,
Santi Artanti

more photos (1)

year in books

Santi Artanti’s Followers (3)

member photo
member photo
member photo
Sinta N...
1,975 books | 1,188 friends

Sefryana
1,508 books | 1,641 friends

Stella_bee
2,639 books | 544 friends

Primadonna
4,543 books | 1,826 friends

Rahmadi...
2,771 books | 1,641 friends

Winna
1,467 books | 2,668 friends

Dhani
335 books | 353 friends

Restu H...
135 books | 178 friends

More friends…

Santi Artanti

Goodreads Author


Website

Twitter

Genre

Member Since
June 2011

URL


A learner who loves the world of literacy. Her first work in the form of a solo book has been published by Elex Media Komputindo entitled Friendship Never Ends. Other scripts, as a means of her learning, were included in the Be Strong Indonesia anthology #3 (nulisbuku.com), E-book Resolusi (Hasfa Publishing), Long Distance Friendship (Leutika Prio), Persembahan Kupu-Kupu (Umahaju Publisher), A Sweet Candy For Teens (Elex Media Komputindo), BIRU, Sabar Hingga Akhir Waktu (Era Inter Media), Bukan Pangeran Kodok (Andi Publisher) and Satu Waktu untuk Dikenang (Yutaka).

She was a classic books enthusiast. She has won 2nd place in the Republika Novel Review Competition 2012, one of the selected reviewer for Noura Books Review Writing Competition 2
...more

Average rating: 4.1 · 10 ratings · 2 reviews · 1 distinct work
Friendship Never Ends

4.10 avg rating — 10 ratings — published 2012
Rate this book
Clear rating

* Note: these are all the books on Goodreads for this author. To add more, click here.

Santi Artanti hasn't written any blog posts yet.

Santi’s Recent Updates

Santi Artanti is currently reading
The Man Who Loved Books Too Much by Allison Hoover Bartlett
Rate this book
Clear rating
Santi Artanti rated a book really liked it
The Art of Flaneuring by Erika Owen
Rate this book
Clear rating
Yes, I realized, sometimes we need to escape to where we can blend into the background. And flaneuring really will make you more observant, creative, and mindful. A better quality of life.

For more words, please check it out:
https://www.santiartanti.c
...more
Santi Artanti rated a book really liked it
Mi Instan by F.G. Winarno
Rate this book
Clear rating
Buku yang membahas tentang seluk beluk mi ini disajikan dengan metode tanya jawab. Banyak pertanyaan saya tentang mi yang terjawab melalui buku ini.
Santi Artanti rated a book really liked it
Kelapa Pohon Kehidupan by F.G. Winarno
Rate this book
Clear rating
Rasanya tak berlebihan jika kelapa dinobatkan menjadi raja dari segala pohon. Kelapa telah mendedikasikan seluruh bagiannya untuk kebermanfaatan dan pemenuhan kebutuhan manusia dalam banyak aspek. Manfaatnya tak cukup dihitung dengan jari. Tak ada ba ...more
Santi Artanti rated a book really liked it
Kelapa Pohon Kehidupan by F.G. Winarno
Rate this book
Clear rating
Rasanya tak berlebihan jika kelapa dinobatkan menjadi raja dari segala pohon. Kelapa telah mendedikasikan seluruh bagiannya untuk kebermanfaatan dan pemenuhan kebutuhan manusia dalam banyak aspek. Manfaatnya tak cukup dihitung dengan jari. Tak ada ba ...more
Santi Artanti is currently reading
Kelapa Pohon Kehidupan by F.G. Winarno
Rate this book
Clear rating
Santi Artanti rated a book liked it
Melihat Indonesia (Perceiving Indonesia) by Tim Wartawan dan Fotografer...
Rate this book
Clear rating
Konektivitas tercipta melalui foto-foto yang diambil secara acak melalui perjalanan melintasi sabuk selatan Indonesia, yang berjarak kurang lebih 8.514,22 kilometer. Ada bangga menyeruak, ketika menyaksikan bahwa alam Indonesia begitu kaya dengan rag ...more
Santi Artanti rated a book really liked it
The Art of Flaneuring by Erika Owen
Rate this book
Clear rating
Yes, I realized, sometimes we need to escape to where we can blend into the background. And flaneuring really will make you more observant, creative, and mindful. A better quality of life.

For more words, please check it out:
https://www.santiartanti.c
...more
Santi Artanti rated a book liked it
Melihat Indonesia (Perceiving Indonesia) by Tim Wartawan dan Fotografer...
Rate this book
Clear rating
Konektivitas tercipta melalui foto-foto yang diambil secara acak melalui perjalanan melintasi sabuk selatan Indonesia, yang berjarak kurang lebih 8.514,22 kilometer. Ada bangga menyeruak, ketika menyaksikan bahwa alam Indonesia begitu kaya dengan rag ...more
Santi Artanti rated a book really liked it
The Art of Flaneuring by Erika Owen
Rate this book
Clear rating
Yes, I realized, sometimes we need to escape to where we can blend into the background. And flaneuring really will make you more observant, creative, and mindful. A better quality of life.

For more words, please check it out:
https://www.santiartanti.c
...more
More of Santi's books…
Quotes by Santi Artanti  (?)
Quotes are added by the Goodreads community and are not verified by Goodreads. (Learn more)

“Aku bukan siapa-siapa
Aku hanya setitik debu di padang pasir
Aku hanya setetes air di samudera tak bertepi
Aku hanya setiup udara di angkasa raya
Aku dengan segala egoku.. tak berarti apa-apa”
Santi Artanti, Friendship Never Ends

“I am beginning to learn that it is the sweet, simple things of life which are the real ones after all.”
Laura Ingalls Wilder

“The real things haven't changed. It is still best to be honest and truthful; to make the most of what we have; to be happy with simple pleasures; and have courage when things go wrong.”
Laura Ingalls Wilder

“There's no great loss without some small gain.”
Laura Ingalls Wilder, Little House on the Prairie

“Menulis itu berjuang untuk mengalahkan diri sendiri...”
Izzatul Jannah

“Aku bukan siapa-siapa
Aku hanya setitik debu di padang pasir
Aku hanya setetes air di samudera tak bertepi
Aku hanya setiup udara di angkasa raya
Aku dengan segala egoku.. tak berarti apa-apa”
Santi Artanti, Friendship Never Ends

345 Goodreads Indonesia — 25637 members — last activity Jan 31, 2023 01:21AM
Goodreads Indonesia dibentuk tanggal 7 Juni 2007 oleh Femmy Syahrani dan ditujukan untuk para pembaca buku berbahasa Indonesia yang ingin mendiskusika ...more
44918 Buku Ensiklopedia Indonesia — 316 members — last activity Jun 25, 2014 05:14AM
Informasi seputar Buku Ensiklopedia yang beredar di Indonesia, termasuk PROMO, DISCOUNT, dan FREE DOWNLOAD Buku Ensiklopedia.
25x33 Anak Solo Cinta Buku! — 16 members — last activity Aug 28, 2016 07:01AM
Grup ini dikhususkan bagi para kutubuku, pencinta buku, penyayang buku, pengkoleksi buku, etc, yang tinggal di kota Solo, Jawa Tengah. Tujuannya agar ...more
220 Goodreads Librarians Group — 183260 members — last activity 1 minute ago
A place where all Goodreads members can work together to improve the Goodreads book catalog. Non-librarians are welcome to join the group as well, to ...more
26989 Goodreads Authors/Readers — 46310 members — last activity 7 minutes ago
This group is dedicated to connecting readers with Goodreads authors. It is divided by genres, and includes folders for writing resources, book websit ...more
25x33 Forum Lingkar Pena — 66 members — last activity Sep 05, 2016 08:17AM
Grup untuk penulis dan pembaca karya-karya FLP.
More of Santi’s groups…



Comments (showing 1-4)    post a comment »
dateUp arrow    newest »

message 4: by Santi

Santi Artanti Zahwa wrote: "join-nya udah lama, tak gak aktif2 banget kok. seringnya mampir ke sini buat apdet status n ngripiu aja."
aku buka gr klo mau ke tokbuk.. buat rekomendasi :D


message 3: by Zahwa

Zahwa az-Zahra join-nya udah lama, tak gak aktif2 banget kok. seringnya mampir ke sini buat apdet status n ngripiu aja.


message 2: by Santi

Santi Artanti Zahwa wrote: "ternyata seperti dugaanku, ini si mbak cantik :P"

hadewwww... ai uda luama bgt ya di goodreads!*pendatang baru mash kuper nih :D


message 1: by Zahwa

Zahwa az-Zahra ternyata seperti dugaanku, ini si mbak cantik :P


back to top