

Ifnur H...
317 books | 223 friends

Haqi Ac...
56 books | 318 friends

More friends…

Christian Simamora

Goodreads Author


Born
in Jakarta, Indonesia
Twitter

Genre

Influences
cool chick-flicks, romance books, funny sitcoms, Candace Bushnell, Meg ...more

Member Since
June 2007

URL



Fanpage: https://www.facebook.com/ChristianSim...
Twitter: @09061983
Instagram: @XSIMAMORA


COMPLETE BOOKLIST:

#JBOYFRIEND SERIES (2010-....)
Pillow Talk
Good Fight
With You (dengan Orizuka)
All You Can Eat
Guilty Pleasure

Come On Over
As Seen On TV
Marry Now Sorry Later
Typo
How To Stay Single
What A Boss Wants

Mouth To Mouth
Move Like Jagger

#VIMANASINGLES (2015-....)
Tiger On My Bed

SINGLE TITLES (2005-....)
Jangan Bilang Siapa-siapa
Boylicious
Macarin Anjing
Kissing Me Softly
Coklat Stroberi
Kepada Cinta (antologi surat cinta)
Shit Happens (dengan Windy Ariestanty)
Meet Lame
Burn Baby Burn
Remuk Redam
...more

HOW TO STAY SINGLE - novel terbaru Babang!

EMMA MORANO, PEREMPUAN TERTUA DI ITALIA,
MEMBEBERKAN RAHASIA UMUR PANJANGNYA:
MAKAN TELUR MENTAH TIGA BUTIR SETIAP HARI
DAN TETAP SINGLE SAMPAI SEKARANG.

Malika tak bisa berhenti tersenyum saking bahagianya bisa bekerja di acara Juan Carlos Bautista, celebrity chef ternama sekaligus idolanya sepanjang masa. Sayang, mimpinya itu berakhir tragis dengan cepat ketika dia tahu kepribadian Juancar yang s Read more of this blog post »
 •  0 comments  •  flag
Share on Twitter
Published on December 18, 2016 18:00 Tags: christian-simamora, jboyfriend, novel, novelindonesia
Average rating: 3.61 · 11,600 ratings · 1,703 reviews · 30 distinct worksSimilar authors
All You Can Eat

3.76 avg rating — 1,765 ratings — published 2013
Rate this book
Clear rating
Pillow Talk

3.48 avg rating — 1,878 ratings — published 2010 — 2 editions
Rate this book
Clear rating
With You

by
3.74 avg rating — 1,520 ratings — published 2012
Rate this book
Clear rating
Good Fight

3.78 avg rating — 1,146 ratings — published 2012 — 2 editions
Rate this book
Clear rating
Marry Now, Sorry Later

3.87 avg rating — 622 ratings — published 2015
Rate this book
Clear rating
Guilty Pleasure

3.57 avg rating — 630 ratings — published 2014
Rate this book
Clear rating
Shit Happens: Gue yang Ogah...

by
3.05 avg rating — 598 ratings — published 2007
Rate this book
Clear rating
Come On Over (CO2)

3.69 avg rating — 478 ratings — published 2014
Rate this book
Clear rating
As Seen On TV

3.80 avg rating — 461 ratings — published 2014
Rate this book
Clear rating
Tiger on My Bed

3.84 avg rating — 378 ratings — published 2015 — 3 editions
Rate this book
Clear rating
More books by Christian Simamora…
Pillow Talk Good Fight With You All You Can Eat Guilty Pleasure Come On Over As Seen On TV
(14 books)
by
3.69 avg rating — 9,271 ratings

Tiger on My Bed
(1 book)
by
3.84 avg rating — 378 ratings

Solar Dirty Desire Too Sexy For My Ex Happiness Can't Buy Money
(4 books)
by
3.38 avg rating — 53 ratings

Fashion Babylon
Christian is currently reading
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 
Airhead
Christian is currently reading
by Meg Cabot (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 
Fall Into Me
Christian is currently reading
by Pauline Trent (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

Christian Christian said: " aih mati... jadi ini sekuel?! pantes aja bab satunya rada2 bikin ai lost! "

 

Christian’s Recent Updates

Christian wants to read
The Partner Track by Helen Wan
Rate this book
Clear rating
Christian wants to read
The Apothecary Diaries Manga, Vol. 2 by Nekokurage
Rate this book
Clear rating
" But The Assignment theme is clearly enemy-to-lovers. Why do you think it suits this month's theme? ...more "
Christian wants to read 99 books in the 2022 Reading Challenge
11636
He has read 1 book toward his goal of 99 books.
 
Create your own 2022 Reading Challenge »
Christian rated a book it was ok
Tender Wings of Desire by Harland Sanders
Rate this book
Clear rating
This review has been hidden because it contains spoilers. To view it, click here.
Christian and 609 other people liked Emma Giordano's review of Moxie:
Moxie by Jennifer Mathieu
"I’m going to be very transparent in the fact that I am never going to stop obsessing over this book. So be prepared, especially in the coming months of Moxie’s release, I ain’t shutting up about it.

I absolutely LOVED this book, way more than I antici" Read more of this review »
Christian wants to read
Beach Read by Emily Henry
Beach Read
by Emily Henry (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
Christian voted for The Switch as Best Romance in the Semifinal Round of the 2020 Goodreads Choice Awards.
The Switch by Beth O'Leary
More of Christian's books…
Quotes by Christian Simamora  (?)
Quotes are added by the Goodreads community and are not verified by Goodreads. (Learn more)

“Terkadang,yang tak bisa kamu lupakan
adalah seseorang yang tak pernah bisa kamu miliki.”
Christian Simamora, All You Can Eat

“Saat memutuskan buat jatuh cinta, lo juga membuka kemungkinan cinta kelak akan berbalik nyakitin lo. - Good Fight”
Christian Simamora

“Tapi kalo aku ngelupain kamu, aku lupa caranya bahagia.”
Christian Simamora, Pillow Talk

Topics Mentioning This Author

topics posts views last activity  
Indonesians Who L...: Latest Book Purchase 553 915 Jan 10, 2018 09:25PM  
Indonesians Who L...: What Are You Reading? 1966 1714 Sep 28, 2022 03:14PM  
Goodreads Indonesia: Update Blog Buku Indonesia 5297 5466 Oct 01, 2022 05:59AM  
“Tapi kalo aku ngelupain kamu, aku lupa caranya bahagia.”
Christian Simamora, Pillow Talk

“Kalo gue bener-bener mencintai lo, gue juga harus belajar melepaskan lo.... - Good Fight”
Christian Simamora

“Hapus kenangan kita sesukamu. Aku akan selalu meninggalkan bekas di buku tulismu.”
Christian Simamora, How To Stay Single

“Mantan itu seperti nyamuk. Dia akan selalu bisa terbang masuk kalau pintunya tak pernah kau tutup.”
Christian Simamora, How To Stay Single

“Saat memutuskan buat jatuh cinta, lo juga membuka kemungkinan cinta kelak akan berbalik nyakitin lo. - Good Fight”
Christian Simamora

345 Goodreads Indonesia — 25385 members — last activity Oct 01, 2022 05:59AM
Goodreads Indonesia dibentuk tanggal 7 Juni 2007 oleh Femmy Syahrani dan ditujukan untuk para pembaca buku berbahasa Indonesia yang ingin mendiskusika ...more
56077 Pembaca Novel Metropop — 755 members — last activity Mar 03, 2020 05:05PM
Buat yang suka novel-novel metropop dan sejenisnya...yukkk ngobrol di sini...
169171 Quirky Reads | Book Club — 420 members — last activity Sep 05, 2018 07:04AM
Quirky Reads adalah sebuah book club yang dibentuk oleh Dhyn, Maggie, dan Tifany. Disini kami akan mengajak kalian semua, para bookworm-ers untuk memb ...more
25x33 SukaBacaSukaNulis — 2 members — last activity Jul 18, 2007 10:27PM
Hai hai... buat yang udah gabung group ini di Friendster, gabung lagi yuk! Kita ngomongin macem-macem, yah tapi nggak jauh-jauh dari buku juga sih. He ...more
3364 Writerpedia — 1280 members — last activity Jul 28, 2022 08:20AM
This is a place to share knowledge. If you are writing and need to know something maybe someone here can give you an answer.
12880 Romance Readers Reading Challenges — 17087 members — last activity 50 minutes ago
If you love to read romance novels, or just read, and you like reading challenges, come and join this group. If you look at your TBR list and don't kn ...more
107336 Some Like It Hot! — 7670 members — last activity 2 hours, 59 min ago
Welcome to Some Like It Hot!, a group for those of us who love to read and write romantic fiction. This group is a safe environment, where readers c ...more
20149 M/M Romance — 30374 members — last activity 11 minutes ago
The #1 resource on the Internet for M/M Romance fans, this group has something for everyone. * Book and Series Discussions * Daily Updates on New Rel ...more
More of Christian’s groups…



Comments (showing 1-18)    post a comment »
dateUp arrow    newest »

Christian Thomas wrote: "Congratz for becoming my 100th friend on Goodreads, dude! You're awesome!"

thanks, man :) you rock too!


message 17: by Thomas

Thomas Andrikus Congratz for becoming my 100th friend on Goodreads, dude! You're awesome!


message 16: by Asrina

Asrina Maharani erm, lagi sibuk apa neh sekarang?
nulis buku? as author
ngedit buku? as editor
ato baca buku? as proofreader

klo yang terakhir,lagi tertarik sama HRnya Sthepanie Laurens ga? mumpung serial Cynters belum ada yang nglirik *kayaknya* saking banyaknya


Christian lomba Times? apa? apa? apa? huhuhuhu? emang lombanya kayak apa... mau dong di-link-in


message 14: by Nilam

Nilam Suri Inoooo,
gue mau ikutan lombanya si Times bookstore itu loooh.kayanya mesti ketemu lo dulu deh biar dibriefing update-an buku2 populer.hueuheuheue....

miss you mucho!


Indah Threez Lestari Thanks for adding me, mas... ;D


Christian boleh-boleh. kayak kata pepatah, kalo ada sumur di ladang bolehlah kita numpang mandi gratisan lagi. kalo 'mang jodoh, pasti bakal ketemuan lagi. wkwkwkwkwkw

ijul (yuliyono) wrote: "thanks for the approval, mas Chris

kmaren tuh ikutan book-swap, berhasil nyomot Pillow Talk, tapi gara2 saia-nya yang malu-malu-lama-lama-malu-maluin ga jadi deh minta ttd, padahal kan mumpung a..."



ijul (yuliyono) thanks for the approval, mas Chris

kmaren tuh ikutan book-swap, berhasil nyomot Pillow Talk, tapi gara2 saia-nya yang malu-malu-lama-lama-malu-maluin ga jadi deh minta ttd, padahal kan mumpung ada sampean...

kapan2 klo ikutan gathering buku lagi, saia boleh minta ttd-nya ya, mas???

okeh...salam kenal

xoxo: metropop.lover


Christian jimmyneutronwannabe wrote: "Kabarku baik.

Ternyata...buku karyamu sudah banyak juga ya."


yahhh... lumayan lah *tersipu* wkwkwkwkwkwk


message 9: by Jimmy

Jimmy Kabarku baik.

Ternyata...buku karyamu sudah banyak juga ya.


Christian jimmyneutronwannabe wrote: "Hai Chris,

Thanks udah add, salam kenal (lagi) ya.. :D

*ehh..kita sudah kenal kan ya..hehe*"


udah kaleeee wkwkwkwkwk :) pa kabar?


message 7: by Jimmy

Jimmy Hai Chris,

Thanks udah add, salam kenal (lagi) ya.. :D

*ehh..kita sudah kenal kan ya..hehe*


Sefryana salam kenal Christian.
aku dah baca Coklat Stroberi dan Shit Happens. Nice lho!! :D



Jeremy I want to apologize for the all the recommendations from me today. I wanted to share the Stoker Award news, and I only pressed the send button once--I'm not sure what happened.

Argh...this is terrible...

Again, I'm very sorry.

-Jeremy


Jeremy Hi Christian!

Here’s wishing you a nifty New Year filled with noiseless noses, neato nicknames, noble Nebraskans, gnarly narcoleptic nebulas, and novel novels about nut-eating narwhals and novercaphobic gnats.

-Jeremy :)

P.S.—I’m currently offering autographed/personally-inscribed copies of my novel, Vacation, with free shipping for those in the US. If there’s anything you could do to help me spread the word about this, I’d really appreciate it. Feel free to click here for details:
http://hauntedhousedressing.com/signe...


message 3: by keong (last edited Aug 25, 2016 02:09PM)

keong nakal Dasar pengarang rese... kenapa rese? karena baru sekarang2 ini gw ketemu bukunya, itu juga jujur aja, awalnya karena salah beli.
gila... gila! ringan, tapi daleeeemmmm. menghibur tapi juga ngajak mikir. sadis.

tanpa niat memberikan beban pikiran sama sekali (nooooo!!!!! that's awful...) jangan pernah berhenti menulis ya... can't wait to get n read your next book.


message 2: by Yenny (last edited Aug 25, 2016 01:12PM)

Yenny Chris, salam kenal ya. Gw dah baca buku Macarin Anjing & Shit Happens, seruuu banget!! Sampe detik ini gw masih terheran-heran kok bisa sih elu nyusun kata-kata selincah en secentil itu? :) gw tunggu buku barunya ya :)


message 1: by Ira (last edited Aug 25, 2016 11:29AM)

Ira Christian....a real book wormer, great writer, excellent editor, and a fun trainer ! Btw, koleksi bacaan lo ttg dunia cewek bikin gue ngiri deh....no wonder lo bisa bikin chicklit yg laris manis tanjung kimpul!


back to top